E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Lady Gaga ποζάρει γuμνή

Το προκλητικό βλέμμα στον φακό

Δημοσίευση 3/11/2021 | 08:49

Η Lady Gaga ποζάρει γuμνή

Η Lady Gaga ποζάρει γuμνή για το τεύχος Δεκεμβρίου της βρετανικής Vogue. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία η 35χρονη σταρ ξαπλώνει στο πλάι και εντυπωσιάζει με τις καμπύλες της. Το φουντωτό μαλλί της την κάνει ακόμη πιο σeξι, ενώ κοιτά τον φωτογραφικό φακό με ένα προκλητικό βλέμμα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η σταρ παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε στα γυρίσματα του «House of Gucci». Στην πολυαναμενόμενη ταινία υποδύεται την Πατρίτσια Ρετζιάνι, την πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο Γκούτσι και εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από την δολοφονία του.

Όπως αποκάλυψε, μπήκε τόσο βαθιά στον ρόλο της Ιταλίδας σοσιαλίστριας Πατρίτσια Ρετζιάνι, που άρχισε να χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα.

«Κάποια στιγμή, προς το τέλος των γυρισμάτων, ζορίστηκα ψυχολογικά. Είτε βρισκόμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, είτε ήμουν στα γυρίσματα, ζούσα και μιλούσα ως Πατρίτσια Ρετζιάνι. Θυμάμαι ότι πήγα στην Ιταλία μία μέρα, φορώντας ένα καπέλο, για να κάνω μία βόλτα. Δεν είχα βγει βόλτα για δύο μήνες και με έπιασε πανικός. Νόμιζα ότι έπαιζα σε ταινία».

Σχετικά με τον χαρακτήρα, η εκκεντρική καλλιτέχνης υποστήριξε ότι κανείς δεν πρόκειται να της πει πώς να παίξει τον ρόλο της Πατρίτσια, ούτε καν η ίδια η καταδικασμένη εγκληματίας.

Η Πατρίτσια Ρετζιάνι, γνωστή και ως Μαύρη Χήρα, κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης, καθώς έδωσε εντολή σε έναν άνθρωπο να σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της, Μαουρίτσιο Γκούτσι. Ο τελευταίος ήταν ο εγγονός του ιδρυτή του διάσημου οίκου Guccio Gucci.

Η Πατρίτσια Ρετζιάνι, όπως είχε δηλώσει τον Μάρτιο 2021, ενοχλήθηκε που η Gaga δεν επιχείρησε να τη συναντήσει πριν υποδυθεί τον ρόλο.

Ωστόσο, η επιτυχημένη τραγουδίστρια τώρα επιτέθηκε έμμεσα στην Πατρίτσια Ρετζιάνι, λέγοντας στη Vogue: «Ένιωσα ότι θα μπορούσα να αποδώσω δικαιοσύνη σε αυτήν την ιστορία μόνο αν την προσέγγιζα σαν μία περίεργη γυναίκα με δημοσιογραφικό πνεύμα. Έτσι, θα έπαιζα καλά στις σκηνές της ταινίας. Κανείς δεν χρειαζόταν να μου πει ποια είναι η Πατρίτσια Ρετζιάνι, ούτε καν η ίδια η Πατρίτσια Ρετζιάνι».

Παράλληλα, η ποπ σταρ τόνισε ότι ήταν πλήρως αφοσιωμένη στον ρόλο της και δούλεψε πολύ πάνω σε αυτόν: «Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να το δουλεύω και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ακόμα και όταν δεν είχα γύρισμα, προσθαθούσα να μιλήσω με την προφορά που έχει μία ξανθιά. Μου ήταν σχεδόν αδύνατο να μιλήσω με την προφορά μίας ξανθιάς. Έπρεπε να βάψω τα μαλλιά μου».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Άρχισα να βγάζω και φωτογραφίες. Δεν έχω αποδείξεις ότι η Πατρίτσια ήταν φωτογράφος. Ωστόσο, έπαιρνα τη φωτογραφική μηχανή μου όπου κι αν πήγαινα. Έμαθα ότι η Πατρίτσια αγαπούσε τα όμορφα πράγματα. Αν κάτι δεν ήταν όμορφο, το διέγραφα από την φωτογραφική μηχανή. Γοητεύτηκα με το ταξίδι αυτής της γυναίκας».

Η Πατρίτσια Ρετζιάνι, αφού πληροφορήθηκε ότι η Gaga θα την υποδυθεί στη βιογραφική ταινία, είπε σε έναν Ιταλό δημοσιογράφο: «Είμαι πολύ ενοχλημένη από το γεγονός ότι η Lady Gaga με υποδύεται στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ και δεν έχει την επιθυμία να με γνωρίσει από κοντά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Lady Gaga τόνισε ότι θα υποδυθεί έναν αμφιλεγόμενο χαρακτήρα και πρόσθεσε: «Εύχομαι να μην δοξάσω κάποιον που διαπράττει φόνο. Θέλω, όμως, να αποδώσω σεβασμό σε όλες τις γυναίκες που καταφέρνουν να επιβιώσουν, παρά τις όποιες δυσκολίες. Ελπίζω ότι οι γυναίκες θα το δουν αυτό στην ταινία και θα καταλάβουν ότι οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν τους ανθρώπους».

Για τη συμμετοχή της στην ταινία, ισχυρίστηκε: «Ήταν εμπειρία ζωής το να παίξω σε αυτή την ταινία. Σκεφτόμουν τους προγόνους μας στην Ιταλία και τι έπρεπε να κάνουν για να έχουν μία καλύτερη ζωή. Θέλω απλώς να τους κάνω περήφανους. Αποφάσισα να συμμετάσζω για να αναδείξω μία πραγματική γυναίκα, όχι την ιδέα μίας κακής γυναίκας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μαμά, γιατί είστε διάσημοι;»: Η Κάιλι Τζένερ λύγισε όταν το εξήγησε στην 8χρονη κόρη της

Tabloid 02.04.2026
Tης εξήγησε πως ξεκίνησε το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians»

Ελεάνα Παπαϊωάννου – Έγκυος στο δεύτερο παιδί

Tabloid 02.04.2026
«Το έμαθα στα Εισόδια της Θεοτόκου, ήταν μια στιγμή πολύ κομβική»

Μοντέλο του OnlyFans και κόρη πεζοναύτη στέλνει δώρα σε στρατιώτες: «Λίγη ανακούφιση από το στρες»

Παράξενα 02.04.2026
Η Madelynn May αποφάσισε να στηρίξει τους στρατιώτες προσφέροντάς τους δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενό της, φωτογραφίες της και μικρά δώρα

Μέχρι και ο Ράσελ Κρόου έκραξε την Εθνική Ιταλίας

Social 02.04.2026
Την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό της Σκουάντρα Ατζούρα, από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο βραβευμένος με Όσκαρ Νεοζηλανδός ηθοποιός

Πιο καυτή από ποτέ στα 47 της, η Τζέσικα Αλμπα μαγνήτισε τα βλέμματα με μπικίνι στη Χαβάη

Tabloid 02.04.2026
Στιγμές χαλάρωσης για την ηθοποιό στην Χαβάη με φίλους και τα παιδιά της

Celebrity από… το μαιευτήριο: Τι απίστευτο κάνει ένα νεογέννητο που αφήνει τους πάντες άφωνους

Social 02.04.2026
Δείτε τι κάνει στο φακό και γελάστε με την ψυχή σας

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!