E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάποιοι ξέχασαν 3 Boeing στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ!

Τους ψάχνουν με αγγελία

Δημοσίευση 9/12/2015 | 00:13

Κάποιοι ξέχασαν 3 Boeing στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ!

Κάθε αεροδρόμιο έχει γραφείο απολεσθέντων, για τα αντικείμενα που μπορεί να χάσει ή να ξεχάσει κάποιος επιβάτης. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα όμως, σίγουρα δεν χωρούν εκεί.

Πρόκειται για τρία Boeing 747, που κάποιοι... ξέχασαν στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Τα αεροσκάφη προφανώς έχουν εγκαταλειφθεί εκεί και οι διαχειριστές του αεροδρομίου αναγκάστηκαν να βάλουν μία περίεργη αγγελία σε εφημερίδα της Μαλαισίας, αναζητώντας τους ιδιοκτήτες.

«Αν δεν τα παραλάβετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παρούσης ανακοίνωσης, διατηρούμε το δικαίωμα να τα πουλήσουμε ή να τα διαθέσουμε αλλιώς, υπό τους κανονισμούς της Μαλαισίας», προειδοποιεί η αγγελία, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα στην εφημερίδα «The Star».

Το αεροδρόμιο προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τους τελευταίους γνωστούς ιδιοκτήτες των αεροσκαφών, χωρίς όμως επιτυχία, όπως δήλωσε στο AFP ο Zainol Mohd Isa, γενικός διευθυντής της Sepang, που διαχειρίζεται την εγκατάσταση. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ιδιοκτήτες είναι από το εξωτερικό, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. «Δεν ξέρω γιατί δεν ανταποκρίνονται. Θα μπορούσαν να είναι πολλοί οι λόγοι. Μερικές φορές αυτό γίνεται επειδή δεν έχουν χρήματα για να συνεχίσουν», πρόσθεσε.

Το αεροδρόμιο δεν θέλει μόνο να... ξεφορτωθεί τα Boeing, αλλά και να πληρωθεί από τους ιδιοκτήτες για τις χρεώσεις προσγείωσης, παρκαρίσματος και άλλες. Αν αυτό δεν συμβεί ως τις 21 Δεκεμβρίου, τότε τα αεροσκάφη θα πουληθούν σε δημοπρασία ολόκληρα ή θα διαλυθούν και θα πουληθούν ως... παλιοσίδερα.

Αυτήν τη φορά πρόκειται για δύο επιβατικά αεροσκάφη και ένα εμπορικό, αλλά το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ έχει αντιμετωπίσει ξανά ανάλογες περιπτώσεις. Την τελευταία δεκαετία έχουν εγκαταλειφθεί εκεί αρκετά άλλα αεροσκάφη, κυρίως μικρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το βίντεο της Ρίας Ελληνίδου με το... φίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου ‑ «Ρία αγάπη μου»

E-Daily 3.Left 29.04.2026
«Με τη μικρή Ρία δεν μας πλησιάζει κανείς» έγραψε η τραγουδίστρια

Λίζα Κούντροου: Μίλησε για την «σκληρή» συμπεριφορά των ανδρών σεναριογράφων στα «Φιλαράκια»

Tabloid Χτες
Σε παλαιότερη αγωγή, η Amanda Lyle είχε υποστηρίξει πως οι σεναριογράφοι έκαναν συχνά σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια

Ο κιθαρίστας των Deep Purple αποκάλυψε ότι είναι θαυμαστής της Έλενας Παπαρίζου!

E-Daily 3.Left Χτες
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το Number One είναι το αγαπημένο του τραγούδι!

Ιλένια Ουίλιαμς: Λύγισε σην κάμερα – «Όταν είπα “άντε γειά”, δεν είχα στον ήλιο μοίρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλιαμς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» το πρωινό της Τρίτης 28 Απριλίου, όπου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη

Eurovision 2026: Αυτός θα είναι ο ρόλος της Παρθένας Χοροζίδου στη σκηνή με τον Akyla

E-Daily 3.Left Χτες
Για τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό οπού θα βρίσκεται στο πλευρό του Akyla, μίλησε η Παρθένα Χοροζίδου αποκαλύπτοντας τον ρόλο της

Χριστίνα Πολίτη: Αντέδρασε σε ερώτηση για την Αννα Βίσση – Πώς απαντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Χριστίνα Πολίτη σήμερα, Τρίτη 28 Απριλίου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά για Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε ντόρος χθες αλλά πέρυσι δεν μας έδωσε κανείς σημασία»

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αθανασιάδη έγινε εχθές

Η συγγνώμη του Τζίμι Κίμελ στον Ντόναλντ και την Μελάνια Τραμπ: «Ήταν ένα ελαφρύ σατιρικό αστείο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Πρώτη Κυρία χαρακτήρισε το σκετς του Κίμελ που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη ως «μισαλλόδοξο και βίαιο», ενώ ο Λευκός Οίκος προέτρεψε το τηλεοπτικό δίκτυο ABC να απολύσει τον κωμικό.