E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στο Πανεπιστήμιο του Τέξας επιτρέπουν τα όπλα, αλλά όχι τα σeξουαλικά βοηθήματα

Έξαλλοι οι φοιτητές, κάνουν διαμαρτυρία

Δημοσίευση 16/10/2015 | 00:00

Στο Πανεπιστήμιο του Τέξας επιτρέπουν τα όπλα, αλλά όχι τα σeξουαλικά βοηθήματα

Μια ιδιαίτερη διαμαρτυρία, με τίτλο «Φέρτε τον δοvnτή σας στο πανεπιστήμιο», μπήκε στο πρόγραμμα του Πανεπιστημίου του Τέξας, καθώς θεσπίστηκε νέα νομοθεσία, η οποία επεκτείνει το δικαίωμα οπλοφορίας μέσα στους χώρους του ιδρύματος – κάτι με το οποίο οι φοιτητές είναι αντίθετοι. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν για μια μέρα να φέρουν μαζί τους σeξουαλικά βοηθήματα, θέλοντας να δείξουν την αντίδρασή τους, ενώ όπως τους διαβεβαίωσε η διοίκηση του πανεπιστημίου, δεν πρόκειται να τιμωρηθούν.

Η συγκεκριμένη διαδήλωση έχει προγραμματιστεί για την έναρξη των μαθημάτων του επόμενου χρόνου και θέλει να τονίσει την ανοησία της επιβολής προστίμου 500 δολαρίων σε όσους κουβαλούν σeξουαλικά βοηθήματα στον χώρο του πανεπιστημίου, μιας και σύμφωνα με τους νόμους του Τέξας, αυτή η πράξη θεωρείται προσβολή της δημοσίας αιδούς, σε αντίθεση με τη νομιμότητα που έχει δοθεί στους κατόχους με άδεια οπλοφορίας να κουβαλούν τα όπλα τους ακόμα και μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας.

Σχεδόν 8.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή, για να δέσουν σeξουαλικά βοηθήματα στα σακίδιά τους στις 24 Αυγούστου του 2016, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, την πρώτη ημέρα έναρξης του εξαμήνου.

Την 1η Αυγούστου του επόμενου χρόνου, ο νόμος περί οπλοφορίας στα πανεπιστήμια πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή, επιτρέποντας στον καθένα που έχει άδεια για όπλο και είναι άνω των 21 ετών να κουβαλά όπλο στο Πανεπιστήμιο του Όστιν – μια από τις μεγαλύτερες πανεπιστημιουπόλεις των ΗΠΑ, με τον συνολικό αριθμό εγγεγραμμένων σπουδαστών να ξεπερνά τους 214.000.

Πάντως, οι αρχές του πανεπιστημίου θεώρησαν την εν λόγω κίνηση πολιτική και δήλωσαν πως δεν θα επέμβουν, ενώ όπως φαίνεται, εκείνοι που εκφράζουν αντίθεση με τον νόμο είναι η πλειοψηφία, ανάμεσά τους και 300 μέλη του προσωπικού, οι οποίοι συγκέντρωναν υπογραφές, δηλώνοντας πως θα αρνηθούν να επιτρέψουν την οπλοφορία στις αίθουσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάρωσε τα πάντα το Παρά Πέντε στην τηλεθέαση: Τι νούμερα έκανε το reunion

Media 24.12.2025
Το τηλεοπτικό γεγονός που περίμενε το κοινό εδώ και χρόνια

Reunion Παρά Πέντε: Δάκρυσαν για την απουσία της Ειρήνης Κουμαριανού

TV Buzz 24.12.2025
Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα

Χαμός στα social media με το reunion του «Παρά Πέντε»

TV Buzz 24.12.2025
Το «Παρά Πέντε», η θρυλική σειρά, επέστρεψε με ένα επετειακό επεισόδιο.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το σχόλιο που έκανα για την Ζωή Κωνσταντοπούλου και δεν ήρθε να δει την παράσταση

Media 24.12.2025
Περιμένα να έρθει γιατί ο πατέρας της ήταν μεγάλος φαν των «Αγαμοι Θύται», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Κλέλια Ανδριολάτου για Maestro: «Ο νέος κύκλος έχει πολύ σασπένς και νέους ρόλους»

TV Buzz Χτες
Οι δηλώσεις της Κλέλιας Ανδριολάτου για την τέταρτη σεζόν του Maestro στην τηλεοπτική εκπομπή «Buongiorno».

Η Ντούα Λίπα απολαμβάνει τον έρωτά της με τον Κάλουμ Τέρνερ στο Μεξικό

Tabloid Χτες
Οι φωτογραφίες με τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στην παραλία

Σάντρα Μπούλοκ και Κιάνου Ριβς συναντήθηκαν 34 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Speed

Tabloid Χτες
Η συνάντηση 34 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Speed.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τα δυο ονόματα που θα δώσει στην κόρη της

Tabloid Χτες
Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου

Έφη Θώδη για τον «Έκπτωτο Αγγελο» του Νίκου Οικονομόπουλου: Θα τον παρακαλέσω να μην ξαναπεί αυτό το τραγούδι

Tabloid Χτες
Τα τραγούδια που έχει πει δεν είναι όλα χριστιανικά, δήλωσε η τραγουδίστρια για τον συνάδελφό της