E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Έντονη επίθεση εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Πετράκος κατά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος εξέφρασε τις σκέψεις του με μία ανάρτησή του στο Facebook

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2022 | 14:10

Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μία μακροσκελής δημοσίευση, κατά του ηθοποιού και δημιουργού της επιτυχημένης σειράς «Maestro», η οποία προβάλλεται στο MEGA και σύντομα αναμένεται να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από το Netflix.

Όπως τόνισε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του, τάσσεται κατά της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με αφορμή τον λανθασμένο, κατά τη γνώμη του, τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τον σημερινό άντρα στο έργο του, τονίζοντας παράλληλα πως στην εξουσία φαίνεται και η ποιότητα του ανθρώπου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου
«Μια από τις αηδίες της νεοταξίτικης woke υποκουλτούρας είναι και η καλλιέργεια μίσους προς το αντρικό πρότυπο. Έτσι, πολύ μεθοδικά ψάχνουν στα καθημερινά “σκουπίδια” της εγκληματικότητας να βρουν εκείνες τις ψυχοπαθείς περιπτώσεις που θα πείσουν το αδηφάγο φιλελεφτ κοινό για το πόσο βίαιος, οπισθοδρομικός και επικίνδυνος είναι αυτός ο ντεμοντέ λευκός στρέιτ άντρας.

Αν δεν μιλάς για σεξισμό, πατριαρχία, γυναικοκτονία και τοξική αρρενωπότητα (η αγαπημένη μου εμετική φράση) δεν είσαι “in”. Μέχρι και την Ιέρεια του Ελληνικού τραγουδιού και καλύτερη τραγουδίστρια όλων των εποχών, τη λατρεμένη μας Χαρούλα επιστράτευσε ο εθνικός woke σκηνοθέτης και την έβαλε να πει τη φράση “είναι δυνατόν οι άντρες να είστε τόσο μ@@@@ς ανά τους αιώνες;”.

Και βέβαια η φράση αποθεώθηκε από το βόθρο του σιχαμερότερου των Social, το twitter! Φίλτατοι νεοταξίτες, προαγωγοί των 52 φύλων και της νέας κανονικότητας είστε ΑΣΤΕΊΟΙ!

Η βία μεταξύ ανθρώπων βασίζεται σε ΜΙΑ και μόνο αρχή. Τον υλικό νόμο του δυνατού. Όποιος είναι δυνατός, ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ, φέρεται όπως τα ζώα και επιβάλλεται δια της βίας στο διπλανό του!

Καμία διαφορά δεν έχει ο άντρας και η γυναίκα στο θέμα αυτό, πλην του ότι ο άντρας είναι μυϊκά πιο δυνατός. Αυτή η μυϊκή του ανωτερότητα είχε φυσικά το αποτέλεσμα σε όλη την Ιστορία, να θέτει τη γυναίκα σε καταπίεση από τους άντρες που δεν είχαν παιδεία!

Γιατί ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ ξέρει ότι ο δυνατότερος πάντα προφυλάσσει τον ασθενέστερο και ΠΟΤΈ δεν του ασκεί βία.

Γενικά ο άνθρωπος με παιδεία δεν ασκεί βία. Σε κανέναν. Στη σύγχρονη εποχή που ο ρόλος της γυναίκας έχει αποκατασταθεί στην κοινωνία και πολλές γυναίκες είναι σε θέσεις εξουσίας και δύναμης, το φαινόμενο συμβαίνει τον ίδιο και αντίστροφα.

Οι πιο “σκληροί διευθυντές” στις πολυεθνικές είναι πολλές φορές γυναίκες. Φέρονται το ίδιο σκληρά, ταπεινωτικά και απάνθρωπα στους υφισταμένους τους όσο και οι άντρες.

Φυσικά μιλάω και πάλι για τις γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΊΑ. Κι όταν λέμε Παιδεία εννοούμε την Πνευματική καλλιέργεια και όχι την πανεπιστημιακή πάρα-μόρφωση. Επίσης, ψυχοπαθείς γυναίκες φέρονται εγκληματικά προς την ανθρωπότητα από όλες τις άλλες θέσεις εξουσίας (πολιτική, τραπεζικό σύστημα, δημοσιογραφία). ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ. Δώσε εξουσία στον άνθρωπο και θα καταλάβεις την ποιότητά του. Είτε άντρας είναι, είτε γυναίκα.

Οι άντρες που ξέρω εγώ είναι στοργικοί πατεράδες, τρυφεροί σύζυγοι, σεβαστικά παιδιά, δουλεφταράδες, πιστοί φίλοι και ευγενικοί άνθρωποι!

Υπάρχουν και οι άλλοι; Φυσικά υπάρχουν. Και πάντα θα υπάρχουν. Γιατί όμως δε μας προβάλουν το καλό πρότυπο για να μιμηθούν τα παιδιά μας;; Γιατί κύριε σκηνοθέτα δε μας δείχνεις τον στοργικό, τίμιο, ευγενικό και ταλαντούχο άντρα; Δε σου αρέσει, ε;; Δεν πουλάει… Δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία σου… Άντρες και γυναίκες μην πέφτετε στην παγίδα τους. Εμείς αγαπάμε ο ένας τον άλλον! Αυτοί θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε για να χορέψουν μετά το χορό τους… Άντρας και γυναίκα είναι ένα!

Γι αυτό με την ένωση τους γεννιέται το θαύμα της ζωής! ΠΑΙ – ΔΕΙ – Α» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της Dua Lipa

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Εκθαμβωτική νύφη

Φανή Χαλκιά: «Πίστευα ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά» ‑ Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Η εξομολόγηση για την μητρότητα και το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

Γιώργος Περρής: Είχα υπογράψει όρο σε συμβόλαιό μου ότι δεν θα μιλούσα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Για μένα το δημόσιο coming out μου ήταν μία καθαρά πολιτική πράξη, δήλωσε ο τραγουδιστής

Η συγκίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για τον πατέρα του: Πρώτα νιώθεις την απουσία και μετά την απώλεια, είναι πολύ δύσκολο

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Αυτό που μου έδωσε σαν παρακαταθήκη είναι ότι δεν πρέπει να κυνηγάς λυσσασμένα να αποδείξεις τι είσαι, μοιράστηκε ο ηθοποιός

Ο Αρναούτογλου «στήνει στον τοίχο» τον Λιάγκα: «Αυτό που έκανε την επόμενη μέρα ήταν μπούρδα»

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Συνέχεια στο περιστατικό με την on air αντιπαράθεσή του με τον Γιώργο Λιάγκα δίνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η Anne Hathaway αποκάλυψε (με τέλειο τρόπο) πως περιμένει τρίτο παιδί

E-Daily 3.Left 20.06.2026
Η ηθοποιός αποκάλυψε ξανά τη δύσκολη διαδρομή προς τη μητρότητα

Συγκινημένη η Μαρία Μπεκατώρου: Η on air έκπληξη για τα 1.000 επεισόδια «The Chase»

TV Buzz Χτες
Η τούρτα έκπληξη από τους chasers και η συγκινητική αναφορά για τα πέντε χρόνια προβολής του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού γνώσεων

«Πυρά» Πάολα Μπαντόσα κατά Στέφανου Τσιτσιπά: «Έζησα τοξικά πράγματα, δεν ήταν εύκολο»

Tabloid Χτες
Για την σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον λόγο που οδηγήθηκαν στον χωρισμό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πάολα Μπαντόσα

Ο Αρμι Χάμερ συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ιησού μιλώντας για τις καταγγελίες σε βάρος του: Ήμουν πάνω στον σταυρό

E-Daily 3.Left Χτες
Τα καρφιά είναι στα χέρια μου, έλεγε ο ηθοποιός, όταν είχε κατηγορηθεί για σeξουαλική κακοποίηση και κανιβαλιστικές φαντασιώσεις

Δείτε βίντεο: «Αστατος» ο Ιμπραΐμοβιτς, ακούει... Πασχάλη Τερζή και γίνεται viral

Tabloid Χτες
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο πρώην ποδοσφαιριστής να απολαμβάνει ένα remix του τραγουδιού από την Βόσνια σταρ Lepa Brena, χτυπώντας παλαμάκια έχοντας δίπλα του Τιερί Ανρί και Αλεξ Λάλας