E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επεισοδιακός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Πήρε τα ρούχα του σε σακούλες σκουπιδιών

Δημοσίευση 9/12/2022 | 20:17

Επεισοδιακός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Η Φώφη Κωνσταντινίδου, η σύζυγος του Δήμου Μυλωνά μίλησε στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι δεν είναι πια μαζί με τον σύζυγό της, αφού εκείνος έφυγε κρυφά από το σπίτι.

Συγκεκριμένα είπε η Φώφη Κωνσταντινίδου: «Δεν είμαι με τον Δήμο. Ο Δήμος έφυγε από το σπίτι κρυφά, χωρίς να μας ενημερώσει ότι φεύγει. Εγώ σηκώθηκα το πρωί και έψαχνα που είναι ο Μυλωνάς. Φανταστείτε ότι τα ρούχα του τα πήρε σε σακούλες σκουπιδιών. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τι γινόταν. Ξύπνησα και έψαχνα να τον βρω. Ούτε τσακώθηκα, ούτε ήρθα σε προστριβή, ούτε έχει πει σε κανέναν ‘χώρισα’, ούτε ότι μένει στο σπίτι του ηθοποιού εδώ και 1,5 μήνα περίπου»!

«Κακώς τον δεχτήκανε κι εκεί γιατί ούτε άπορος είναι, ούτε άστεγος. Έχουμε σπίτι εδώ στην Αθήνα. Νόμιμη σύζυγός του είμαι. Δεν τον έδιωξα από το σπίτι όπως λέει. Τον είχα μαζέψει πριν πέντε χρόνια από εκεί σε άθλια κατάσταση. Έχω μάρτυρες πάρα πολλούς για το πως ήταν ο Μυλωνάς τότε και πως ήταν τα πέντε χρόνια που ήταν μαζί μου, που ήταν πάρα πολύ καλά, ούτε αλκοόλ, ούτε τίποτα γιατί είχε ένα θεματάκι. Το σπίτι του ηθοποιού που όπως λέει τους αγαπάει και τους φροντίζει, να μην τους έχει έτσι, με ένα φαγητό μόνο από την Αρχιεπισκοπή».

«Μου έστειλε μήνυμα ότι ψήνεται στον πυρετό. Και πάω στο ‘Σπίτι του ηθοποιού’ να τον δω. Του είπα να πάμε σε έναν γιατρό, να δούμε αν είναι καλά και μου λέει, ‘δε θέλω, φύγε, θα πάρω την αστυνομία’. Μετά από ένα 20λεπτο που μιλάγαμε, ήρθε η αστυνομία. Γελάγανε οι αστυνομικοί. Δε γράψανε ούτε καν το συμβάν» αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Δε θα κάνει καμία εκπομπή. Τον δούλεψε μια κυρία και νομίζω δεν είχε σκοπό και να γίνει, σκοπός ήταν να πάρουν λεφτά από χορηγούς. Από εκεί και πέρα, ο άντρας μου έπαθε πολύ ψυχολογικό πρόβλημα. Ο γιος του Δήμου είναι 30 χρονών, δεν είναι μικρός για να τον κρύψει η μαμά του. Είναι επιλογή του να μην βλέπει τον Δήμο. Η μητέρα του πριν από πέντε χρόνια που τον γνώρισα εγώ, τον έδιωξε από το σπίτι με αστυνομία, γιατί έχει σπίτι ο Δήμος και εδώ, δε ξέρω τι έκανε για να τον διώξει. Απιστία μέσα στη σχέση δεν υπήρχε. Τώρα έμαθα που πήγε στο “Σπίτι του Ηθοποιού” ότι ψάχνει δυο -δυο τις κυρίες να αποδείξει ότι λειτουργεί ακόμα, που δε λειτουργεί. Με πήραν τηλέφωνο και μου τα είπαν αυτά και γελάγανε» υπογράμμισε.

Δείτε τις δηλώσεις της Φώφης Κωνσταντινίδου για τον Δήμο Μυλωνά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Ο Δαλιανίδης δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα τρόμου στο «Ρετιρέ» – Έκλαιγαν οι ηθοποιοί

Tabloid 11.12.2025
«Εγώ δεν ήμουν ποτέ αποδέκτης αυτής της συμπεριφοράς», ξεκαθάρισε ο ηθοποιός

Τσιμτσιλή για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Εγώ κατάλαβα ότι έχει γίνει κάτι χοντρό»

TV Buzz 11.12.2025
Στο πλατό του Happy Day σχολίασαν την δημόσια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Είναι ό,τι πιο φρικτό έχω δει»: Σάλος για τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με ΑΙ της McDonald`s Ολλανδίας

Media 11.12.2025
Στη διαφήμιση παρουσιάζονταν όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων με σλόγκαν «η πιο τρομερή εποχή του χρόνου»

Ο πασίγνωστος σταρ του Hollywood που ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο ... 3 φορές

Celebrity Stories 11.12.2025
Πώς ο πιο διάσημος επιζών του Χόλιγουντ γλίτωσε τρεις φορές από βέβαιο θάνατο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έκανα κακό στον εαυτό μου, είπα στην Ιωάννα Τούνη ότι θα πηδήξω από το μπαλκόνι της»

Tabloid Χτες
«Ήταν μια περίοδος που ήμουν πολύ πιεσμένη, με ανάγκασε να μιλάω με τον πρώην μου, ενώ δεν ήθελα», δήλωσε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Έδιωξαν από συναυλία της Lady Gaga τον άνδρα που είχε ορμήσει πάνω στην Αριάνα Γκράντε

Tabloid Χτες
Το περιστατικό με την Αριάνα Γκράντε είχε σημειωθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Wicked: For Good» στη Σιγκαπούρη και στη συνέχεια απελάθηκε από τη χώρα

H Μελίνα Ασλανίδου εγκλωβισμένη στα αγροτικά μπλόκα στο Βόλο ‑ Η πρώτη της αντίδραση

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια βρισκόταν στη Σκιάθο για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πάμελα Αντερσον: Aποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη με τον Λίαμ Νίσον

Tabloid Χτες
Η Πάμελα Αντερσον μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη «ρομαντική της σχέση» με τον Λίαμ Νίσον, ενώ αποκάλυψε το νέο της look

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Εύχομαι κανείς από εσάς να μην πάθει αυτό που έπαθα

TV Buzz Χτες
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής νοσηλεύτηκε με κολικό νεφρού

Δάφνη Καραβοκύρη για Τζένη Μελιτά: «Ήταν άσχημη η συμπεριφορά της»

Tabloid Χτες
Στη συνεργασία που είχε πριν μερικά χρόνια με την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Κυψέλη» αναφέρθηκε η Δάφνη Καραβοκύρη στη νέα της συνέντευξη

Ιουλία Καλλιμάνη για το επεισόδιο στα μπουζούκια: «Στενοχωρήθηκα… Πήγα και εξομολογήθηκα»

Tabloid Χτες
Η τραγουδίστρια εξήγησε πως το επεισόδιο με τον θαμώνα την επηρέασε βαθιά, περισσότερο ίσως απ’ όσο περίμενε

Τούνη: Απαντάει στον Αλεξάνδρου – «Θα έπρεπε να βρεις τρύπα να κρυφτείς μετά τις πράξεις σου»

Tabloid Χτες
Χείμαρρος κατά του πατέρα του παιδιού της μετά την συνέντευξή του στην Super Κατερίνα