E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η διασημότερη ποpνοστάρ του πλανήτη αποσύρθηκε οριστικά

Ψάχνει για εργασία

Δημοσίευση 28/11/2016 | 10:49

Η διασημότερη ποpνοστάρ του πλανήτη αποσύρθηκε οριστικά

Αυτή είναι η Mia Κhalifa. Γεννημένη στον Λίβανο, μετανάστευσε στις ΗΠΑ με τους γονείς της το 2000. Η Μia περνούσε τον περισσότερο χρόνο της σε στρατιωτική ακαδημία στην Βιρτζίνια πριν αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο του Τέξας.

Παντρεύτηκε στα 18 και ξεκίνησε την καριέρα της ανεβάζοντας φωτογραφίες στο πολυσυζητημένο την εποχή εκείνη "gonewild", ένα απο τα πιο γνωστά thread στο Reddit.

H πρώτη της ταινία "She's Lovin' It And Havin' It Her Way" ανέβηκε στο ερωτικού περιεχομένου site "Scoreland" τον Οκτώβριο του 2014.

Ταυτόχρονα, ενώ συμμετείχε σε λιγότερα από 10 videos, άρχισε να ανεβάζει τις ταινίες της και τα videos της στην ιστοσελίδα της. Σε ένα μάλιστα από τα video πρωταγωνιστεί μαζί με την θετή της μητέρα σε ένα τρίο!

Όμως οι πpοκλήσεις της δεν σταματούν εδώ. Ένα video στο οποίο πρωταγωνιστεί φορώντας την παραδοσιακή μπούργκα έγινε θέμα συζήτησης στις συντηρητικές κοινότητες του Λιβάνου, απασχολώντας μεχρι και το BBC, ενω ταυτόχρονα δεχόταν συνεχείς απειλές για την ζωή της από διάφορες μουσουλμανικές οργανώσεις, ακόμα και τον ISIS. Παραδόξως όλα αυτά βοήθησαν την διεθνή της φήμη να εκτοξευθεί!

Τον Ιούλιο του 2016 σε συνέντευξη της στην Washington Post ανακοίνωσε ότι έχει πλέον αφήσει "επαγγελματικά" τον χώρο της εpωτικής βιομηχανίας τον τελευταίο χρόνο και ασχολείται μόνο με ερασιτεχνικά video που ανεβάζει κατά καιρούς καθώς θέλει να έχει μια πιο "κανονική" ενασχόληση.

Μάλιστα ανέφερε ότι ο χώρος αυτός ποτέ δεν της ταίριαζε και ότι ήταν μια φάση της ζωής της που πέρασε και προσπαθεί να ξεχάσει .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων

Αγνώριστη η Κόνι Μεταξά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 31.05.2026
H Κόνι Μεταξά έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν της αρέσει να μένει στάσιμη σε ένα look και απολαμβάνει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της προκειμένου να δοκιμάζει διάφορα στυλ