E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νύφη σε απόγνωση ζητά από τους καλεσμένους να πληρώσουν τη δεξίωση του γάμου

Οι αντιδράσεις στα Social Media

Δημοσίευση 5/8/2022 | 08:22

Νύφη σε απόγνωση ζητά από τους καλεσμένους να πληρώσουν τη δεξίωση του γάμου

Ο γάμος σήμερα είναι μία πολυέξοδη τελετή. Μάλιστα τόσο η νύφη, όσο και ο γαμπρός είναι οι μόνοι που… δεν το απολαμβάνουν, αφού το περνούν μέσα στο άγχος προκειμένου να πάνε όλα καλά και στην εκδήλωση ευχαριστιούνται όλοι οι υπόλοιποι.

Το μπάτζετ που απαιτείται είναι αρκετά γενναίο και στις μέρες μας δεν περισσεύουν.

Μία γυναίκα, επίδοξη νύφη, η οποία είναι πιεσμένη οικονομικά, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook και ρώτησε προκειμένου να πάρει συμβουλές για όλα τα πιθανά σενάρια που έχει στο μυαλό της.

Η ανάρτηση έχει γίνει viral στο Reddit που κράτησαν την ανωνυμία της, σβήνοντας το όνομα και τη φωτογραφία της. Ο τίτλος όμως αναφέρει: «Νύφη δεν έχει τον κατάλληλο προϋπολογισμό και θέλει οι καλεσμένοι της να πληρώσουν για τη δεξίωση της».

Η κοπέλα ρώτησε αν «ζήτησε κανείς από τους καλεσμένους του να πληρώσουν για τα γεύματά τους;» καθώς όπως συμπλήρωσε: «Όλα είναι τόσο ακριβά αυτή τη στιγμή. Είτε θα αναβάλουμε τον γάμο μας τον Οκτώβριο, είτε θα ακυρώσουμε ένα μεγάλο μέρος των καλεσμένων ή θα ζητήσουμε από τους καλεσμένους μας να πληρώσουν για τα γεύματά τους αντί να μας κάνουν δώρα. Έχω στείλει προσκλήσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρη πώς θα το κάνουμε».

Κατέληξε δε, γράφοντας: «Παρακαλώ βοηθήστε. Είμαι αγχωμένη και λυπημένη».

Οι αντιδράσεις στα Social Media

Ο κόσμος όντως συμπόνεσε τη γυναίκα και πολλοί απάντησαν ότι έχει μια λογική η σκέψη της. Αν ήθελε εκεί τους καλεσμένους της για να περάσουν όλοι μαζί μια ξεχωριστή βραδιά, θα μπορούσε να παραιτηθεί από τα δώρα.

Ένας έγραψε στο Reddit: «Προσωπικά, αν μου ζητούσαν να πληρώσω για το φαγητό μου αντί για ένα δώρο, θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό. Μερικοί άνθρωποι θέλουν απλώς να περάσουν τη μέρα με την οικογένεια και τους φίλους τους, δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με αυτό».

Ένας άλλος συμφώνησε, πως «αν η τιμή για το γεύμα ήταν λογική και όχι υπέρογκη, θα ήμουν εντάξει με αυτό».

Άλλοι επεσήμαναν πως δεν είναι ασυνήθιστη κίνηση: «Αυτό έκανε ο μπαμπάς μου στον γάμο του, στην πρόσκληση είπε ότι δεν ήθελε δώρα, αλλά σας παρακαλώ πληρώστε για το γεύμα σας».

Ένας άλλος ανέφερε ότι «μου ακούγεται πως θέλουν να διασκεδάσουν στον γάμο τους με τους καλεσμένους τους, αλλά είναι στριμωγμένοι οικονομικά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»