E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Lady Gaga ποζάρει γuμνή

Το προκλητικό βλέμμα στον φακό

Δημοσίευση 3/11/2021 | 08:49

Η Lady Gaga ποζάρει γuμνή

Η Lady Gaga ποζάρει γuμνή για το τεύχος Δεκεμβρίου της βρετανικής Vogue. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία η 35χρονη σταρ ξαπλώνει στο πλάι και εντυπωσιάζει με τις καμπύλες της. Το φουντωτό μαλλί της την κάνει ακόμη πιο σeξι, ενώ κοιτά τον φωτογραφικό φακό με ένα προκλητικό βλέμμα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό, η σταρ παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε στα γυρίσματα του «House of Gucci». Στην πολυαναμενόμενη ταινία υποδύεται την Πατρίτσια Ρετζιάνι, την πρώην σύζυγο του Μαουρίτσιο Γκούτσι και εγκέφαλο που κρύβεται πίσω από την δολοφονία του.

Όπως αποκάλυψε, μπήκε τόσο βαθιά στον ρόλο της Ιταλίδας σοσιαλίστριας Πατρίτσια Ρετζιάνι, που άρχισε να χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα.

«Κάποια στιγμή, προς το τέλος των γυρισμάτων, ζορίστηκα ψυχολογικά. Είτε βρισκόμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου, είτε ήμουν στα γυρίσματα, ζούσα και μιλούσα ως Πατρίτσια Ρετζιάνι. Θυμάμαι ότι πήγα στην Ιταλία μία μέρα, φορώντας ένα καπέλο, για να κάνω μία βόλτα. Δεν είχα βγει βόλτα για δύο μήνες και με έπιασε πανικός. Νόμιζα ότι έπαιζα σε ταινία».

Σχετικά με τον χαρακτήρα, η εκκεντρική καλλιτέχνης υποστήριξε ότι κανείς δεν πρόκειται να της πει πώς να παίξει τον ρόλο της Πατρίτσια, ούτε καν η ίδια η καταδικασμένη εγκληματίας.

Η Πατρίτσια Ρετζιάνι, γνωστή και ως Μαύρη Χήρα, κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε 29 χρόνια φυλάκισης, καθώς έδωσε εντολή σε έναν άνθρωπο να σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της, Μαουρίτσιο Γκούτσι. Ο τελευταίος ήταν ο εγγονός του ιδρυτή του διάσημου οίκου Guccio Gucci.

Η Πατρίτσια Ρετζιάνι, όπως είχε δηλώσει τον Μάρτιο 2021, ενοχλήθηκε που η Gaga δεν επιχείρησε να τη συναντήσει πριν υποδυθεί τον ρόλο.

Ωστόσο, η επιτυχημένη τραγουδίστρια τώρα επιτέθηκε έμμεσα στην Πατρίτσια Ρετζιάνι, λέγοντας στη Vogue: «Ένιωσα ότι θα μπορούσα να αποδώσω δικαιοσύνη σε αυτήν την ιστορία μόνο αν την προσέγγιζα σαν μία περίεργη γυναίκα με δημοσιογραφικό πνεύμα. Έτσι, θα έπαιζα καλά στις σκηνές της ταινίας. Κανείς δεν χρειαζόταν να μου πει ποια είναι η Πατρίτσια Ρετζιάνι, ούτε καν η ίδια η Πατρίτσια Ρετζιάνι».

Παράλληλα, η ποπ σταρ τόνισε ότι ήταν πλήρως αφοσιωμένη στον ρόλο της και δούλεψε πολύ πάνω σε αυτόν: «Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που άρχισα να το δουλεύω και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ακόμα και όταν δεν είχα γύρισμα, προσθαθούσα να μιλήσω με την προφορά που έχει μία ξανθιά. Μου ήταν σχεδόν αδύνατο να μιλήσω με την προφορά μίας ξανθιάς. Έπρεπε να βάψω τα μαλλιά μου».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Άρχισα να βγάζω και φωτογραφίες. Δεν έχω αποδείξεις ότι η Πατρίτσια ήταν φωτογράφος. Ωστόσο, έπαιρνα τη φωτογραφική μηχανή μου όπου κι αν πήγαινα. Έμαθα ότι η Πατρίτσια αγαπούσε τα όμορφα πράγματα. Αν κάτι δεν ήταν όμορφο, το διέγραφα από την φωτογραφική μηχανή. Γοητεύτηκα με το ταξίδι αυτής της γυναίκας».

Η Πατρίτσια Ρετζιάνι, αφού πληροφορήθηκε ότι η Gaga θα την υποδυθεί στη βιογραφική ταινία, είπε σε έναν Ιταλό δημοσιογράφο: «Είμαι πολύ ενοχλημένη από το γεγονός ότι η Lady Gaga με υποδύεται στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ και δεν έχει την επιθυμία να με γνωρίσει από κοντά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Lady Gaga τόνισε ότι θα υποδυθεί έναν αμφιλεγόμενο χαρακτήρα και πρόσθεσε: «Εύχομαι να μην δοξάσω κάποιον που διαπράττει φόνο. Θέλω, όμως, να αποδώσω σεβασμό σε όλες τις γυναίκες που καταφέρνουν να επιβιώσουν, παρά τις όποιες δυσκολίες. Ελπίζω ότι οι γυναίκες θα το δουν αυτό στην ταινία και θα καταλάβουν ότι οι πληγωμένοι άνθρωποι πληγώνουν τους ανθρώπους».

Για τη συμμετοχή της στην ταινία, ισχυρίστηκε: «Ήταν εμπειρία ζωής το να παίξω σε αυτή την ταινία. Σκεφτόμουν τους προγόνους μας στην Ιταλία και τι έπρεπε να κάνουν για να έχουν μία καλύτερη ζωή. Θέλω απλώς να τους κάνω περήφανους. Αποφάσισα να συμμετάσζω για να αναδείξω μία πραγματική γυναίκα, όχι την ιδέα μίας κακής γυναίκας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid 05.07.2025
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz 05.07.2025
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media 05.07.2025
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid 05.07.2025
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media 05.07.2025
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.

Ζήσης Ρούμπος: «Τον Μάιο του 2024 διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Tabloid 05.07.2025
Είμαι από τους τυχερούς που το ανακάλυψαν τυχαία, πρόσθεσε ο κωμικός

Βίντεο: Ρίγη συγκίνησης στη συναυλία των Οasis στο Κάρντιφ, αφιέρωσαν το «Live Forever» στον αδικοχαμένο Ζότα

Social 05.07.2025
To θρυλικό συγκρότημα, την πρώτη νύχτα της επανένωσής του, απέτισε φόρο τιμής στον επιθετικό της Λίβερπουλ που σκοτώθηκε σε τροχαίο