E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μενεγάκη‑Λάτσιος: Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα Espresso

Δημοσίευση 30/12/2015 | 00:11

Μενεγάκη‑Λάτσιος: Νέα δεδομένα στη δικαστική διαμάχη για το μοίρασμα της περιουσίας

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για το μοίρασμα των περιουσιακών τους στοιχείων, μετά το πολύκροτο διαζύγιό τους. Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso θα εμπλακεί μέσα στο 2016 σε νέες δικαστικές μάχες, που αφορούν τα περουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά τον κοινό βίο τους. Τότε θα κριθεί και η τύχη της περίφημης βίλας στα Μελίσσια, την πώληση της οποίας ζητάει με αγωγή του ο πρώην διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, το Εφετείο αποφάσισε την επανάληψη της συζήτησης στο ακροατήριο για την επίμαχη αγωγή, αλλά και τον διορισμό πραγματογνώμονα αναφορικά με τα αποκτήματά τους. Επίσης, σύμφωνα με άλλη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, θα επαναληφθεί η συζήτηση για την τύχη της βίλας στα Μελίσσια.

Νωρίτερα, ο Γιάννης Λάτσιος αποφάσισε να διεκδικήσει διά της νομικής οδού το μερίδιο της περιουσίας που, όπως υποστηρίζει, αποκτήθηκε κατά το διάστημα που το ζευγάρι ήταν παντρεμένο.

Στη 48 σελίδων αγωγή του, το πρώην στέλεχος του ΑΝΤ1 ζητούσε από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, να του καταβάλει το ποσό των 1.626.438,90 ευρώ, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το χρονικό διάστημα του γάμου τους τη βοήθησε να αυξήσει την περιουσία της κατά 3.252.877,80 ευρώ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σε αγωγή-απάντηση που κατέθεσε η παρουσιάστρια, υποστήριζε: «Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα». Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ίδια κάλυπτε τα έξοδα της οικογένειάς τους, μεταξύ των οποίων τα δίδακτρα των παιδιών, το κόστος συντήρησής του σπιτιού τους στα Μελίσσια και ταξίδια αναψυχής που απολάμβαναν οικογενειακώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η Κάιλι Τζένερ θέλει ακόμη ένα παιδί και δεν θεωρεί απαραίτητο να προηγηθεί γάμος

Tabloid 23.03.2026
Η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός δεν βιάζονται να παντρευτούν όμως φέρεται πως υπάρχουν σκέψεις να αρραβωνιαστούν μέσα στη χρονιά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν ήμουν εγώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου»

Tabloid 23.03.2026
Τη Ρία Ελληνίδου εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Είχε τρία παιδιά μαζί με το δικό μου», λέει πρώην σύντροφος του

Tabloid 23.03.2026
«Δεν θεωρώ σωστό μετά από 17 χρόνια να βγαίνουν και να μιλάνε για εκείνον, ενώ είναι νεκρός» ανέφερε η πρώην σύντροφος του Μπάμπη Λαζαρίδη

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid 23.03.2026
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ