E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα

Για ποιον λόγο το έχει αλλάξει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2022 | 11:19

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα

Στην εκπομπή "Fishy" του Γιάννη Τσιμιτσέλη ήταν καλεσμένος ο Τόνι Σφήνος, ο οποίος παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία μάλιστα αποκάλυψε ποιο είναι το πραγματικό του όνομα, αλλά και πόσο τον κούρασε η υπερέκθεση στα media.

Όπως είπε, το πραγματικό του όνομα είναι Αντώνης Σφηνόπουλος, ενώ για καλλιτεχνικούς λόγους πήρε την απόφαση να το "κόψει" όταν βρισκόταν στην Αμερική όπου ήταν γνωστός ως "Tony the Greek".

"Στην Αμερική επειδή τότε ήμουν ελληνόπουλο που έκανε χαβαλέ έλεγαν «ποιος είναι ο Tony;». Ο Tony the Greek! Γυρνώντας εδώ το έκανα Τόνι Σφήνος", είπε ο γνωστός καλλιτέχνης και πρόσθεσε:

"Έφυγα 15 χρονών, έκανα το ταξίδι στην Αμερική και έμεινα 30 χρόνια. Έφτασα στα Μάταλα για πρώτη φορά το 2011 και κάναμε μία συναυλία. Έγινε χαμός και έκτοτε συνεχίζω και είμαι στα Μάταλα. Θα ήθελα να ήμουν Ματαλιώτης, τα αγαπάω πολύ τα Μάταλα! Πάω καθε χρόνο. Λόγω πανδημίας έχει κοπεί το φεστιβάλ, όμως θα συνεχιστεί".

"Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα"

Εν συνεχεία, εξομολογήθηκε: "Με προβληματίζει όταν στενοχωριέμαι ή βαραίνω σαν άνθρωπος. Στην πανδημία προβληματίστηκα αρκετά. Νομίζω ότι ο Σφήνος είναι πλέον μία περσόνα cult. Ωραία η τηλεόραση, να σε δει ο κόσμος, αλλά μετά από τόσα χρόνια νομίζω φτάνει πια. Έκανα όπισθεν, μεσολάβησε η καραντίνα που ήταν «φρένο» για πολύ κόσμο και έγινε η ανασυγκρότηση. Το ένιωσα, ότι κοίτα, είμαι στον κινηματογράφο, τώρα κάνουμε τηλεόραση, έπαιζαν διαφημίσεις… Άλλαζες το κανάλι και έλεγες «αμάν πια, δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο!». Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα".

Η είσοδος που πήγε στραβά - Κρεμασμένος σε ένα σκοινί για 8 λεπτά

Ο Τόνι Σφήνος παραδέχτηκε πως του αρέσει να κάνει ωραίες εισόδους, γιατί "το να ανέβω πάνω στη σκηνή και να πω γεια σας, ήρθα, δεν μου λέει κάτι"

Ωστόσο, θυμήθηκε μία τέτοια στιγμή, η οποία δεν πήγε καλά:

"Πάμε στις Σέρρες και λένε «πως θέλεις να βγεις, Τόνι;». Τους είπα να κατέβω από κανένα κτίριο. Το είπα κοροϊδευτικά! Άντε, λέω, να το κάνω. Έρχεται η ώρα της συναυλίας, γυρνάει το κανόνι, με δείχνει. Βγαίνω έξω, κοιτάω κάτω και λέω «ωχ Παναγία μου!». Βγαίνω στο μπαλκόνι και αρχίζω σιγά σιγά να κατεβαίνω. Μόλις κατεβαίνω στον πέμπτο όροφο ακούγεται ένας ήχος. Είχε μπλεχτεί το σκοινί. Όσο μένεις πάνω τόσο περισσότερο φοβάσαι. Το ξέμπλεξαν και πήγαινε πιο αργά. Φτάνω στον δεύτερο και είναι οικογένειες με τα κινητά να φωνάζουν «Γεια σου Τόνι!». Έκανα 8 λεπτά για να κατέβω και οι άλλοι παίζανε την εισαγωγή. Κατέβηκα κάτω και από τότε είπα τόσο extreme δεν ξανακάνω".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γάμος στον Βόλο με απρόοπτο: Ο γαμπρός κατέληξε στο νοσοκομείο εν μέσω δεξίωσης

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Η αδιαθεσία του νεόνυμφου, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκόρπισε τον πανικό στους καλεσμένους - τελικά πήρε εξιτήριο και η βραδιά συνεχίστηκε.

Το επικό ελληνικό σημείωμα σε φανάρι που έκανε τον γύρο του κόσμου

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Ένας αγανακτισμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη άφησε σημείωμα σε χαλασμένο φωτεινό σηματοδότη που έγινε viral παγκοσμίως, αναδεικνύοντας με χιούμορ την ελληνική πραγματικότητα.

Τομ Χανκς: Η αντίδρασή του όταν είδε Έλληνα fan με το πρόσωπό του ως τατουάζ

E-Daily 3.Left 26.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός έμεινε άφωνος κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Ελλάδα, όταν θαυμαστής του αποκάλυψε τατουάζ με τη μορφή του από το Forrest Gump στη γάμπα του.

Η Μαρία Μπεκατώρου ποζάρει με μαγιό στην Κεφαλονιά – δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στον Μακρύ Γιαλό και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη θάλασσα.

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left Χτες
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.