Κιλκίς: Δικαιώθηκε μετά από 40 χρόνια και περιφράχτηκε ο δρόμος που ενώνει τα χωριά
Απίστευτα πράγματα γίνονται σε χωριό του Κιλκίς
Δημοσίευση 5/8/2022 | 11:17

Απίστευτα πράγματα γίνονται σε χωριό του Κιλκίς, όπου κάτοικος έφραξε… το δρόμο που οδηγεί σε δίπλα χωριό!
Πρόκειται για δρόμο που ενώνει την Ευκαρπία με το Κοιλάδι Κιλκίς, και ο οποίος ασφαλτοστρώθηκε πριν 40 χρόνια.
Προς το τέλους της Ευκαρπίας, ο δρόμος κόβει στα δύο ένα χωράφι που ανήκει σε ιδιώτη. Δόθηκαν υποσχέσεις για ανταλλαγή της έκτασης που καταπατήθηκε, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ.
Έτσι το 2003 προσέφυγε στα δικαστήρια, και κέρδισε τελικά την έφεση το 2019. Ακολούθησαν και πάλι διαπραγματεύσεις με το Δήμο Κιλκίς για αντικατάσταση της έκτασης, οι οποίες δεν κατέληξαν κάπου. Έτσι ο ίδιος ο Δήμος περιέφραξε το δρόμο, δημιουργώντας προβλήματα στη σύνδεση των δύο χωριών. Μάλιστα θα ξηλωθεί και η άσφαλτος.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η πιο σύντομη πτήση στον κόσμο διαρκεί το πολύ δύο λεπτά
Το ταξίδι, που πραγματοποιείται δύο με τρεις φορές την ημέρα
Παμπόνηροι κάτοικοι έχουν εφεύρει κόλπο για να βρίσκουν πάντα πάρκινγκ και η γειτόνισσα τους ξεσκεπάζει
Πατέρας και γιος έχουν βρει τον τρόπο για να έχουν πάντα θέση
Απίθανη γιαγιά: Γιόρτασε τα 106α γενέθλιά της προσλαμβάνοντας γυμνό μπάτλερ
Αξέχαστα γενέθλια για την κυρία Νόρα Σο
Ελένη Μενεγάκη: Απολαμβάνει τις διακοπές της στο Ιόνιο
H νέα φωτογραφία που ανέβασε από το σκάφος
Έκρυβε ο «Τιτανικός» την ιστορία ενός μεγάλου γκέι ερώτα;
Ας ξεκαθαρίσουμε εκ των προτέρων: Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα αν ο Άρτσιμπαλντ Μπατ και ο Φράνσις Ντέιβις Μιλέτ ήταν ομοφυλόφιλοι ή αν είχαν ρομαντική σχέση.
Νατάσα Θεοδωρίδου: Η έκπληξη για τα γενέθλια της κόρης της, Ανδριάννας
«Καλόψυχό μου παιδί χρόνια σου πολλά..γεμάτα έντονα μαγικά, σε λατρεύω» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της
Δανάη Μπάρκα: Δεν προβληματίστηκα ποτέ για τη σεξουαλικότητά μου
«Για μένα η οικογένεια είναι οποιοδήποτε σύνολο δημιουργείται και λειτουργεί με γνώμονα τον σεβασμό, την αγάπη και την ειλικρίνεια»
Η Μπάγια Αντωνοπούλου ποζάρει με το μπικίνι της σε πισίνα
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι
Αέρινη η Όλγα Σκιαδαρέση: Ξάπλωσε ολόγυμνη στα βότσαλα της παραλίας
Η ανάρτησή της στο Instagram
Το απίστευτο και πολύ απλό hack για να μην ξεμένουμε ποτέ από παγάκια
Και αυτές τις πολύ ζεστές μέρες είναι πραγματικά πρόβλημα όταν θέλουμε ένα αρκετά παγωμένο ποτό
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.