E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι ηθοποιοί που θα αντικαταστήσουν τη «Βάσω» και τον «Χάρη» στη «Μουρμούρα»

Eίναι επίσημο!

Δημοσίευση 19/11/2015 | 00:11

Οι ηθοποιοί που θα αντικαταστήσουν τη «Βάσω» και τον «Χάρη» στη «Μουρμούρα»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη έρχονται τον Ιανουάριο στον Alpha για να αρχίσουν τη μουρμούρα! Οι ηθοποιοί θα υποδυθούν το τρίτο ζευγάρι της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», μετά την αποχώρηση του Πάνου Βλάχου και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Alpha:

«Μια φορά κι ένα καιρό, ένα όμορφο κορίτσι απ' τη Λάρισα, πολύ αφοσιωμένο στη δουλειά του, συνάντησε ένα όμορφο αγόρι απ' το Παγκράτι, πολύ αφοσιωμένο στο να περνάει καλά.

Η Στέλλα (Δανάη Επιθυμιάδη) δεν μπορεί να κάτσει σε μια μεριά, αγχώνεται για τη δουλειά της, είναι υπεύθυνη και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Ο Νικήτας (Γιάννης Τσιμιτσέλης) θέλει να αράζει, έχει τη δουλειά για παιχνίδι, δεν είναι καθόλου του προγράμματος και τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή.

Αυτή καχύποπτη, αυτός ευκολόπιστος, αυτή οργανωτική, αυτός όπου φυσάει ο άνεμος, αυτή δεν αντέχει τη μάνα της, αυτός δεν αντέχει χωρίς τη μάνα του.

Κι ενώ κανείς δεν θα πίστευε ότι μια εργασιομανής οικονομολόγος κι ένας ξέγνοιαστος γεωπόνος θα μπορούσαν να ταιριάξουν, τρία χρόνια μετά το πρώτο τους ραντεβού έχουν δέσει για τα καλά, παρά τις διαφορές τους.

Η Στέλλα και ο Νικήτας είναι ερωτευμένοι, αγαπημένοι και δεν έχουν αρχίσει τη μουρμούρα... ακόμα! Θα την αρχίσουν τον Ιανουάριο στον Alpha! Μέχρι τότε θα παρακολουθούμε την ταραχώδη ζωή της Βάσως και του Χάρη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Celebrity Stories 02.01.2026
Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Tabloid 02.01.2026
Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories Χτες
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους