E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Jennifer Coolidge: «Πήγα με 200 άντρες μετά το American Pie»

Τι αποκάλυψε η «μαμά του Stifler»

Δημοσίευση 5/8/2022 | 12:28

Jennifer Coolidge: «Πήγα με 200 άντρες μετά το American Pie»

Η Jennifer Coolidge λέει ότι ο αξέχαστος ρόλος της στην εφηβική κωμωδία «American Pie» συνοδεύτηκε από πολλά… προνόμια.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την Jeanine Stifler (πιο γνωστή ως μαμά του Stifler) στην ταινία, δήλωσε στο Variety ότι «η σεξουαλική της δράση ανέβηκε πολύ μετά τη συμμετοχή της “American Pie”».

Στην ταινία, ο χαρακτήρας της Coolidge έχει μια περιπέτεια με τον συμμαθητή του γιου της Steve Stifler (Seann William Scott) Paul Finch, τον οποίο υποδύεται ο Eddie Kaye Thomas.

«Υπήρχαν τόσα πολλά οφέλη για να κάνω αυτή την ταινία», δήλωσε η Jennifer Coolidge. «Θέλω να πω, θα υπήρχαν περίπου 200 άνθρωποι με τους οποίους δεν θα είχα κοιμηθεί ποτέ».

Η ηθοποιός πρόσθεσε πως η προσοχή που έλαβε από την ταινία επεκτάθηκε και στο επαγγελματικό κομμάτι, αφού άνοιξαν πόρτες που ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή κλειστές. «Άνθρωποι που ποτέ δεν περίμενα να με γνωρίζουν, μου έκαναν προτάσεις για δουλειά», είπε.

Στην ταινία η Coolidge κατάφερε να αποπλανήσει έναν συμμαθητή του γιου της.

Η θρυλική ατάκα, «μου αρέσει ο άντρας όπως και το ουίσκι μου, 18 ετών», όπως και ο ορισμός της λέξης MILF (Mom I Would Like to F**k), που πρωτακούστηκε στο «American Pie», έχουν γράψει από τότε ιστορία.

Ο ρόλος στο «White Lotus»

Η Coolidge μίλησε επίσης για τον ρόλο της ως Tanya McQuoid στη σειρά του HBO «White Lotus» και για το πώς ο δημιουργός της σειράς Mike White πίστευε ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί στον ρόλο.

«Έχω κάνει ένα πράγμα πραγματικά σωστά στη ζωή μου», είπε. «Διάλεξα σπουδαίους φίλους. Αν ο Mike δεν είχε ποτέ επιτυχία και κάναμε το White Lotus μόνο ως θεατρικό έργο σε ένα μικρό θέατρο όπου όλοι πλήρωναν 10 δολάρια για να το δουν, πάλι θα ήταν ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί ποτέ. Γιατί ήταν μια φοβερή δουλειά που κανείς άλλος δεν πίστευε ότι μπορούσα να κάνω».

Παραλίγο να απορρίψει αυτόν τον ρόλο επειδή πίστευε ότι δεν ήταν σε αρκετά καλή φόρμα.

«Ήθελα να φαίνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο όταν είμαι σε ταινία... Δεν ήμουν έτοιμη γι' αυτή την ευκαιρία. Αυτό δείχνει ότι πρέπει πάντα να είσαι στην καλύτερη φόρμα γιατί ποτέ δεν ξέρεις», είπε και πρόσθεσε ότι ένας φίλος την έπεισε να αναλάβει τον ρόλο.

«Είναι ένα θαύμα που συνέβη. Τι τύχη, καταλαβαίνεις;» είπε. «Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Το «White Lotus» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν το φθινόπωρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τούνη απαντά στο σχόλιο «αυτά τα μαγιό δεν είναι για μαμάδες»: Εάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η influencer πόζαρε με μαύρο μπικίνι στη Νάξο και ξεκαθάρισε πως η μητρότητα δεν περιορίζει τις επιλογές μιας γυναίκας

Ιωάννα Τούνη για τα «ακατάλληλα για μαμάδες» μαγιό: «Αν δεν σ` αρέσει το θέαμα, πρόβλημά σου!»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Είμαι σχεδόν 33 χρονών, έχω ένα μωρό και φυσικά και θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω όμορφα, σχολίασε η influencer

Παντρεύτηκε ο πρώην σύζυγος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα της γυναίκας του για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μου έκαναν την τιμή να μεγαλώνουμε μαζί τις κόρες τους, έγραψε η νυν σύζυγος του Νικόλα Φαράκλα

Φαίη Σκορδά για Athens Pride: «Το κόστος είναι να ξαναβάλουμε την κοινωνία σε μια συζήτηση που πολώνει»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στο Buongiorno για την απόφαση της ΣΤΑΣΥ να μην αναρτήσει αφίσες του Athens Pride 2026 στους σταθμούς του Μετρό

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ‑ H επίσημη ανακοίνωση

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την κοινή απόφαση με τον ΑΝΤ1 να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή

Παρθένα Χοροζίδου για Akyla: «Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurovision, έβαλε τα κλάματα»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε με τη 10η θέση», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός για την φετινή της συμμετοχή στη Eurovision

Πέτρος Συρίγος: Επέστρεψε στo πλατό του Super Κατερίνα μετά το σοβαρό τροχαίο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο, ο Πέτρος Συρίγος εμφανίστηκε ξανά στο πλατό του Super Κατερίνα την Πέμπτη 11/6

Τίνα Μεσσαροπούλου για Γιώργο Μυλωνάκη: «Τα πιο σημαντικά γενέθλια της ζωής σου μαχητή μου»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Γιορτάζουμε την ημέρα που αναγεννήθηκες, έγραψε η δημοσιογράφος για τον σύζυγό της

Κατερίνα Βρανά: «Δεν θα πάω στα δικαστήρια, αλλά οφείλουν από μόνοι τους να μου δώσουν 1 εκατομμύριο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοφιλής stand-up comedian αποκαλύπτει τις εξελίξεις της απίστευτης ταλαιπωρίας της και την κατάσταση στην οποία βρήκε το προσωπικό της αμαξίδιο!

Το 2ο “Let’s Meet” Party του easy 97.2 φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας

Media 11.06.2026
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, η παρέα του easy 97.2 σου δίνει ραντεβού στη Γαλιάντρα στο Μεταξουργείο

Κλόε Καρντάσιαν: Παθιασμένα φιλιά στην παραλία με άγνωστο άντρα ανεβάζουν τη θερμοκρασία

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η φρέσκια διαφημιστική καμπάνια που έγινε αμέσως viral

Διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης έπεσε θύμα ληστείας

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Υπάρχουν σκληροί και άκαρδοι άνθρωποι εκεί έξω»