E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά γυμνή, ζητάει να την χειροκροτήσουν

Το ξεγύμνωμα της τραγουδίστριας στα social media προκαλεί έντονη κριτική αλλά εκείνη δεν πτοείται

Δημοσίευση 28/11/2022 | 08:57

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά γυμνή, ζητάει να την χειροκροτήσουν

Για ακόμα μια φορά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεγυμνώθηκε στο Instagram. H διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει εντελώς γuμνή - αυτή τη φορά, σε μια μπανιέρα.

Σε μια λεζάντα όπου μόνο η ίδια καταλαβαίνει τι εννοεί αναφέρει πως δεν βγάζει ποτέ επαγγελματικές φωτογραφίες και δεν ασχολείται καθόλου με τα αρνητικά σχόλια.

Στις νέες πικάντικες φωτογραφίες που ανέβασε καλύπτει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της και με emoji.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους περισσότερους να σημειώνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί. Άλλοι πάλι της είπαν να πως πρέπει να σταματήσει να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες. Η ίδια πάντως δεν καταλαβαίνει από αντιδράσεις και λέει «χειροκροτήστε με...».

Η 40χρονη Σπίαρς τους τελευταίους μήνες έχει συνηθίσει να μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες μέσω των social media.

Ενώ πολλοί θαυμαστές της την έχουν επαινέσει για τα χωρίς όρια καμώματά της, ο πρώην της Κέβιν Φεντερλάιν ισχυρίστηκε ότι οι δύο γιοι της ο Sean Preston, 17 ετών, και ο Jayden James, 16 ετών- την παρακάλεσαν να σταματήσει.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: "Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί"», δήλωσε ο 44χρονος Φεντερλάιν στη Daily Mail νωρίτερα φέτος.

«Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους κάνει κακό. Είναι σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο λύκειο».

Εν τω μεταξύ, ο νυν σύζυγος της Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι, έχει υπερασπιστεί πολλές φορές τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας.

«Ακόμα κι αν υπήρχε αλήθεια ότι τα παιδιά της ντρέπονται για τις επιλογές της μητέρας τους και τη θετική εικόνα του σώματός τους, δεν θα ήταν οι 1οι έφηβοι που ντρέπονται για τους γονείς τους», έγραψε ο γκουρού της γυμναστικής, 28 ετών, μέσω ενός Story.

«Θα συνειδητοποιήσουν ότι οι επιλογές της μητέρας τους είναι ακίνδυνες και αποτελεί έκφραση μιας νεοαποκτηθείσας ελευθερίας. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρέπεστε απλά πολλά πράγματα για τα οποία μπορείτε να είστε περήφανοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βισκαδουράκης: «Είχαν εξώφυλλο ότι φέρνω τον γιο μου στη ζωή και εμείς μόλις τον είχαμε χάσει»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς για τη Μαίρη Βυτινάρος: «Υπήρξαν μηνύματα, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο

Έλενα Τσαγκρινού για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας είναι αληθινό, έχει την κοπέλα του βασίλισσα»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σχέση τους και η βιντεοκλήση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για το άγνωστο παρελθόν του Σπύρου Παπαδόπουλου – «Ήμουν 20 χρονών φοιτητής»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
O Γιώργος Λιάγκας έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη και μοιράστηκε μία άγνωστη ιστορία για τον Σπύρο Παπαδόπουλο την οποία λίγοι γνωρίζουν

Σάκης Ρουβάς: Το απρόοπτο στη σκηνή με το μικρόφωνο και η αντίδρασή του ‑ Βίντεο

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή και ερμήνευε μία από τις επιτυχίες του, το μικρόφωνο γλίστρησε από τα χέρια του και έπεσε στο έδαφος

Τουρκάλα γλέντησε με νταούλια και χορούς το διαζύγιο μετά από 24 χρόνια γάμου, έξω από τα δικαστήρια

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Με την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης ξεκίνησαν οι χοροί

H viral χειραψία του Τραμπ με τη Μπριζίτ Μακρόν: Δεν της άφηνε το χέρι για 13 δευτερόλεπτα

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Viral έγινε τις τελευταίες ώρες η χειραψία του Ντόναλντ Τραμπ με τη Μπριζίτ Μακρόν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της G7 στο Εβιάν της Γαλλίας.

Η Αριάνα Γκράντε ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λος Αντζελες, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 16.06.2026
«Δεν μπορείτε να μου το κάνετε αυτό, ξέρετε τι θα συμβεί, είμαι Καρκίνος»

Λιάγκας & Αρναούτογλου: Τι αποκάλυψε η Μεσσαροπούλου για το παρασκήνιο της κόντρας τους

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Μεγάλο σούσουρο προκάλεσε η τηλεοπτική αντιπαράθεση Γιώργου Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ακύλας: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με τον πατέρα του – «Κρίμα»

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τον μπαμπά του στο The 2Night Show και ξεκαθάρισε τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους

Υρώ Μανέ: Τι αποκάλυψε για την κωμωδία και γιατί δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός εξήγησε γιατί χαίρεται που ο κόσμος την έχει ταυτίσει με το κωμικό είδος, τονίζοντας πόσο απαιτητικό είναι στην πραγματικότητα.