E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά γυμνή, ζητάει να την χειροκροτήσουν

Το ξεγύμνωμα της τραγουδίστριας στα social media προκαλεί έντονη κριτική αλλά εκείνη δεν πτοείται

Δημοσίευση 28/11/2022 | 08:57

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξανά γυμνή, ζητάει να την χειροκροτήσουν

Για ακόμα μια φορά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεγυμνώθηκε στο Instagram. H διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει εντελώς γuμνή - αυτή τη φορά, σε μια μπανιέρα.

Σε μια λεζάντα όπου μόνο η ίδια καταλαβαίνει τι εννοεί αναφέρει πως δεν βγάζει ποτέ επαγγελματικές φωτογραφίες και δεν ασχολείται καθόλου με τα αρνητικά σχόλια.

Στις νέες πικάντικες φωτογραφίες που ανέβασε καλύπτει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της και με emoji.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους περισσότερους να σημειώνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι εννοεί. Άλλοι πάλι της είπαν να πως πρέπει να σταματήσει να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες. Η ίδια πάντως δεν καταλαβαίνει από αντιδράσεις και λέει «χειροκροτήστε με...».

Η 40χρονη Σπίαρς τους τελευταίους μήνες έχει συνηθίσει να μοιράζεται γυμνές φωτογραφίες μέσω των social media.

Ενώ πολλοί θαυμαστές της την έχουν επαινέσει για τα χωρίς όρια καμώματά της, ο πρώην της Κέβιν Φεντερλάιν ισχυρίστηκε ότι οι δύο γιοι της ο Sean Preston, 17 ετών, και ο Jayden James, 16 ετών- την παρακάλεσαν να σταματήσει.

«Προσπαθώ να τους εξηγήσω: "Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί"», δήλωσε ο 44χρονος Φεντερλάιν στη Daily Mail νωρίτερα φέτος.

«Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους κάνει κακό. Είναι σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο λύκειο».

Εν τω μεταξύ, ο νυν σύζυγος της Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι, έχει υπερασπιστεί πολλές φορές τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας.

«Ακόμα κι αν υπήρχε αλήθεια ότι τα παιδιά της ντρέπονται για τις επιλογές της μητέρας τους και τη θετική εικόνα του σώματός τους, δεν θα ήταν οι 1οι έφηβοι που ντρέπονται για τους γονείς τους», έγραψε ο γκουρού της γυμναστικής, 28 ετών, μέσω ενός Story.

«Θα συνειδητοποιήσουν ότι οι επιλογές της μητέρας τους είναι ακίνδυνες και αποτελεί έκφραση μιας νεοαποκτηθείσας ελευθερίας. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο να ντρέπεστε απλά πολλά πράγματα για τα οποία μπορείτε να είστε περήφανοι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 23.05.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left Χτες
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz Χτες
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left Χτες
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»