E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» διαγνώστηκε με καρκίνο

Η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Δημοσίευση 17/8/2022 | 15:38

Πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» διαγνώστηκε με καρκίνο
Φωτογραφία από Miguel Á. Padriñán: https://www.pexels.com/el-gr/photo/579474/

Με καρκίνο διαγνώστηκε πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Ο λόγος για την Αμίνα Χακίμ, η οποία ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στα social media νωρίτερα, σήμερα για τα δυσάρεστα νέα σχετικά με την υγεία της.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανέβασε δύο stories, μέσα από τα οποία αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την ψυχοθεραπεία που κάνει, αλλά και τον λόγο που «δείχνει κακιά».

Στην πρώτη της ανάρτηση έγραψε:

«Μερικοί άνθρωποι είναι “δυνατοί” δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα. Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια. Σε ό,τι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως, ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου».

Σε δεύτερη έγραψε: «Ο πατέρας μου ο τζογαδόρος ο μουσουλμάνος και η μάνα μου η “καημένη”, η διπολική που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνη και τα παιδιά της. Ήταν μάρτυρας και συνωμότης σε ένα μαρτύριο που δεν τελείωνε ποτέ. Και άλλα πολλά που δε χωράνε σε 40 stories. Η κληρονομιά μου είναι τα χρέη τους, τα τραύματα που παλεύω ακόμα να ξεπεράσω και ο καρκίνος. Ήθελα να τα πω.

Γι’ αυτό δείχνω κακιά. Προτιμώ τους ανθρώπους μακριά μου. Πώς να τους εμπιστευτώ όταν οι πρώτοι που σε πρόδωσαν είναι εκείνοι που σε γέννησαν. Η συμβουλή μου είναι όποιος σας ρημάζει να φροντίζετε να μένει μακριά σας όποιος κι αν είναι αυτός! Α όσο για τον καρκίνο θα τον ξεπεράσω σίγουρα. Ξέρω από μάχες».

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το αντικείμενο που κλέβουν πιο συχνά οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία – 80.000 χάνονται ετησίως

E-Daily 3.Left 11.07.2026
«Φέρουν το λογότυπο, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα»

Σίντνεϊ Σουίνι: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη νέα σειρά εσωρούχων Syrn

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Η ηθοποιός, 28 ετών, επέλεξε ένα διάφανο λευκό ολόσωμο κορμάκι με χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση που αναδεικνύει το ντεκολτέ της

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»

Αρης Μουγκοπέτρος: «Με συγκινείτε βαθιά» – Ο λόγος που βούρκωσε ο κλαρινίστας (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο διάσημος κλαρινίστας μοιράστηκε τη συγκίνησή του λίγες ώρες πριν από τη sold out συναυλία του

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του από την Πάρο θα σας «λιώσει»

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής και η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς στην Πάρο, με την μικρή Ξένια να είναι το απόλυτο κέντρο της προσοχής τους

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον μικρό Πάρη στην Αντίπαρο

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Η γνωστή influencer μοιράζεται καθημερινές εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί, με τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα

Μαρία Μενούνος: «Η ζωή με σταμάτησε… όγκος στον εγκέφαλο, καρκίνος στο πάγκρεας, διαβήτης, υπογονιμότητα και τόσα ακόμη»

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για σοβαρά προβλήματα υγείας και τη δύσκολη διαδρομή της προς την ίαση μέσα από συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Ποιο μεγάλο όνειρο πραγματοποίησε ο Αντονι Χόπκινς στα 88 του χρόνια;

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ ηθοποιός υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο ως συνθέτης και ετοιμάζει άλμπουμ με ορχηστρικά έργα έξι δεκαετιών.

Ιρίνα Σάικ: Δείτε τις σέξι λήψεις που μοιράστηκε από τις καλοκαιρινές της διακοπές

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Το διάσημο μοντέλο δεν αποκάλυψε τον προορισμό του, αλλά μάγεψε τους θαυμαστές του με στιγμιότυπα που ξεχωρίζουν.

Διάσημοι που πέθαναν από σπάνιες ασθένειες – Ιστορίες που έριξαν φως στο άγνωστο

E-Daily 3.Left 11.07.2026
Από τον Steve McQueen μέχρι τον Irrfan Khan, αυτοί οι διάσημοι έδωσαν φως σε ασθένειες που ο κόσμος αγνοούσε - μέχρι να γίνουν προσωπική τους μάχη