E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα

Για ποιον λόγο το έχει αλλάξει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2022 | 11:19

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα

Στην εκπομπή "Fishy" του Γιάννη Τσιμιτσέλη ήταν καλεσμένος ο Τόνι Σφήνος, ο οποίος παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία μάλιστα αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό του όνομα, αλλά και πόσο τον κούρασε η υπερέκθεση στα media.

Όπως είπε, το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Σφηνόπουλος, ενώ για καλλιτεχνικούς λόγους πήρε την απόφαση να το "κόψει" όταν βρισκόταν στην Αμερική όπου ήταν γνωστός ως "Tony the Greek".

"Στην Αμερική επειδή τότε ήμουν ελληνόπουλο που έκανε χαβαλέ έλεγαν «ποιος είναι ο Tony;». Ο Tony the Greek! Γυρνώντας εδώ το έκανα Τόνι Σφήνος", είπε ο γνωστός καλλιτέχνης και πρόσθεσε:

"Έφυγα 15 χρονών, έκανα το ταξίδι στην Αμερική και έμεινα 30 χρόνια. Έφτασα στα Μάταλα για πρώτη φορά το 2011 και κάναμε μία συναυλία. Έγινε χαμός και έκτοτε συνεχίζω και είμαι στα Μάταλα. Θα ήθελα να ήμουν Ματαλιώτης, τα αγαπάω πολύ τα Μάταλα! Πάω καθε χρόνο. Λόγω πανδημίας έχει κοπεί το φεστιβάλ, όμως θα συνεχιστεί".

"Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα"

Εν συνεχεία, εξομολογήθηκε: "Με προβληματίζει όταν στενοχωριέμαι ή βαραίνω σαν άνθρωπος. Στην πανδημία προβληματίστηκα αρκετά. Νομίζω ότι ο Σφήνος είναι πλέον μία περσόνα cult. Ωραία η τηλεόραση, να σε δει ο κόσμος, αλλά μετά από τόσα χρόνια νομίζω φτάνει πια. Έκανα όπισθεν, μεσολάβησε η καραντίνα που ήταν «φρένο» για πολύ κόσμο και έγινε η ανασυγκρότηση. Το ένιωσα, ότι κοίτα, είμαι στον κινηματογράφο, τώρα κάνουμε τηλεόραση, έπαιζαν διαφημίσεις… Άλλαζες το κανάλι και έλεγες «αμάν πια, δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο!». Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα".

Η είσοδος που πήγε στραβά - Κρεμασμένος σε ένα σκοινί για 8 λεπτά

Ο Τόνι Σφήνος παραδέχτηκε πως του αρέσει να κάνει ωραίες εισόδους, γιατί "το να ανέβω πάνω στη σκηνή και να πω γεια σας, ήρθα, δεν μου λέει κάτι"

Ωστόσο, θυμήθηκε μία τέτοια στιγμή, η οποία δεν πήγε καλά:

"Πάμε στις Σέρρες και λένε «πως θέλεις να βγεις, Τόνι;». Τους είπα να κατέβω από κανένα κτίριο. Το είπα κοροϊδευτικά! Άντε, λέω, να το κάνω. Έρχεται η ώρα της συναυλίας, γυρνάει το κανόνι, με δείχνει. Βγαίνω έξω, κοιτάω κάτω και λέω «ωχ Παναγία μου!». Βγαίνω στο μπαλκόνι και αρχίζω σιγά σιγά να κατεβαίνω. Μόλις κατεβαίνω στον πέμπτο όροφο ακούγεται ένας ήχος. Είχε μπλεχτεί το σκοινί. Όσο μένεις πάνω τόσο περισσότερο φοβάσαι. Το ξέμπλεξαν και πήγαινε πιο αργά. Φτάνω στον δεύτερο και είναι οικογένειες με τα κινητά να φωνάζουν «Γεια σου Τόνι!». Έκανα 8 λεπτά για να κατέβω και οι άλλοι παίζανε την εισαγωγή. Κατέβηκα κάτω και από τότε είπα τόσο extreme δεν ξανακάνω".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Αntigoni που μάγεψε τη σκηνή της Eurovision: H διάσημη μαμά και το reality show

E-Daily 3.Left 15.05.2026
Όσα ξέρουμε για την τραγουδίστρια που εκπροσωπεί φέτος την Κύπρο στη Eurovision

Eurovision 2026: Viral βίντεο με τον γιο της εκπροσώπου της Λετονίας να τραγουδά «Ferto»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια τρυφερή και απρόσμενη στιγμή από τη Eurovision 2026 κάνει τον γύρο των social media, με τον γιο της εκπροσώπου της Λετονίας να τραγουδά την ελληνική συμμετοχή «Ferto» του Akylas

Britney Spears: Βγήκε για δείπνο με φίλους και προκάλεσε... χάος στο εστιατόριο

E-Daily 3.Left Χτες
Γαβγίσματα, φωνές και ένα... μαχαίρι που προκάλεσε αναστάτωση

Ο ξέφρενος χορός της μητέρας της Antigoni Buxton στην πρόβα λίγο πριν τον Β` ημιτελικό της Eurovision, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Όσο η εκπρόσωπος της Κύπρου τραγουδούσε το «Jalla» στη σκηνή, η Τόνια Buxton χοροπηδούσε απέναντί της και φώναζε για να την ενθαρρύνει

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

E-Daily 3.Left Χτες
«Εγώ δεν άλλαξα τη στάση μου ούτε λεπτό»

Akylas: «Γεννήθηκα σε μια μικρή πόλη στην Ελλάδα, ως queer αγόρι με τόσο bullying»

E-Daily 3.Left Χτες
Μετά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026, αυτό το Σάββατο 16 Μαΐου, ο Akylas παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην Βιέννη

Η «πέτρα του σκανδάλου» για τους Μακρόν δήλωνε: «Γιατί να μένεις με τη γυναίκα σου, αν δεν είσαι πια ερωτευμένος μαζί της;»

E-Daily 3.Left Χτες
«Οι Γάλλοι είναι κολλημένοι με τη μαμά τους», είχε προσθέσει η Ιρανή ηθοποιός, Γκολσιφτέ Φαραχανί

Τζένιφερ Λόπεζ: Κάτι τρέχει με τον συνεργάτη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ατάκα της λατίνας σταρ που έβαλε φωτιά στα σενάρια για καινούριο έρωτα

Eurovision 2026: Το βίντεο του Akylas από τον ημιτελικό ξεπέρασε το 1 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες

E-Daily 3.Left Χτες
«Ferto, γατάκια είστε τρελοί, σας αγαπώ πάρα πολύ», σχολίασε ο 27χρονος τραγουδιστής