E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επεισοδιακός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Πήρε τα ρούχα του σε σακούλες σκουπιδιών

Δημοσίευση 9/12/2022 | 20:17

Επεισοδιακός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Η Φώφη Κωνσταντινίδου, η σύζυγος του Δήμου Μυλωνά μίλησε στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι δεν είναι πια μαζί με τον σύζυγό της, αφού εκείνος έφυγε κρυφά από το σπίτι.

Συγκεκριμένα είπε η Φώφη Κωνσταντινίδου: «Δεν είμαι με τον Δήμο. Ο Δήμος έφυγε από το σπίτι κρυφά, χωρίς να μας ενημερώσει ότι φεύγει. Εγώ σηκώθηκα το πρωί και έψαχνα που είναι ο Μυλωνάς. Φανταστείτε ότι τα ρούχα του τα πήρε σε σακούλες σκουπιδιών. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τι γινόταν. Ξύπνησα και έψαχνα να τον βρω. Ούτε τσακώθηκα, ούτε ήρθα σε προστριβή, ούτε έχει πει σε κανέναν ‘χώρισα’, ούτε ότι μένει στο σπίτι του ηθοποιού εδώ και 1,5 μήνα περίπου»!

«Κακώς τον δεχτήκανε κι εκεί γιατί ούτε άπορος είναι, ούτε άστεγος. Έχουμε σπίτι εδώ στην Αθήνα. Νόμιμη σύζυγός του είμαι. Δεν τον έδιωξα από το σπίτι όπως λέει. Τον είχα μαζέψει πριν πέντε χρόνια από εκεί σε άθλια κατάσταση. Έχω μάρτυρες πάρα πολλούς για το πως ήταν ο Μυλωνάς τότε και πως ήταν τα πέντε χρόνια που ήταν μαζί μου, που ήταν πάρα πολύ καλά, ούτε αλκοόλ, ούτε τίποτα γιατί είχε ένα θεματάκι. Το σπίτι του ηθοποιού που όπως λέει τους αγαπάει και τους φροντίζει, να μην τους έχει έτσι, με ένα φαγητό μόνο από την Αρχιεπισκοπή».

«Μου έστειλε μήνυμα ότι ψήνεται στον πυρετό. Και πάω στο ‘Σπίτι του ηθοποιού’ να τον δω. Του είπα να πάμε σε έναν γιατρό, να δούμε αν είναι καλά και μου λέει, ‘δε θέλω, φύγε, θα πάρω την αστυνομία’. Μετά από ένα 20λεπτο που μιλάγαμε, ήρθε η αστυνομία. Γελάγανε οι αστυνομικοί. Δε γράψανε ούτε καν το συμβάν» αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Δε θα κάνει καμία εκπομπή. Τον δούλεψε μια κυρία και νομίζω δεν είχε σκοπό και να γίνει, σκοπός ήταν να πάρουν λεφτά από χορηγούς. Από εκεί και πέρα, ο άντρας μου έπαθε πολύ ψυχολογικό πρόβλημα. Ο γιος του Δήμου είναι 30 χρονών, δεν είναι μικρός για να τον κρύψει η μαμά του. Είναι επιλογή του να μην βλέπει τον Δήμο. Η μητέρα του πριν από πέντε χρόνια που τον γνώρισα εγώ, τον έδιωξε από το σπίτι με αστυνομία, γιατί έχει σπίτι ο Δήμος και εδώ, δε ξέρω τι έκανε για να τον διώξει. Απιστία μέσα στη σχέση δεν υπήρχε. Τώρα έμαθα που πήγε στο “Σπίτι του Ηθοποιού” ότι ψάχνει δυο -δυο τις κυρίες να αποδείξει ότι λειτουργεί ακόμα, που δε λειτουργεί. Με πήραν τηλέφωνο και μου τα είπαν αυτά και γελάγανε» υπογράμμισε.

Δείτε τις δηλώσεις της Φώφης Κωνσταντινίδου για τον Δήμο Μυλωνά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social 31.03.2026
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε

Ο Τάκης Ζαχαράτος «έσπασε» μπροστά από το φέρετρο της Μαρινέλλας στο λαϊκό προσκύνημα

Tabloid 31.03.2026
Πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου

Σαρλίζ Θερόν: Μαγνήτισε τα βλέμματα με καυτό μπικίνι σε παραλία της Χαβάης

Tabloid 31.03.2026
Εντυπωσίασε τα πλήθη η Χολιγουντιανή σταρ με την άψογη σιλουέτα της

Η Κινέζα Faye Yuan τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά Ακύλα και «Ferto», δείτε βίντεο

Social 31.03.2026
Καλή επιτυχία Ελλάδα, έγραψε η 22χρονη με καταγωγή από την Κίνα που τα τελευταία χρόνια ζει και σπουδάζει στην Ελλάδα

Η Kylie Jenner μάς δείχνει πώς είναι οι τέλειες διακοπές ‑ Κάθε μέρα με το μαγιό

Tabloid 31.03.2026
Oι πιο intimate στιγμές του διάσημου ζευγαριού

Η σύντροφος της Rosalía είναι ένα πανέμορφο μοντέλο

Celebrity Stories 31.03.2026
Ήταν άγνωστη τώρα πια, fashion icon

Στράτος Τζώρτζογλου: Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στο να ερωτευτώ

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Σοφία Μαριόλα

Ζόζεφιν για Νίνο: Έκανα το πρώτο βήμα μετά τον χωρισμό μας, του είπα ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον

Tabloid Χτες
Μην με βλέπεις έτσι ήρεμη, έχω και εγώ τα δικά μου, εκείνος είναι νορμάλ, δήλωσε η τραγουδίστρια

Τάκης Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Ξέρω πως δεν θα `ρθεις ξανά, άλλη φορά δεν θα σε δω

Social Χτες
Ο καλλιτέχνης αποχαιρέτισε τη σπουδαία ερμηνεύτρια με τους στίχους ενός κομματιού της

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για πιθανή κουμπαριά με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Ακούω κάποια fake news»

Tabloid Χτες
«Κάτσε να γεννηθεί πρώτα», πρόσθεσε για το μωράκι που περιμένει με την Αλεξάνδρα Νίκα