E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Σοφία Χατζηπαντελή ανάβει φωτιές στο Παρίσι

Η νέα της φωτογράφηση στον Πύργο του Άιφελ καθηλώνει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2022 | 12:23

Η Σοφία Χατζηπαντελή ανάβει φωτιές στο Παρίσι
Instagram/ @sophiahadjipanteli

Η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεοπτική της εμφάνιση στο ριάλιτι του GNTM 5 καθώς την βλέπουμε σε ρόλο guest κριτή.

Φυσικά, έχει καταφέρει να μην μείνει απαρατήρητη στο τηλεοπτικό κοινό καθώς ο εκρηκτικός της χαρακτήρας έχει προκαλέσει πολλές φορές μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στην κριτική επιτροπή.

Μεταξύ άλλων, η ίδια είναι επίσης ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα μιας και πλέον μετρά 507 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, αποφάσισε να δημοσιεύσει μέσω των insta stories μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με φόντο το Παρίσι με γνωστό influencer και μοντέλο.

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Όλη η αλήθεια για τις μυθικές απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5

Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πολυσυζητημένη κριτής του φετινού κύκλου του GNTM. Ο λόγος φυσικά για την Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο και την Αγγλιά, με τα χαρακτηριστικά φρύδια που έχουν χιλιοσχολιαστεί. Είναι γνωστό πως άφησε μια μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό προκειμένου να βρεθεί ως guest κριτής στο GNTM 5, ωστόσο αυτό δεν έγινε με το αζημίωτο. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε σήμερα 26/9 αποκλειστικό ρεπορτάζ που τα μαρτυρά όλα για την περιουσία της.

Έτσι λοιπόν, αν ισχύουν τα ποσά που θα δείτε και παρακάτω, μπορεί κανείς να καταλάβει το πως καταφέρνει να μένει τόσο ψύχραιμη και αλώβητη απέναντι στα όσα ακούει. Από τη μία για τα φρύδια της, από την άλλη για τις πλαστικές που έχει κάνει, η κριτής δεν φαίνεται να συγκινείται και ιδιαίτερα. Άλλωστε στο twitter έχει καταφέρει αν κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου, πέρα από πολλά χρήματα...

Και μπορεί να είναι αρκετοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι αν δεν είσαι top model δεν βγάζεις πολλά λεφτά, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού λέει άλλα. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο πλατό ότι η Σοφία Χατζηπαντελή προτού έρθει στην Αθήνα για τις ανάγκες του παιχνιδιού, έβγαζε περίπου 1.500.000 λίρες το χρόνο δηλαδή περίπου 100.000 ευρώ. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι προφανώς δεν παράτησε έτσι απλά την καριέρα της, καθώς ο σταθμός ακούγεται ότι της προσφέρει τα ίδια και περισσότερα από την Βίκυ Καγιά.

Ενδεχομένως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να είναι αυτός ο λόγος που θα είναι guest κριτής και όχι κανονική επειδή ο σταθμός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Aπίθανο και επικίνδυνο! Πρόταση γάμου στην κορυφή του Empire State Building

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Δύο ακτιβιστές ανέβηκαν - άγνωστο πώς- στην κορυφή του Empire State Building, άνοιξαν πανό στα 443 μέτρα ύψος υπέρ της αγάπης και της ειρήνης.

H... Ελληνίδα Dua Lipa: Αυτό το καλοκαίρι όλο το ΤikTok έχει τη φωνή της Danae

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Έρωτας, καλοκαίρι και pop αισθητική στο νέο single της Danae

Η Madonna άνοιξε το σπίτι της στο Λονδίνο και αποκάλυψε τα πιο προσωπικά της κειμήλια

E-Daily 3.Left 02.07.2026
Το σπίτι της κρύβει ιστορίες ζωής, οικογένειας και ένα σπάνιο έργο της Frida Kahlo

ΗΠΑ: Ζευγάρι σκαρφάλωσε και αρραβωνιάστηκε στην κορυφή του Empire State Building – Βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Αμέσως μετά τέθηκαν υπό κράτηση από αστυνομικούς της Νέας Υόρκης

Δώρα Χρυσικού: Δούλευα ούσα άρρωστη, φαλακρή, με την τομή και ο άλλος καθόταν σε έναν καναπέ, έφυγα γιατί ερωτεύτηκα έναν άλλον άντρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που ο καρκίνος εμφανίστηκε στη ζωή της και για τον τότε σύντροφό της - «Είχαμε ανταλλάξει τόσο πικρά και προσβλητικά πράγματα, αλλά είχα εγκλωβιστεί, ένιωθα ότι του χρωστάω»

«Νυφικό με τον πισινό έξω πρώτη φορά βλέπω» έγραψαν για την Αθηνά Οικονομάκου, η απάντηση της Σίλιας Κριθαριώτη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα με δαντέλα στην τελετή ανταλλαγής όρκων με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο και δέχτηκε αρνητική κριτική

Δείτε βίντεο: Η Ιωάννα Τούνη κάνει... αέρα με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ σε πισίνα στο Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα νέο κλιπ από τις διακοπές της Instagrammer στο Μπαλί δημοσιεύτηκε στα social media

Η ιστορική κατοικία του Μπομπ Ντίλαν στο Χάρλεμ πωλήθηκε έναντι 2,8 εκ. δολαρίων

E-Daily 3.Left Χτες
Ο θρυλικός τραγουδοποιός κατοίκησε στο σπίτι, που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, από το 1986 έως το 2000

Ντάνι Γκλόβερ: Ο θρύλος του Lethal Weapon αποκαλύπτει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η ασθένεια διαγνώστηκε πριν από 4 χρόνια, όμως μόλις τώρα ο διάσημος ηθοποιός το γνωστοποίησε

Γωγώ Τσαμπά: Αδιανόητο σκηνικό σε πανηγύρι στα Φάρσαλα

Παράξενα Χτες
Ένας μικρός φορτωτής άδειασε τον κουβά του γεμάτο λουλούδια μπροστά στη σκηνή όπου τραγουδούσε η γνωστή ερμηνεύτρια στο Πολυνέρι Φαρσάλων.

Γιώργος Λιάγκας: «Ντρέπεται και η ντροπή με αυτό το βίντεο της κυρίας Τούνη, είναι ό, τι χειρότερο έχω δει από τη συγκεκριμένη γυναίκα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής αντέδρασε έντονα στο βίντεο της influencer από τις διακοπές της στο Μπαλί, συγκρίνοντάς την με τον αθλητή Μανώλη Καραλή.

Μεγάλη ανατροπή στη Eurovision 2027: Η νέα χώρα‑έκπληξη που μπαίνει στον διαγωνισμό και αλλάζει τα δεδομένα

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι η πρώτη χώρα της αμερικανικής ηπείρου που θα λάβει μέρος στη Eurovision, ανεβάζοντας το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση της Σόφιας