E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με Παπαθωμά και Πετράκο: Αιδώς Αργείοι! Έλεος πια!

Βγήκε από τα ρούχα του

Δημοσίευση 19/10/2021 | 11:25

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με Παπαθωμά και Πετράκο: Αιδώς Αργείοι! Έλεος πια!

Βγήκε από τα ρούχα του ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό», όταν αποφάσισε να απαντήσει στα σχόλια της Θεοφανίας Παπαθωμά και του συζύγου της Γρηγόρη Πετράκου, τα οποία έγιναν μετά τη συνέντευξη του τραγουδιστή στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή. «Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Αιδώς Αργείοι!», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής, απαντώντας στους Γρηγόρη Πετράκο και Θεοφανία Παπαθωμά: «Εγώ μέχρι τώρα ακολουθούσα μια πάγια τακτική να μην απαντάω πουθενά… Το έκανα όλα αυτά τα χρόνια γιατί θεωρούσα ότι κάνω μια δουλειά, λέμε τη γνώμη μας και από εκεί και πέρα όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Όμως πραγματικά το έχω πάρει αλλιώς τώρα και από σήμερα θα αλλάξω γιατί πια έχω δύο παιδιά και επειδή οι γιοι μου είναι σε μια ηλικία που διαβάζουν και ξέρουν και θέλω να είναι περήφανοι για τον πατέρα τους και το ήθος του… δεν επιτρέπω σε κανέναν είτε λέγεται Παπαθωμά -δεν με ενδιαφέρει πού δουλεύει ή οτιδήποτε- όταν εγώ με ήθος κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά – έχω κάνει δύο τρία λάθη για τα οποία έχω βγει και έχω ζητήσει συγγνώμη- να βγαίνει ο καθένας και να λέει τη βλακεία του.

Το κύριο Πετράκο δεν βλέπω να τον φιλοξενούν πολλές εκπομπές και να του δίνουν πρόσφορο έδαφος να μιλήσει. Τον κύριο Πετράκο δεν τον παγιδεύσαμε ποτέ και δεν κάναμε ποτέ μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη. Αν είσαι ανήθικος μπορείς να κάνεις μοντάζ.

Επειδή εγώ είμαι της λογικής ότι στη δημοκρατία όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται και να κρίνονται τον φωνάξαμε τον κύριο Πετράκο εδώ. Του δώσαμε παραπάνω χρόνο από ό,τι είχαμε δώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη που διεκδικούσε την προεδρία στη ΝΔ και την τελευταία συνέντευξη την είχε δώσει σε εμάς.

Ήθελε τις πρώτες ερωτήσεις να τις κάνει η Φαίη, δεν μίλησα και αφήσαμε τον κύριο Πετράκο επί 12 λεπτά να λέει την άποψή του μόνος του, χωρίς να τον διακόπτει κανένας. Αν σε αυτά τα 12 λεπτά δεν είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του γι’ αυτά που είπε, είναι δικό του θέμα.

«Ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας»

Ο κύριος Πετράκος έφυγε ευχαριστώντας μας και εμένα προσωπικά 100 φορές. Και από εκεί και πέρα βγήκε και λέει ότι ήρθε στο άντρο και μας είπε η κυρία Παπαθωμά ότι είμαστε ανήθικοι. Τελικά, ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και δεν με ενδιαφέρει αν είναι ψεκασμένος ή δεν είναι ψεκασμένος.

Δεν τιμά μια πρόσκληση και την ελευθερία που του δώσαμε για 20 λεπτά να πει χωρίς αντίλογο επί της ουσίας τη γνώμη του. Τι περίμενε; Ότι θα έρθει εδώ και δεν θα πούμε και κουβέντα; Δεν θα πούμε τη δική μας γνώμη; Δεν θα κάνουμε μια ερώτηση; Έκανα τις λιγότερες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από ό,τι κάνω με τον οποιονδήποτε για να μην παρεξηγηθώ. Δεν θα μας πει και ανήθικους η κυρία Παπαθωμά. Αιδώς Αργείοι! Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να ξέρουμε ποιοι είμαστε και να βάζουμε και μια τελεία. Έλεος πια!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid 10.04.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid 10.04.2026
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid 10.04.2026
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid 10.04.2026
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid 10.04.2026
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid 10.04.2026
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid 10.04.2026
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid 10.04.2026
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social 10.04.2026
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories 10.04.2026
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Χτες
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013