E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» διαγνώστηκε με καρκίνο

Η συγκλονιστική εξομολόγησή της

Δημοσίευση 17/8/2022 | 15:38

Πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» διαγνώστηκε με καρκίνο
Φωτογραφία από Miguel Á. Padriñán: https://www.pexels.com/el-gr/photo/579474/

Με καρκίνο διαγνώστηκε πρώην παίκτρια του «My Style Rocks».

Ο λόγος για την Αμίνα Χακίμ, η οποία ενημέρωσε τους ακόλουθούς της στα social media νωρίτερα, σήμερα για τα δυσάρεστα νέα σχετικά με την υγεία της.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανέβασε δύο stories, μέσα από τα οποία αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την ψυχοθεραπεία που κάνει, αλλά και τον λόγο που «δείχνει κακιά».

Στην πρώτη της ανάρτηση έγραψε:

«Μερικοί άνθρωποι είναι “δυνατοί” δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα. Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια. Σε ό,τι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως, ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου».

Σε δεύτερη έγραψε: «Ο πατέρας μου ο τζογαδόρος ο μουσουλμάνος και η μάνα μου η “καημένη”, η διπολική που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνη και τα παιδιά της. Ήταν μάρτυρας και συνωμότης σε ένα μαρτύριο που δεν τελείωνε ποτέ. Και άλλα πολλά που δε χωράνε σε 40 stories. Η κληρονομιά μου είναι τα χρέη τους, τα τραύματα που παλεύω ακόμα να ξεπεράσω και ο καρκίνος. Ήθελα να τα πω.

Γι’ αυτό δείχνω κακιά. Προτιμώ τους ανθρώπους μακριά μου. Πώς να τους εμπιστευτώ όταν οι πρώτοι που σε πρόδωσαν είναι εκείνοι που σε γέννησαν. Η συμβουλή μου είναι όποιος σας ρημάζει να φροντίζετε να μένει μακριά σας όποιος κι αν είναι αυτός! Α όσο για τον καρκίνο θα τον ξεπεράσω σίγουρα. Ξέρω από μάχες».

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων

Αγνώριστη η Κόνι Μεταξά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 31.05.2026
H Κόνι Μεταξά έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν της αρέσει να μένει στάσιμη σε ένα look και απολαμβάνει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της προκειμένου να δοκιμάζει διάφορα στυλ