E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάποιοι ξέχασαν 3 Boeing στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ!

Τους ψάχνουν με αγγελία

Δημοσίευση 9/12/2015 | 00:13

Κάποιοι ξέχασαν 3 Boeing στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ!

Κάθε αεροδρόμιο έχει γραφείο απολεσθέντων, για τα αντικείμενα που μπορεί να χάσει ή να ξεχάσει κάποιος επιβάτης. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα όμως, σίγουρα δεν χωρούν εκεί.

Πρόκειται για τρία Boeing 747, που κάποιοι... ξέχασαν στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Τα αεροσκάφη προφανώς έχουν εγκαταλειφθεί εκεί και οι διαχειριστές του αεροδρομίου αναγκάστηκαν να βάλουν μία περίεργη αγγελία σε εφημερίδα της Μαλαισίας, αναζητώντας τους ιδιοκτήτες.

«Αν δεν τα παραλάβετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παρούσης ανακοίνωσης, διατηρούμε το δικαίωμα να τα πουλήσουμε ή να τα διαθέσουμε αλλιώς, υπό τους κανονισμούς της Μαλαισίας», προειδοποιεί η αγγελία, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα στην εφημερίδα «The Star».

Το αεροδρόμιο προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τους τελευταίους γνωστούς ιδιοκτήτες των αεροσκαφών, χωρίς όμως επιτυχία, όπως δήλωσε στο AFP ο Zainol Mohd Isa, γενικός διευθυντής της Sepang, που διαχειρίζεται την εγκατάσταση. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ιδιοκτήτες είναι από το εξωτερικό, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. «Δεν ξέρω γιατί δεν ανταποκρίνονται. Θα μπορούσαν να είναι πολλοί οι λόγοι. Μερικές φορές αυτό γίνεται επειδή δεν έχουν χρήματα για να συνεχίσουν», πρόσθεσε.

Το αεροδρόμιο δεν θέλει μόνο να... ξεφορτωθεί τα Boeing, αλλά και να πληρωθεί από τους ιδιοκτήτες για τις χρεώσεις προσγείωσης, παρκαρίσματος και άλλες. Αν αυτό δεν συμβεί ως τις 21 Δεκεμβρίου, τότε τα αεροσκάφη θα πουληθούν σε δημοπρασία ολόκληρα ή θα διαλυθούν και θα πουληθούν ως... παλιοσίδερα.

Αυτήν τη φορά πρόκειται για δύο επιβατικά αεροσκάφη και ένα εμπορικό, αλλά το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ έχει αντιμετωπίσει ξανά ανάλογες περιπτώσεις. Την τελευταία δεκαετία έχουν εγκαταλειφθεί εκεί αρκετά άλλα αεροσκάφη, κυρίως μικρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λιάγκας για Παπαδάκη: «Μεταφέρθηκε νεκρός στο Λαϊκό! Ήταν μπαμ και κάτω»

TV Buzz 05.01.2026
«Πρώτη φορά το λέω αυτό, δεν ήθελα να το πω ποτέ, μου έλεγε ότι είμαι ο διάδοχός του και ότι μόνο εγώ θα μπορούσα να το κάνω»

Τάσος Αρνιακός: Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι πια κοντά μας

TV Buzz 05.01.2026
Ιδιαίτερα φορτισμένος εμφανίστηκε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1

Ανησυχία για τον Morrissey: Ακύρωσε την πρώτη συναυλία του 2026

Tabloid 05.01.2026
Προβληματισμός για την υγεία του

Aπίστευτη ερωτική εξομολόγηση στα βραβεία Critics Choice Awards

Tabloid 05.01.2026
«Σ’ αγαπώ, δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσένα»

Μίκι Ρουρκ: Καμπάνια οικονομικής στήριξης για τον ηθοποιό μετά την απειλή έξωσης από το σπίτι του

Tabloid 05.01.2026
Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 46.981 δολάρια στο GoFundMe με στόχο τις 100.000

Κατερίνα Βρανά: Έχασα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου, όταν έμεινα ανάπηρη

Social 05.01.2026
Δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν, εξήγησε η stand-up comedian

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Λονδίνο, στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Tabloid Χτες
Το ταξίδι μετά την έλευση του νέου έτους και το μήνυμα για τη νέα αρχή που έρχεται

Τάσος Δούσης: «Μποϋκοτάζ σε Temu και Trendyol – Να το γιατί!»

Tabloid Χτες
Γιατί λέει «όχι» στις διαφημίσεις και το μήνυμα προς τους καταναλωτές

Πιο ψηλός από τον Βασίλη Σπανούλη ο 16χρονος γιος του Θανάσης – Η φωτογραφία από τα γενέθλια του

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της οικογένειας Σπανούλη