E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρίνα Πατούλη για Γιώργο Πατούλη: Γι’ αυτό δεν πήγα στα γενέθλιά του

«Ο χώρος της πολιτικής είναι ανδροκρατούμενος, αλλά αν θέλεις να γίνει κάτι πράξη, όπως έλεγε η Θάτσερ, ανάθεσέ το σε μια γυναίκα»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/5/2022 | 13:52

Μαρίνα Πατούλη για Γιώργο Πατούλη: Γι’ αυτό δεν πήγα στα γενέθλιά του

«Έλαβα ένα μαζικό μήνυμα να πάω στα γενέθλιά του, όπως έστειλε σε φίλους και υποστηρικτές», λέει η Μαρίνα Πατούλη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία απάντησε για τον Γιώργο Πατούλη, αλλά και το λόγο που δεν παρευρέθηκε στα γενέθλιά του.

«Ξεκινήσαμε μαζί με τον Βλάσση Χολέβα και προχωράμε μαζί κι έχει ενταχθεί στην ομάδα μας και ο Λάκης Γαβαλάς. Ο χώρος της πολιτικής είναι ανδροκρατούμενος, αλλά αν θέλεις να γίνει κάτι πράξη, όπως έλεγε η Θάτσερ, ανάθεσέ το σε μια γυναίκα.

Θα δούμε αν θα βάλω ξανά υποψηφιότητα. Φοβάμαι το σκοτάδι, τη διπροσωπία και τους σκοτεινούς ανθρώπους. Όλοι έχουμε νιώσει προδομένοι, αλλά αυτό μου δίνει δύναμη», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη είπε στη συνέχεια: «Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς σε έναν άνθρωπο που έχουμε διάγει μια ζωή 35 ετών, να του ευχηθώ να είναι υγιής, χαρούμενος, πάντα με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς. Έλαβα ένα μαζικό μήνυμα να πάω στα γενέθλιά του, όπως έστειλε σε φίλους και υποστηρικτές.

Θα ήθελα πολύ παρευρεθώ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή των γενεθλίων του, όμως, ίσως αυτή δεν ήταν κοινή μας επιθυμία. Θέλω να νιώθει χαρούμενος με την παρουσία μου, αντιλήφθηκα όμως από το τηλεφώνημα ότι υπήρχαν κάποιες δυσχέρειες και γι’ αυτό δεν παρευρέθηκα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής