E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υποψήφια των Δημοκρατικών κατά των αμβλώσεων γέννησε στο προεκλογικό της σποτ

Δημοσίευση 4/10/2022 | 20:05

Υποψήφια των Δημοκρατικών κατά των αμβλώσεων γέννησε στο προεκλογικό της σποτ

Μια υποψήφια των Δημοκρατικών από τη Λουιζιάνα έχει γίνει viral επειδή κυκλοφόρησε μια προεκλογική διαφήμιση, όπου απεικονίζεται να γεννά παίρνοντας θέση κατά της αυστηρής απαγόρευσης των αμβλώσεων στην πολιτεία.

Η Κέιτι Ντάρλινγκ, 36 ετών, στέλεχος επιχειρήσεων, λέει μεταξύ άλλων στη διαφήμιση ότι «η Λουιζιάνα αξίζει κάτι καλύτερο από την πορεία που ακολουθούμε».

Το βίντεο, δείχνει αρχικά την 36χρονη έγκυο στη φάρμα της με τον σύζυγό της, Τζον, και την 6χρονη κόρη της, Ρέμι, καθώς μιλάει για την απαγόρευση των αμβλώσεων στη Λουιζιάνα.

«Θα πρέπει να καθησυχάσουμε τις έγκυες γυναίκες. Όχι να θέτουμε τις ζωές μας σε κίνδυνο», λέει η νεαρή υποψήφια των Δημοκρατικών, που δηλώνει υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση.

Το βίντεο τη δείχνει στη συνέχεια να γεννά το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, τον Όλι, τον οποίο στη συνέχεια κρατά αγκαλιά στο στήθος της στη διαφήμιση, η οποία συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες views.

«Νομίζω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που ταυτίζεται με το να έχεις οικογένεια και να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη Λουιζιάνα - την κλιματική αλλαγή, την εκπαίδευση και την αυστηρή απαγόρευση των αμβλώσεων», δήλωσε στο USA Today Network.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαφήμιση έχει απήχηση σε τόσους πολλούς ανθρώπους», πρόσθεσε. «Γνωρίζαμε ότι θα χρειαζόταν ένα ιδιαίτερο μήνυμα, γι' αυτό ήμασταν προσεκτικοί με το περιεχόμενο και τη σημασία του».

Η Κέιτι Ντάρλινγκ δήλωσε ότι αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα μετά την ανατροπή της απόφασης Roe v. Wade από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

«Τα αναπαραγωγικά δικαιώματα και η υγεία είναι το θεμέλιο της εκστρατείας μου», τόνισε.

Στη διαφήμιση, ακούγεται να λέει: «Αυτές τις μέρες, ανησυχώ για τις καταιγίδες που συχνότερες και πιο δυνατές λόγω κλιματικής αλλαγής, τα δημόσια σχολεία των παιδιών μας που υπολειτουργούν και τη νέα απαγόρευση των αμβλώσεων στη Λουιζιάνα, μία από τις αυστηρότερες στη χώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο αρραβώνας που δεν κατέληξε ποτέ σε γάμο: Μάθαμε τα πάντα για τη σχέση, τίποτα για το χωρισμό

Celebrity Stories 24.01.2026
Όταν η καριέρα απογειώνεται και ο έρωτας μένει πίσω: Ο χωρισμός της Sydney Sweeney

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 24.01.2026
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Φόρεσε παπούτσια 13 χρονών, μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος»

Tabloid 24.01.2026
«Η αδερφή της γιαγιάς μου είχε παντρευτεί έναν εγκληματία που τη χτυπούσε. Ο μπαμπάς μου του επιτέθηκε»

Καίτη Γκρέυ: «Πλαστή η διαθήκη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω», δηλώνει η δικηγόρος του γιου της

Tabloid Χτες
Αγωγή προσβολής της διαθήκης κατέθεσε ο Φίλιππος Ηλιάδης

Eurovision 2026: «Καλπάζει» η Ελλάδα στα στοιχήματα – Η πρώτη γεύση από τη live ερμηνεία του Ακύλα

TV Buzz Χτες
11, 13 και 15 Φεβρουαρίου οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός αντίστοιχα

Λάκης Γαβαλάς: «Θα σχεδιάσω ταφόπλακες από μάρμαρο»

TV Buzz Χτες
«Κόκκαλο» ο Γιώργος Λιάγκας

«Η Αννα Λιβαθυνού έπαθε μεγάλο σοκ και έκλαιγε με λυγμούς»

Media Χτες
Η Αννα Λιβαθυνού έκανε unfollow τον Παναγιώτη Στάθη μετά την αποχώρησή της από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Η Κιάρα Φεράνι μετά το σκάνδαλο με το Pandoro, ποζάρει τόπλeς

Tabloid Χτες
Λίγες ημέρες μετά την απαλλαγή της από τις κατηγορίες για απάτη