E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανατροπή με το ταξίδι στο Μεξικό

«Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι μια χαρά»

Δημοσίευση 20/12/2021 | 11:39

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανατροπή με το ταξίδι στο Μεξικό

Στη χώρα φαίνεται ότι παραμένει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, παρά τις πληροφορίες για ταξίδι στο Μεξικό.

Φαίνεται ότι διαψεύδονται οι πληροφορίες σχετικά με ταξίδι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Μεξικό μαζί με τη σύζυγό του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, αναφέρει πως ο παρουσιαστής, που κατηγορείται για τη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του στο διαδίκτυο, δεν πραγματοποίησε τελικά το ταξίδι, όπως είχε αναφερθεί στο Mega την Κυριακή.

Ο φωτογράφος Νίκος Σεϊταρίδης, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη στη Θεσσαλονίκη και απαθανατίστηκε στο αυτοκίνητό του, κοντά στο σπίτι του.

«Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο» είπε, δηλώνοντας βέβαιος ότι δεν έχει φύγει από τη χώρα.

Τι λένε φίλοι και συνεργάτες του

Παράλληλα, στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησαν φίλοι του παρουσιαστή, που εμφανίστηκαν ξαφνιασμένοι από τις εξελίξεις.

Ο Σωτήρης Βακάρος, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το 1977, τόνισε πως «όλοι ξαφνιαστήκαμε, όλοι τρελαθήκαμε, όλοι στενοχωρηθήκαμε και όλοι θυμώσαμε πάρα πολύ».

Υπογράμμισε, δε, πως «αυτό που έκανε είναι αλητεία. Δεν είναι άντρας για εμένα» και σημείωσε πως «επειδή ο Στάθης είναι αναίσθητος, μπορεί αυτήν τη στιγμή να είναι μια χαρά».

Στο ίδιο μέσο μίλησε και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στο παρελθόν, αναφέροντας πως «δεν είχαμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που γυάλιζε το μάτι του και δραπέτευσε από κάπου».

«Έχω τσαντιστεί! Δεν είναι κάτι που του έτυχε ή κάτι αναπάντεχο. Αποφάσισε να βάλει τον εαυτό του σε αυτήν τη θέση» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Stories 05.04.2026
Ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz Χτες
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid Χτες
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media Χτες
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social Χτες
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social Χτες
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social Χτες
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family Χτες
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;