E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφτασε στα όριά της η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor

«Αν ήξερα ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο δύσκολα, δε θα έμπαινα»

Δημοσίευση 17/1/2022 | 10:31

Έφτασε στα όριά της η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του Survivor, οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες είναι συχνές, καθώς οι περισσότεροι έχουν φτάσει ήδη στα όριά τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Μυριέλλα Κουρεντή. Η ηθοποιός και παίκτρια των Διασήμων που έχει διχάσει το κοινό, ειδικά μετά το φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη, ξέσπασε σε κλάμματα στο χθεσινό επεισόδιο.

Πέρα από τη συναισθηματική πίεση, η Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται πως αντιμετωπίζει και σωματικά προβλήματα, καθώς όπως αποκάλυψε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, μπήκε στο παιχνίδι τραυματισμένη.

«Έκανα το λάθος να μπω τραυματισμένη στο Survivor. Αν ήξερα ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο δύσκολα, δε θα έμπαινα κι ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Μπήκα από την πρώτη μέρα με τρεις θλάσεις. Δύο στο ένα πόδι και μία στη δεξιά γάμπα. Οι θλάσεις μετά έγιναν τέσσερις. Απέκτησα κι άλλη στο δεξί πόδι», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι εδώ και μάχομαι, ούτε εγώ δεν ξέρω πόσες ημέρες. Νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες, πονάω. Προχθές το βράδυ χτύπησα και πάνω στο κιτ, πάρα πολύ άσχημα. Μπορεί να ήταν πολύ αστείο σαν θέαμα, αλλά αυτό που ακολούθησε δεν ήταν καθόλου αστείο, ο πόνος είναι μεγάλος, δεν μπορώ να πατήσω καλά το αριστερό μου πόδι. Χθες έτρεξα κι υπέφερα. Το δεξί μου χέρι, που ρίχνω τους στόχους, είναι μελανασμένο».

Τέλος, κατέληξε πως θα αποχωρήσει, αν είναι να χρειαστεί ξεκούραση και δεν μπορέσει να αγωνιστεί λόγω των τραυματισμών της.

«Εάν βγω νοκ άουτ και πρέπει να κάτσω άπειρο καιρό χωρίς να κάνω τίποτα εδώ μέσα, ειλικρινά θα φύγω. Μόνο τα αγωνίσματα μου δίνουν ζωή και κίνητρο. Δε θα την παλέψω καθόλου ψυχολογικά», είπε με δάκρυα στα μάτια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Μαριόλα: Απαντά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Tabloid 07.02.2026
«Δεν είμαι απεγνωσμένη για παιδί και οικογένεια»

Η Bianca Censori σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο στο σκάφος στη Βενετία

Tabloid 07.02.2026
Τι λέει εκείνη, τι δείχνουν οι εικόνες

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος σε καρέκλα ο ηθοποιός – Η μάχη με την παχυσαρκία

Tabloid 07.02.2026
Εγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε τη δεκαετία του ΄80

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός