LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίσσυ Χρηστίδου: Καταγγέλλει επίθεση και απειλές κατά της νεαρής ρεπόρτερ της εκπομπής από δημοσιογράφους στο γάμο Μουζουράκη

Δείτε όλα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/5/2023 | 14:43

Σίσσυ Χρηστίδου: Καταγγέλλει επίθεση και απειλές κατά της νεαρής ρεπόρτερ της εκπομπής από δημοσιογράφους στο γάμο Μουζουράκη

Σε μια αδιανόητη αποκάλυψη προχώρησε σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Όπως είπε η ίδια, υπήρξε επίθεση και απειλές κατά της νεαρής ρεπόρτερ που έστειλε στο γάμο του Πάνου Μουζουράκη από άλλους δημοσιογράφους.

«Εμείς είπαμε ότι δεν θα καλύψουμε το γάμο, σεβόμενοι αυτό που είπε ο ίδιος ο Πάνος. Και λέει ο Παύλος “παιδιά, τώρα έχει πλάκα να πάμε και να καλύψουμε το backstage, οι δημοσιογράφοι, περιμένουν, έχουν αγωνία κλπ”. Είχαμε συνεργεία, είχαμε κλείσει ξενοδοχεία και έχουμε κάμερες, πάμε να τραβήξουμε τα παιδιά, το backstage, φυσικά με χιουμοριστική διάθεση», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στη συνέχεια: Φεύγει η Κέλλυ, πάει στην Αίγινα, τη βλέπουν οι δημοσιογράφοι και της λένε “εσύ τίνος είσαι;”. Λέει η Κέλλυ ότι είναι από το Χαμογέλα και πάλι. Της λένε “εσείς δεν είπατε ότι δεν θα έρθετε;”. Ναι, λέει η Κέλλυ, δεν θα καλύψουμε τον γάμο, δεν μας αφορά αυτό, έχω ρητή εντολή ούτε πλάνο, ούτε καλεσμένους, ήρθαμε για εσάς. Και ξεσπάει μια τρομερή, δεν θέλω να πω επίθεση, δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό το πράγμα έγινε μεταξύ μας».

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάλεσε στο πλατό την Κέλλυ και είπε στη συνέχεια: «Θέλω να πω για τους δημοσιογράφους που παρεξηγήθηκαν και το πήραν τόσο σοβαρά και αντιδράσανε με αυτόν τον τρόπον σε ένα μικρό κορίτσι, όπως είναι η Κέλλυ, που αυτή είναι η πρώτη της δουλειά. Δουλεύει πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή, οπότε καταλαβαίνετε πώς πήγε, “παιδιά, γεια σας, μήπως θα θέλατε κάπως να τραβήξουμε backstage, να μου κάνετε μια δήλωση”.

Έγινε ένας τεράστιος χαμός, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες. Εμένα με πείραξε μια πολύ συγκεκριμένη που ειπώθηκε στην Κέλλυ ότι “γιατί έστειλαν εσένα, κανένας άλλος δεν ήθελε να το κάνει;” τέτοια πράγματα από συναδέλφους, όχι από όλους. Δεν θέλω να στοχοποιήσω στον αέρα, αυτός που το έκανε, αυτή που το έκανε το γνωρίζει πολύ καλά.

Η Κέλλυ δεν πήγε να κάνει τίποτα σε κάποιον που δεν ήθελε με το ζόρι. Ακούστηκαν απειλές για μηνύσεις, για εξώδικα “άμα τολμήσετε να παίξετε πλάνα μας στον αέρα ή να μας τραβήξετε χωρίς να θέλουμε εμείς, θα κινηθούμε”. Αυτό είναι κάτι που δεν θα κάναμε ποτέ.

Και σε ένα νέο παιδί σαν την Κέλλυ που τώρα ξεκινάει στη δουλειά, ήταν πάρα πολύ άδικο να περάσει όλη αυτή την αγωνία. Ειλικρινά θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όποιον προσβλήθηκε από την παρουσία μας εκεί, που δεν ζητήσαμε την άδειά σας για να έρθουμε. Μιλάω για αυτούς που θίχτηκαν και είπαν “με ποιο δικαίωμα είστε εδώ;”».

Κλείνοντας, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Εμείς φύγαμε, όταν η Κέλλυ μάς πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι “δεν με θέλουν, μου μιλάνε έτσι, μου φωνάζουν” και οι οπερατέρ τσακωνόντουσαν μεταξύ τους, έγινε χαμός. Και της είπαμε να φύγει. Και να υπογραμμίσω ότι η Μένια Κούκου ήταν αυτή που έδωσε τη μεγάλη αγκαλιά στην Κέλλυ και την ηρέμησε, αυτό το κορίτσι τη στήριξε».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ατύxημα στον δρόμο ‑ «Προσγειώθηκε η μπάρα στο κεφάλι μου, έχω πρηστεί»

Tabloid 19.04.2024
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε το ατύxημα που έπαθε, όταν μία μπάρα «προσγειώθηκε» επάνω της!

Λάκης Λαζόπουλος: Σκληρή επiθεση στον Γιώργο Αυτιά

Ελληνική τηλεόραση 19.04.2024
«Πάμε τώρα να δούμε τον Γιώργο Αυτιά, αυτόν τον ήρωα του συστήματος, αυτόν τον γλείφτη των αιώνων…»

Μόνικα Μπελούτσι: «Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο»

Tabloid 19.04.2024
«Το ότι ο χρόνος περνάει σημαίνει ότι είσαι τυχερός που είσαι ακόμα εδώ», επισήμανε η ηθοποιός

Ανησυχία για την Μαρίνα Σάττι: Η ξαφνική αδιαθεσία της στο πάρτι για τη Eurovision

Tabloid 19.04.2024
Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε το «Ζάρι» ζωντανά, με τους φαν να την αποθεώνουν

Χαλασμός on air ‑ Δανάη Μπάρκα για Δημήτρη Παπανώτα

Media 19.04.2024
«Με ένα απλό γκουγκλάρισμα μπορείς να δεις ποιον επιλέγεις»

Η πρώτη αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά την είδηση για το «διαζύγιο» με το MEGA

Tabloid 19.04.2024
Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA θεωρείται δεδομένη με την παρουσιάστρια να μιλά για πρώτη φορά στις κάμερες

Δημήτρης Παπανώτας κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Με έφαγαν, μου έσκαβαν τον λάκκο, καλή χώνεψη»

Tabloid 19.04.2024
Ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον διαγράψει από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε δημόσια

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Έλλη Στάη: «Έπαθα σοκ με την ηλικία της»

Tabloid 19.04.2024
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάσε την τελευταία συνέντευξη της Έλλης Στάη

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Βρέθηκε εκτός με συνοπτικές διαδικασίες»

Media 19.04.2024
Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας για τη διαγραφή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Χριστίνα Μπόμπα: Φωτογραφήθηκε χωρίς μαγιό σε παραλία

Tabloid 19.04.2024
Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram

Το 90s ζευγάρι που ήταν μαζί 7 χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα λόγω ενός εθισμού

Προσφορές 19.04.2024
Ήταν και οι δυο στα πιο όμορφα χρόνια τους, η καριέρα τους άνθιζε