E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανατροπή με το ταξίδι στο Μεξικό

«Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι μια χαρά»

Δημοσίευση 20/12/2021 | 11:39

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανατροπή με το ταξίδι στο Μεξικό

Στη χώρα φαίνεται ότι παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρά τις πληροφορίες για ταξίδι στο Μεξικό.

Φαίνεται ότι διαψεύδονται οι πληροφορίες σχετικά με ταξίδι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, αναφέρει πως ο παρουσιαστής, που κατηγορείται για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο, δεν πραγματοποίησε τελικά το ταξίδι, όπως είχε αναφερθεί στο Mega την Κυριακή.

Ο φωτογράφος Νίκος Σεϊταρίδης, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη στη Θεσσαλονίκη και απαθανατίστηκε στο αυτοκίνητό του, κοντά στο σπίτι του.

«Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο» είπε, δηλώνοντας βέβαιος ότι δεν έχει φύγει από τη χώρα.

Τι λένε φίλοι και συνεργάτες του

Παράλληλα, στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησαν φίλοι του παρουσιαστή, που εμφανίστηκαν ξαφνιασμένοι από τις εξελίξεις.

Ο Σωτήρης Βακάρος, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το 1977, τόνισε πως «όλοι ξαφνιαστήκαμε, όλοι τρελαθήκαμε, όλοι στενοχωρηθήκαμε και όλοι θυμώσαμε πάρα πολύ».

Υπογράμμισε, δε, πως «αυτό που έκανε είναι αλητεία. Δεν είναι άντρας για εμένα» και σημείωσε πως «επειδή ο Στάθης είναι αναίσθητος, μπορεί αυτήν τη στιγμή να είναι μια χαρά».

Στο ίδιο μέσο μίλησε και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο παρελθόν, αναφέροντας πως «δεν είχαμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που γυάλιζε το μάτι του και δραπέτευσε από κάπου».

«Έχω τσαντιστεί! Δεν είναι κάτι που του έτυχε ή κάτι αναπάντεχο. Αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του σε αυτήν τη θέση» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left 07.05.2026
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

OPEN: «Κλείδωσε» η πρώτη εκπομπή για την επόμενη χρονιά

E-Daily 3.Left Χτες
Το κανάλι ξεκινά να φτιάχνει το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν…

Ο Σαμ Σμιθ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής και ο Κρίστιαν Κόουαν διατηρούν σχέση τα τελευταία τρία χρόνια και φέρεται πως επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τον γάμο λίγο πριν από το φετινό Met Gala

Δανάη Μπάρκα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι συνέβη πραγματικά με το Πάμε Δανάη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δανάη Μπάρκα με αφορμή το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη για την θεατρική της παράσταση, βρέθηκε καλεσμένη στις Rainbow Mermaids

Νότης Σφακιανάκης: Αν δεν ήταν εκείνος δεν θα υπήρχε κανένας μας, είναι το μικρό μας, το αγαπημένο μας

E-Daily 3.Left Χτες
Όταν έφυγε από την Κω και πήγε στην Αθήνα, ήμουν για έναν μήνα άρρωστη, μου έλειψε πάρα πολύ, έλεγε η αδερφή του τραγουδιστή σε συνέντευξή της

Παγώνια προκαλούν.... εμφύλιο σε ιταλικό χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές», δείτε βίντεο