E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ξέρω γιατί η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε από το J2US»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόδωσε έμμεσα τον λόγο της αποχώρησης

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 10/11/2021 | 17:02

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Ξέρω γιατί η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε από το J2US»

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks. Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη σχέση που είχε με την Ιωάννα Τούνη και την απόφαση της δεύτερης να αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άκουσα πως η Ιωάννα Τούνη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US. Όταν κάναμε παρέα, νομίζω πως ξέρω τον λόγο που φεύγει. Θεωρώ όμως ότι απλά δεν θέλει να το πει και καλά κάνει. Τώρα, βέβαια, έχει περάσει και καιρός. Δεν ξέρω».

«Δεν θέλω αν το συζητήσουμε γιατί μετά δίνω βάση ώστε μετά να βγει και να πει «α, η Βρισηίδα είπε αυτό. Θα ήθελες να πεις κάτι για αυτό;». Έχω την άποψη μου, θέλω να την κρατήσω για τον εαυτό μου, καλά κάνει και πηγαίνει δίπλα στον άνθρωπο της» συμπλήρωσε το μοντέλο στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Σήμερα, όχι, δεν μιλάμε. Μπορεί αυτό να συμβεί όμως στο μέλλον» δήλωσε, επίσης, η Βρισηίδα Ανδριώτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid 27.11.2025
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους