E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mπισκότα μαρμελάδας στο λεπτό

Ταιριάζουν και με παγωτό

Δημοσίευση 2/7/2016 | 00:30

Mπισκότα μαρμελάδας στο λεπτό

Νόστιμα, εύκολα, αρέσουν σε όλους. Να πώς φτιάχνονται!

Θα χρειαστείτε

Τρία φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι
1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρι
1 φλυτζανι γαλα
½ βιτάμ
1 μπέικιν πάουντερ
4 κρόκοι αυγών
2 βανίλιες

Ανακατεύετε το αλεύρι με το μπέικιν, το βάζετε σε μια λεκάνη, κάνετε μια τρύπα στη μέση και ρίχνετε τους κρόκους των αυγών μαζί με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Έπειτα το βούτυρο,λιωμένο. Ζυμώνετε προσθέτοντας λίγο λίγο και το γάλα, και όταν γινει μαλακή ζύμη, το βάζετε για μια ώρα στο ψυγείο. 

Κάνετε μπαλίτσες και τις πατάτε για να ανοίξουν επάνω σε μια λαδόκολλα. 

Τα ψήνετε σε μέτρια θερμοκρασία (180-200 βαθμούς) για περίπου 15 λεπτά. Αφού τα βγάλετε και κρυώσουν τα ενώνετε ανά δύο, βάζοντας γστη μέση μαρμελάδα (ή μερέντα ή παγωτό!)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Cocktail trends για το 2024

Food 23.04.2024
Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Σχέσεις 23.04.2024
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Body+Mind 23.04.2024
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα

Οι 10 καθημερινές συνήθειες που μας κάνουν εξυπνότερους

Body+Mind Χτες
«Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα… για να λειτουργήσουν πρέπει να είναι ανοιχτά», όπως λέει και διάσημο ρητό

Το μόνο μπουφάν που χρειάζεσαι την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι αυτό

Style Χτες
Προσθέτει μια νότα casual κομψότητας σε κάθε σύνολο

Ο βασικός «ένοχος» για καρδιακά προβλήματα

Body+Mind Χτες
Πως μπορούμε να μειώσουμε την επίδραση του

Kαθάρισε το πρόσωπό σου σωστά: Πώς να το κάνεις σαν επαγγελματίας

Body+Mind Χτες
Μαθαίνουμε από τις celebs που έχουν στις ομάδες τους, τους καλύτερους beauty experts

Κόλπα στο μακιγιάζ για να φαίνονται τα μάτια σου μεγαλύτερα

Style Προχτές
Τα tips που θα κάνουν τη διαφορά