E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

TikTok: Χαμός με μοντέλο που προτείνει αποκαλυπτικό φόρεμα για κηδείες

«Ο θείος μου θα είχε αναστηθεί αν εμφανιζόμουν έτσι»

Δημοσίευση 9/12/2022 | 10:17

TikTok: Χαμός με μοντέλο που προτείνει αποκαλυπτικό φόρεμα για κηδείες

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με ένα μοντέλο, το οποίο επιχειρώντας να διαφημίσει την εταιρεία ρούχων του στο διαδίκτυο προτείνει… αποκαλυπτικά ρούχα που μπορούν αν φορούν γυναίκες στις κηδείας.

Η γυναίκα που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το όνομα EdgyLittlePieces έβαλε ένα μαύρο φόρεμα με λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στο λαιμό και τονίζουν το στήθος της, ενώ ανέβασε και σχετικό βίντεο με το οποίο προωθεί τη δημιουργία της, σύμφωνα με τη nypost.com.

«Είναι εξαιρετικά μέτριο και καλυμμένο, επομένως είναι τέλειο για κηδεία» είπε και πρόσθεσε ότι «μπορείτε να σφίξετε τις τιράντες για να το κάνετε ‘σούπερ μέτριο’ για την κηδεία και μετά να το χαλαρώσετε για πάρτι».

@edgylittlepieces #onlyinmycalvins #foryou #fyp #fashion #outfit #outfitinspo #outfitideas ♬ original sound - Edgylittlepieces

Τα σχόλια λοιπόν έπεσαν «βροχή», με πολλούς χρήστες να κατακρίνουν την επιλογή της και να αναφέρουν πως είναι «τελείως ακατάλληλο» για μια τέτοια περίσταση.

«Ο θείος μου θα είχε αναστηθεί αν εμφανιζόμουν έτσι» έγραψε ένας χρήστης και ένας άλλος πρόσθεσε πως «εγώ θα ήμουν στο φέρετρο, αν έβαζα αυτό το φόρεμα».

Παρόλα αυτά, το αμερικανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι μερικοί χρήστες αντιλήφθηκαν το αστείο του μοντέλου για να προωθήσει το ρούχο και γέλασαν με την ανάρτηση της.

«Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μιλάς σοβαρά είναι αστείο. Φαίνεσαι καταπληκτική όμως» ανέφερε ένας χρήστης του TikTok.

@edgylittlepieces #foryou #fyp #onlyinmycalvins #fashion #outfit #outfitinspo #outfitideas ♬ original sound - Edgylittlepieces
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής