E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sharon Stone: «Όταν έγινα 40, έμεινα χωρίς δουλειά»

Η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης και μίλησε για όλα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2021 | 19:13

Sharon Stone: «Όταν έγινα 40, έμεινα χωρίς δουλειά»

Η Sharon Stone είναι αυτές τις μέρες καλεσμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης και σε συνέντευξή της μίλησε για όλα, από τη λαμπρή πορεία της στο Hollywood μέχρι τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Με αφορμή το πρόσφατο δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία και τα δύο τρίτα του λαού ψήφισαν υπέρ των ομόφυλων γάμων, δήλωσε: «Θα έπρεπε να είναι περισσότεροι, γιατί από πότε σε αφορά η ερωτική ζωή του άλλου; Μπορεί να μη σου αρέσει, μπορεί να μην την καταλαβαίνεις, αλλά δε σου ανήκει».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν ακραία φεμινιστής.

«Προέρχεται από πλούσια οικογένεια, με εξορύξεις πετρελαίου. Όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του πέθανε και όλα τα χρήματα πήγαν σε μία άλλη οικογένεια. Πίστευε ότι ήταν τόσο λάθος, το ότι η μητέρα του δεν πήρε ούτε τα μισά, απλώς επειδή ήταν γυναίκα. Ο μπαμπάς μου επέμενε να έχω κι εγώ φεμινιστική συμπεριφορά. Τόσο που ποτέ δεν με θεώρησα φεμινίστρια. Είχαμε κανόνες σπίτι μου», γνωστοποίησε η βραβευμένη με το φετινό Golden Icon Award ηθοποιός.

Έπειτα, μίλησε για τη μητέρα της: «Ήταν σκληρή. Την ρώτησα γιατί δεν με άφηνε να στηριχτώ επάνω της. Μου είπε: “Γιατί σε έμαθα να στηρίζεσαι στα δύο σου πόδια”. Όταν έγραψα την αυτοβιογραφία μου και της το είπα, μου μίλησε για τη ζωή της. Κατάλαβα πως το ότι με δίδαξε να στέκομαι στα πόδια μου, ήταν σαν να με μάθαινε να αγαπώ τον εαυτό μου», εξήγησε.

Παράλληλα, η Sharon Stone έκανε λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο χώρο του θεάματος. Όταν έμαθε πως ο Michael Douglas έλαβε 14 εκατομμύρια για την ταινία «Βασικό Ένστικο» («Basic Instinct»), απαίτησε να αμείβεται ισάξια με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της. Αργότερα, ως παραγωγός της ταινίας του 1995 «Γρήγορη και Θανάσιμη» («The Quick and the Dead»), δέχθηκε τεράστια υποτίμηση. Αν ήταν άνδρας, βέβαια, μάλλον τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα και δικαιότερα για τη δημοφιλή καλλιτέχνη.

«Είμαι ευγνώμων που οι γυναίκες έχουν δουλειές τώρα. Εγώ δεν είχα για 20 χρόνια. Γιατί όταν έγινα 40, αυτό ήταν. Καθόλου δουλειά για την Sharon», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Νιώθω πως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα ήταν που επιβίωσα. Είναι τεράστιο το να πετυχαίνεις σε μία βιομηχανία σαν αυτή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid 25.03.2026
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid 25.03.2026
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid 25.03.2026
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κιμ Καρντάσιαν: Διακοπές με τα παιδιά της και τον Λιούις Χάμιλτον στο Τόκιο

Tabloid Χτες
Η παρουσία του οδηγού της Formula 1 επιβεβαιώνει τις αναφορές που θέλουν τους δύο να έχουν αναπτύξει στενότερη σχέση

Το νέο βίντεο της Τούνη με τα «επιτεύγματά» της προκαλεί αντιδράσεις ‑ «Έτσι νιώθω που έχω καταφέρει όλα αυτά στα 32 μου»

Tabloid Χτες
«Η μισή Ελλάδα με μισεί γιατί δεν έχει καταφέρει όσα εγώ στα 32 μου», αναφέρει στη δημοσίευση