E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά γυμνή, ζητάει να την χειροκροτήσουν

Το ξεγύμνωμα της τραγουδίστριας στα social media προκαλεί έντονη κριτική αλλά εκείνη δεν πτοείται

Δημοσίευση 28/11/2022 | 08:57

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά γυμνή, ζητάει να την χειροκροτήσουν

Για ακόμα μια φορά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεγυμνώθηκε στο Instagram. H διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει εντελώς γuμνή - αυτή τη φορά, σε μια μπανιέρα.

Σε μια λεζάντα όπου μόνο η ίδια καταλαβαίνει τι εννοεί αναφέρει πως δεν βγάζει ποτέ επαγγελματικές φωτογραφίες και δεν ασχολείται καθόλου με τα αρνητικά σχόλια.

Στις νέες πικάντικες φωτογραφίες που ανέβασε καλύπτει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της και με emoji.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους περισσότερους να σημειώνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί. Άλλοι πάλι της είπαν να πως πρέπει να σταματήσει να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες. Η ίδια πάντως δεν καταλαβαίνει από αντιδράσεις και λέει «χειροκροτήστε με...».

Η 40χρονη Σπίαρς τους τελευταίους μήνες έχει συνηθίσει να μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες μέσω των social media.

Ενώ πολλοί θαυμαστές της την έχουν επαινέσει για τα χωρίς όρια καμώματά της, ο πρώην της Κέβιν Φεντερλάιν ισχυρίστηκε ότι οι δύο γιοι της ο Sean Preston, 17 ετών, και ο Jayden James, 16 ετών- την παρακάλεσαν να σταματήσει.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: "Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί"», δήλωσε ο 44χρονος Φεντερλάιν στη Daily Mail νωρίτερα φέτος.

«Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους κάνει κακό. Είναι σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο λύκειο».

Εν τω μεταξύ, ο νυν σύζυγος της Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι, έχει υπερασπιστεί πολλές φορές τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας.

«Ακόμα κι αν υπήρχε αλήθεια ότι τα παιδιά της ντρέπονται για τις επιλογές της μητέρας τους και τη θετική εικόνα του σώματός τους, δεν θα ήταν οι 1οι έφηβοι που ντρέπονται για τους γονείς τους», έγραψε ο γκουρού της γυμναστικής, 28 ετών, μέσω ενός Story.

«Θα συνειδητοποιήσουν ότι οι επιλογές της μητέρας τους είναι ακίνδυνες και αποτελεί έκφραση μιας νεοαποκτηθείσας ελευθερίας. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρέπεστε απλά πολλά πράγματα για τα οποία μπορείτε να είστε περήφανοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κατάθλιψη: «Αν άνοιγες την πόρτα του σπιτιού μου και με έβλεπες, θα φώναζες την αστυνομία»

Celebrity Stories Χτες
Η απόφαση να απομακρυνθεί από την τηλεόραση και το ταξίδι από το σκοτάδι στο φως

Βασάλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Αυτή τη .....έχω κάνει, είναι το πιο χοντρό»

Celebrity Stories Χτες
Η τελευταία φορά που έκλαψε και ο πιο μεγάλος φόβος του

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories Χτες
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

10 διάσημοι που άλλαξαν το όνομά τους

Tabloid Χτες
Ο καθένας είχε τον λόγο του

Συγκινεί ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά: «Είχαμε προετοιμάσει τα παιδιά για παν ενδεχόμενο»

Media Προχτές
«Προσπαθούσε να δείχνει ότι παλεύει με αξιοπρέπεια, με ήθος, με επιμονή και υπομονή και στο τέλος θα τα κατάφερνε»

Η εικόνα ενός μυστηριώδη άνδρα έξω από το Λούβρο μετά τη ληστεία προκάλεσε «σάλο» στα social media

Social Προχτές
Σάλος στα social media με την φωτογραφία ενός νεαρού καλοντυμένου άνδρα

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της αντίδραση για το περιστατικό με το περιπολικό

Tabloid Προχτές
Σάλος προκλήθηκε από τη μεταφορά της τραγουδίστριας με περιπολικό