E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλέλια Ανδριολάτου: «Υπάρχει αγάπη, είναι πολύ αθώα η σχέση μας κι αγνή»

Όσα δήλωσε η ηθοποιός για τον πρώην σύντροφό της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/12/2022 | 12:20

Κλέλια Ανδριολάτου: «Υπάρχει αγάπη, είναι πολύ αθώα η σχέση μας κι αγνή»
@klelia_andriolatou

Η ηθοποιός και μοντέλο, Κλέλια Ανδριολάτου, μίλησε για την επιτυχία της σειράς Μaestro, τα πλάνα της για τους Παξούς και για τον πρώην σύντροφό της Ρένο Ρώτα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και εξέφρασε την αγάπη της για τους Παξούς, λέγοντας ότι δε βλέπει την ώρα να βρεθεί πάλι στο νησί.

«Ελπίζω να πάω σύντομα. Φαντάζομαι μετά το Πάσχα, κάπου εκεί γύρω. Μου έχουν λείψει οι άνθρωποι, η θάλασσα, η ενέργεια του νησιού», δήλωσε συγκεκριμένα.

Εν συνεχεία, ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενη για την προσθήκη του Maestro στο Netflix κι ότι πιθανόν να κανονιστεί από την ομάδα της σειράς να δουν όλοι μαζί την πρεμιέρα στο Netflix.

Τέλος, μίλησε για τη σχέση της με τον Ρένο Ρώτα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε πρόσφατα στην πρώην σύντροφό του και δήλωσε ότι έχουν κρατήσει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, ενώ επικοινωνούν και βρίσκονται ο ένας δίπλα στον άλλον πάντοτε. Βέβαια, δεν έκρυψε ότι αυτό στο μέλλον μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα όταν ένας από τους δύο προχωρήσει σε άλλη σχέση.

«Τι να πω εγώ; Αν το είπε, το είπε. Εγώ προσωπικά δεν είχα θέμα σε κάποια σχέση μου λόγω του Ρένου Ρώτα. Είναι ξεκαθαρισμένα αυτά. Υπάρχει αγάπη, είναι πολύ αθώα η σχέση μας κι αγνή. Δεν υπάρχει λόγος να φέρουμε κάποιο πρόβλημα σε αυτό», απάντησε η Κλέλια Ανδριολάτου για τη σχέση της με τον Ρένο Ρώτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.