E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Έντονη επίθεση εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Πετράκος κατά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος εξέφρασε τις σκέψεις του με μία ανάρτησή του στο Facebook

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/12/2022 | 14:10

Γρηγόρης Πετράκος εναντίον Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μία μακροσκελής δημοσίευση, κατά του ηθοποιού και δημιουργού της επιτυχημένης σειράς «Maestro», η οποία προβάλλεται στο MEGA και σύντομα αναμένεται να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από το Netflix.

Όπως τόνισε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του, τάσσεται κατά της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με αφορμή τον λανθασμένο, κατά τη γνώμη του, τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τον σημερινό άντρα στο έργο του, τονίζοντας παράλληλα πως στην εξουσία φαίνεται και η ποιότητα του ανθρώπου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου
«Μια από τις αηδίες της νεοταξίτικης woke υποκουλτούρας είναι και η καλλιέργεια μίσους προς το αντρικό πρότυπο. Έτσι, πολύ μεθοδικά ψάχνουν στα καθημερινά “σκουπίδια” της εγκληματικότητας να βρουν εκείνες τις ψυχοπαθείς περιπτώσεις που θα πείσουν το αδηφάγο φιλελεφτ κοινό για το πόσο βίαιος, οπισθοδρομικός και επικίνδυνος είναι αυτός ο ντεμοντέ λευκός στρέιτ άντρας.

Αν δεν μιλάς για σεξισμό, πατριαρχία, γυναικοκτονία και τοξική αρρενωπότητα (η αγαπημένη μου εμετική φράση) δεν είσαι “in”. Μέχρι και την Ιέρεια του Ελληνικού τραγουδιού και καλύτερη τραγουδίστρια όλων των εποχών, τη λατρεμένη μας Χαρούλα επιστράτευσε ο εθνικός woke σκηνοθέτης και την έβαλε να πει τη φράση “είναι δυνατόν οι άντρες να είστε τόσο μ@@@@ς ανά τους αιώνες;”.

Και βέβαια η φράση αποθεώθηκε από το βόθρο του σιχαμερότερου των Social, το twitter! Φίλτατοι νεοταξίτες, προαγωγοί των 52 φύλων και της νέας κανονικότητας είστε ΑΣΤΕΊΟΙ!

Η βία μεταξύ ανθρώπων βασίζεται σε ΜΙΑ και μόνο αρχή. Τον υλικό νόμο του δυνατού. Όποιος είναι δυνατός, ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ, φέρεται όπως τα ζώα και επιβάλλεται δια της βίας στο διπλανό του!

Καμία διαφορά δεν έχει ο άντρας και η γυναίκα στο θέμα αυτό, πλην του ότι ο άντρας είναι μυϊκά πιο δυνατός. Αυτή η μυϊκή του ανωτερότητα είχε φυσικά το αποτέλεσμα σε όλη την Ιστορία, να θέτει τη γυναίκα σε καταπίεση από τους άντρες που δεν είχαν παιδεία!

Γιατί ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ ξέρει ότι ο δυνατότερος πάντα προφυλάσσει τον ασθενέστερο και ΠΟΤΈ δεν του ασκεί βία.

Γενικά ο άνθρωπος με παιδεία δεν ασκεί βία. Σε κανέναν. Στη σύγχρονη εποχή που ο ρόλος της γυναίκας έχει αποκατασταθεί στην κοινωνία και πολλές γυναίκες είναι σε θέσεις εξουσίας και δύναμης, το φαινόμενο συμβαίνει τον ίδιο και αντίστροφα.

Οι πιο “σκληροί διευθυντές” στις πολυεθνικές είναι πολλές φορές γυναίκες. Φέρονται το ίδιο σκληρά, ταπεινωτικά και απάνθρωπα στους υφισταμένους τους όσο και οι άντρες.

Φυσικά μιλάω και πάλι για τις γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΊΑ. Κι όταν λέμε Παιδεία εννοούμε την Πνευματική καλλιέργεια και όχι την πανεπιστημιακή πάρα-μόρφωση. Επίσης, ψυχοπαθείς γυναίκες φέρονται εγκληματικά προς την ανθρωπότητα από όλες τις άλλες θέσεις εξουσίας (πολιτική, τραπεζικό σύστημα, δημοσιογραφία). ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ. Δώσε εξουσία στον άνθρωπο και θα καταλάβεις την ποιότητά του. Είτε άντρας είναι, είτε γυναίκα.

Οι άντρες που ξέρω εγώ είναι στοργικοί πατεράδες, τρυφεροί σύζυγοι, σεβαστικά παιδιά, δουλεφταράδες, πιστοί φίλοι και ευγενικοί άνθρωποι!

Υπάρχουν και οι άλλοι; Φυσικά υπάρχουν. Και πάντα θα υπάρχουν. Γιατί όμως δε μας προβάλουν το καλό πρότυπο για να μιμηθούν τα παιδιά μας;; Γιατί κύριε σκηνοθέτα δε μας δείχνεις τον στοργικό, τίμιο, ευγενικό και ταλαντούχο άντρα; Δε σου αρέσει, ε;; Δεν πουλάει… Δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία σου… Άντρες και γυναίκες μην πέφτετε στην παγίδα τους. Εμείς αγαπάμε ο ένας τον άλλον! Αυτοί θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε για να χορέψουν μετά το χορό τους… Άντρας και γυναίκα είναι ένα!

Γι αυτό με την ένωση τους γεννιέται το θαύμα της ζωής! ΠΑΙ – ΔΕΙ – Α» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής