E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Σαμπάνης: Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό

«Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/9/2022 | 20:40

Γιώργος Σαμπάνης: Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω», είπε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για τον έρωτα του με την σύντροφο του, Ιωάννα Σαρρή, τις ηρωίδες της ζωής του, την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας και τη μεγάλη περιπέτεια με τις φωνητικές του χορδές κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Για την επικείμενη συναυλία του στο Κατράκειο θέατρο, ο Γιώργος Σαμπάνης ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική για μένα η συναυλία, γιατί πρώτη φορά παίζω στο Κατράκειο θέατρο».

Για το κομμάτι του αθλητισμού, που έπαιξε ρόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ζωή του, σχολίασε ο Γιώργος Σαμπάνης: «Ο αθλητισμός υπήρχε στη ζωή μου μέχρι τα 24 μου χρονιά, μετά μπήκα στο τραγούδι που ασχολούμουν από 6 χρόνων. Σταμάτησα τον στίβο γιατί δεν είχα επαγγελματικό κίνητρο πάρα μόνο το πάθος να τρέχω. Δεν είχα τις ικανότητες να προχωρήσω».

Ο Γιώργος Σαμπάνης είπε στη συνέχεια: «Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου πια είναι φίλος μου. Ο πατέρας μου είχε να πει περισσότερα πράγματα μαζί μου όταν ήμουν έφηβος πάρα μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμα μου. Αν το να έχω οικογένεια μου στερήσει την έμπνευση μου, δεν με πειράζει, θα βρω κάτι άλλο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς χορεύει με λεοπάρ κορμάκι, γράφει για «πόνο» και «σκοτάδι»

Social 01.12.2025
Δείτε τις αλλαγές που έκανε στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη τραγουδίστρια

Σίντνεϊ Σουίνι: Ντύθηκε σeξι δράκος για την Ημέρα των Ευχαριστιών ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 01.12.2025
«Εβδομάδα φίλων», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η ηθοποιός για τις ημέρες που πέρασε στη Disneyland

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 01.12.2025
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Στράτος Τζώρτζογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Στεναχωρήθηκα γιατί μου την έστησε, είναι πιο πονηρός από εμένα»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα

Ο πρώτος AI Έλληνας τραγουδιστής, Αχιλλέας Δελφός, μιλά για το τραγούδι του

Media Χτες
Λίγες ημέρες πριν κυκλόφορήσει το τραγούδι του πρώτου ολοκληρωμένου AI Έλληνα τραγουδιστή, που φέρει το όνομα Αχιλλέας Δελφός, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ»

Βουρκωμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Σας το λέω και συγκινούμαι! Ανατρίχιασα»

Tabloid Χτες
Το συγκινητικό περιστατικό που έζησε το Σάββατο 29/11

Ελένη Φουρέιρα: «Ήταν επιλογή ζωής ο Αλμπέρτο Μποτία, πρώτη φορά μίλησα με κάποιον ερωτικά»

Tabloid Χτες
Για την πορεία της και τις επιλογές της μίλησε η Ελένη Φουρέιρα, ενώ αναφέρθηκε και στον έρωτα και τη μητρότητα

The Roadshow: Ο Αρναούτογλου εισβάλλει στο πατρικό της Μπεκατώρου και συναντά τη… μητέρα της!

Tabloid Χτες
Μια από τις πιο απρόβλεπτες στάσεις έκανε το «The Roadshow» στην Κεφαλονιά

Φαίη Σκορδά: «Προσπαθούσε η γειτόνισσα να μου κουμπώσει το φόρεμα στη μέση του δρόμου»

Tabloid Χτες
Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Φαίη Σκορδά, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης όπου έδωσε το «παρών»

Τούνη: «Δεν παλεύω μόνο για μένα» ‑ Η ανάρτησή της μετά την αναβολή της δίκης

Tabloid Χτες
H Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα εκτενές κείμενο στα stories της, περιγράφοντας χωρίς φίλτρα όλα όσα ένιωσε και συνεχίζει να ζει.