E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ηθοποιός Αννα Τσουκαλά καταγγέλλει τον Κώστα Κωστόπουλο για σeξουαλική παρενόχληση

«Ο σκηνοθέτης που κατήγγειλε η Έλενα Αθανασοπούλου μού ρίχτηκε μέσα σε αυτοκίνητο»

Δημοσίευση 22/5/2022 | 13:33

Η ηθοποιός Αννα Τσουκαλά καταγγέλλει τον Κώστα Κωστόπουλο για σeξουαλική παρενόχληση

Η Άννα Τσουκαλά κατήγγειλε τον Κώστα Κωστόπουλο, που έχει κατηγορηθεί και από την Έλενα Αθανασοπούλου, για σeξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη μέσα από μια ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο Facebook. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Άννα Τσουκαλά, ο Κώστας Κωστόπουλος την είχε παρενοχλήσεις τα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας». Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, όταν εκείνη αρνήθηκε έχασε τη δουλειά της.

 «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε! Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…», ανέφερε μεταξύ άλλος η ηθοποιός.

«Πρέπει να κοιμηθείς μαζί μου γιατί έτσι κάνουν όλες»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση της ηθοποιού έγινε πριν από περίπου δυο εβδομάδες. Το πρωί της Κυριακής (22/5) η κ. Τσουκαλά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα όσα κατήγγειλε στην ανάρτησή της.

«Ζούμε σε εποχές που η αλήθεια βγαίνει μπροστά. 20 χρόνια πριν, μου είχε συμβεί το πρώτο «πέσιμο» από πολύ γνωστό ηθοποιό, που ήταν και καθηγητής μου στην πρώτη δραματική σχολή που πήγα. Με το "καλημέρα σας" μού είπε ότι "για να συνεχίσεις πρέπει να κοιμηθείς μαζί μου, γιατί έτσι κάνουν όλες". Το είπα στο σωματείο, σε μεγάλους και τρανούς ηθοποιούς και μου είπαν να μη μιλάω, γιατί τότε ξεκινούσα», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Σε άλλη περίπτωση, πάλι στο ξεκίνημά μου, γνωστός σκηνοθέτης μου είπε ότι πρέπει να κάνω σχέση μαζί του. Πολλές φορές μου συνέβησαν αντίστοιχα σκηνικά. Κανένας δε με βοηθούσε, μόνο κάποιοι φίλοι μου που βρήκαν και τον μπελά τους, τους έκλειναν οι πόρτες για δουλειά», πρόσθεσε.

«Ο σκηνοθέτης που κατήγγειλε η Έλενα Αθανασοπούλου μού ρίχτηκε μέσα σε αυτοκίνητο»

«Στο μεγαλύτερο σίριαλ που έγινα γνωστή, που έκανα κοπέλα άλλης θρησκείας, ο γνωστός σκηνοθέτης μου είπε να πάω στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο για να μου δώσει ένα σενάριο. Πήγα και μόλις μπήκα μέσα μου όρμησε κατευθείαν. Πήγα στην αστυνομία τότε, μου είπαν "όπως ήρθατε να φύγετε" και ότι "εμείς δεν αναλαμβάνουμε". Ο πόλεμος που έζησα ήταν τόσο μεγάλος και έντονος που δεν έχω λόγια να τον περιγράψω. Το πιο λυπηρό και ανατριχιαστικό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν παιδιά, και παιδιά στην ηλικίας μας, ή μικρότερα», είπε η Άννα Τσουκαλά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε για την δική της εμπειρία με τον Κώστα Κωστόπουλο, τον οποίο έχει ήδη καταγγείλει η Έλενα Αθανασοπούλου.

«Έμαθα για την υπόθεση της Έλενας Αθανασοπούλου. Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστεία. Ο κόσμος γελούσε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ.

Όταν βλέπω πόσο άδικο είναι το σύστημα, και τη βία παντού στην κοινωνία μας, και την αδικία που υπάρχει, αναρωτιέμαι ποια είναι η πορεία και τι γίνεται. Δε βρίσκουμε ποτέ δικαιοσύνη. Εγώ είμαι πολύ προστατευμένη, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Τον καιρό που τα ζούσα αυτά πέρασα από σκοτεινά μονοπάτια. Το μεγάλο μου ευχαριστώ είναι στη θρησκεία μου», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Tabloid 05.03.2026
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Ιωάννα Τούνη βουρκωμένη – «Ξεπλήρωσα το δάνειο της μαμάς μου για το σπίτι»

Tabloid 05.03.2026
Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή το 2022

Η εκδίκηση της... απατημένης: Η Lily Allen φόρεσε ένα φόρεμα... με αποδείξεις

Tabloid 05.03.2026
Το φόρεμα που γράφει όλη την ιστορία του χωρισμού ... πάνω σε αποδείξεις από δώρα του πρώην της σε άλλες γυναίκες

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα έχω τη μαμά μου δίπλα μου αφού γεννήσω»

Tabloid 05.03.2026
Η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα», η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στο άγχος που αισθάνεται όσο πλησιάζει η ημέρα της γέννας

Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος και στον Αρειο Πάγο για απλή σωματική βλάβη κατά της Σοφίας Παυλίδου

Tabloid 05.03.2026
Με την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου, η υπόθεση κλείνει οριστικά, καθώς απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο ηθοποιός

Μπραντ Πιτ: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα στη Χαλκίδα

Tabloid 05.03.2026
Από τα ξημερώματα της Πέμπτης 05/03, ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στη Χαλκίδα, για τη συνέχεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Riders», όπου πρωταγωνιστεί

Σμαράγδα Καρύδη και Γιώργος Καπουτζίδης εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα ‑ Επέστρεψαν με πτήση επαναπατρισμού των Ελλήνων

Tabloid 05.03.2026
Μια απρόσμενη τροπή πήρε το ταξίδι αναψυχής της Σμαράγδας Καρύδη και του Γιώργου Καπουτζίδη στη Σρι Λάνκα

Αρκάς: Το σκίτσο της Πέμπτης για την αδικία του πολέμου

Χιούμορ 05.03.2026
«Μαντέψτε ποιος θα την πληρώσει»

OPEN: Αυτός είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος

Media 05.03.2026
Η ανακοίνωση του καναλιού

Οι Beckham στέλνουν μήνυμα στον Brooklyn μετά το δημόσιο ξέσπασμα

Tabloid 05.03.2026
Η κίνηση των Beckham για τα γενέθλια του γιου τους

Κέιτ Μος: «Μην με ακουμπάτε» ‑ Η αντίδρασή της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που συζητήθηκε

Tabloid 05.03.2026
Το περιστατικό συνέβη στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας YSL μπροστά από τον Πύργο του Αιφελ