E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χωρισμός‑βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ

Διαεψεύδει η ίδια

Δημοσίευση 7/9/2015 | 00:00

Χωρισμός‑βόμβα στην ελληνική σόουμπιζ

Όλοι περίμεναν ότι αυτό το ζευγάρι θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, όπως φαίνεται, μάλλον αποφάσισαν να τραβήξουν εντελώς διαφορετικό δρόμο: αυτόν του χωρισμού. 

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ένα ζευγάρι που έδειχνε πολύ ερωτευμένο και από την αρχή της σχέσης τους επέλεξαν να συγκατοικήσουν. Μάλιστα, όλο το καλοκαίρι ήταν αχώριστοι και τίποτα δεν μαρτυρούσε σύννεφα στη σχέση τους. Ωστόσο, δημοσίευμα της εφημερίδας Real News θέλει την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να έδωσαν τέλος στη σχέση τους, μετά από δύο χρόνια μαζί.

Η Κατερίνα Καινούργιου, πάντως, περιορίστηκε στο να σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα ποστάροντας μια φωτογραφία στο Instagram. Μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια στην αγκαλιά του καλού της. «My love», έγραφε στη λεζάντα, μαρτυρώντας ότι και οι δυο τους είναι μαζί και προσπαθούν για τη σχέση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Δραγούμη: «Προτιμώ τις ρυτίδες από τα φουσκώματα» – Γιατί αρνείται τα ενέσιμα

E-Daily 3.Left 05.07.2026
«Είδα και έπαθα να μου πέσουν τα μάγουλα – τώρα να πάω να τα φουσκώσω;» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.