E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάντρα Βουτσά: Συγκινημένη μιλάει για τον πατέρα της

«Ο χρόνος δεν είναι ο καλύτερος γιατρός»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/9/2022 | 11:35

Σάντρα Βουτσά: Συγκινημένη μιλάει για τον πατέρα της

"Η αίσθηση της απώλειας, της θλίψης και του πόνου τώρα είναι χειρότερα" εξομολογήθηκε η Σάντρα Βουτσά.

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Σάντρα Βουτσά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη υπόθεση με τους πίνακες, την απουσία διαθήκης από τον πατέρα της καθώς και τη δύσκολη διαχείριση της απώλειας.

Θα ήθελα να μου πεις τι συνέβη τελικά με την υπόθεση με τους πίνακες του Κώστα Βουτσά που είχε στην κατοχή της η δεύτερη σύζυγος του, Θεανώ Παπασπύρου.

Την υπόθεση με τους πίνακες αποφάισα να σταματήσω να την κυνηγώ, γιατί δεν ήθελα να φέρω τις αδελφές μου σε δύσκολη θέση μιας και θα έπρεπε να κινηθώ νομικά εναντίον της μητέρας τους. Προτίμησα την ισορροπία στην οικογένεια από το να διεκδικήσω το δώρο του πατέρα μου.

Το γεγονός πως δεν είχε κάνει διαθήκη ο Κώστας Βουτσάς ήταν λάθος; Έφερε συγκρούσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας;

Καταρχάς πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα τα χρήματα που κερδίζει από την εργασία του, να τα κάνει ότι θέλει! Ο πατέρας μου είχε τακτοποιήσει όλα αυτά τα θέματα με τον τρόπο που ήθελε εκείνος! Σε αυτές τις περιπτώσεις, λοιπόν, πιστεύω ότι όποιος έχειο αντιρρήσεις για το πως τακτοποίησε κάποιος τα περιουσιακά του… τότε αυτός έχει το πρόβλημα.

Έχουν περάσει δυόμιση χρόνια περίπου από τον θάνατο των γονιών σου. Τελικά μαθαίνει κανείς να ζει με αυτό; Συνηθίζεται;

Προς το παρόν, μπορώ να πω, ότι ούτε μαθαίνεται ούτε συνηθίζεται. Μπορώ να πω ότι η αίσθηση της απώλειας, της θλίψης και του πόνου τώρα είναι χειρότερα. Ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι ο καλύτερος γιατρός. Ίσως, εάν με ξαναρωτήσεις σε δέκα χρόνια, να σου απαντήσω διαφορετικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social 06.07.2026
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social 06.07.2026
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz 06.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.

Γιώργος Μυλωνάκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος με τη Τίνα Μεσσαροπούλου μετά την περιπέτεια υγείας

Social 06.07.2026
Ποια ήταν η πρώτη φράση που είπε στη Τίνα Μεσσαροπούλου όταν βρήκε ξανά τη φωνή του

Φανερά αδυνατισμένη η Adele, δείτε την εμφάνισή της στο βρετανικό Γκραν Πρι της F1

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Η Adele παρακολούθησε τον αγώνα στο Σίλβερστοουν φορώντας t-shirt του Λάντο Νόρις, με την αλλαγή στην εμφάνισή της να τραβά αμέσως τα βλέμματα.

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη Βαλέρια αποφοίτησε από το λύκειο, θα σπουδάσει στο LSE

E-Daily 3.Left 06.07.2026
Ο ουρανός είναι γεμάτος αστέρια και εσύ είσαι ένα από αυτά, έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες