E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sharon Stone: «Όταν έγινα 40, έμεινα χωρίς δουλειά»

Η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης και μίλησε για όλα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2021 | 19:13

Sharon Stone: «Όταν έγινα 40, έμεινα χωρίς δουλειά»

Η Sharon Stone είναι αυτές τις μέρες καλεσμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης και σε συνέντευξή της μίλησε για όλα, από τη λαμπρή πορεία της στο Hollywood μέχρι τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Με αφορμή το πρόσφατο δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία και τα δύο τρίτα του λαού ψήφισαν υπέρ των ομόφυλων γάμων, δήλωσε: «Θα έπρεπε να είναι περισσότεροι, γιατί από πότε σε αφορά η ερωτική ζωή του άλλου; Μπορεί να μη σου αρέσει, μπορεί να μην την καταλαβαίνεις, αλλά δε σου ανήκει».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν ακραία φεμινιστής.

«Προέρχεται από πλούσια οικογένεια, με εξορύξεις πετρελαίου. Όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του πέθανε και όλα τα χρήματα πήγαν σε μία άλλη οικογένεια. Πίστευε ότι ήταν τόσο λάθος, το ότι η μητέρα του δεν πήρε ούτε τα μισά, απλώς επειδή ήταν γυναίκα. Ο μπαμπάς μου επέμενε να έχω κι εγώ φεμινιστική συμπεριφορά. Τόσο που ποτέ δεν με θεώρησα φεμινίστρια. Είχαμε κανόνες σπίτι μου», γνωστοποίησε η βραβευμένη με το φετινό Golden Icon Award ηθοποιός.

Έπειτα, μίλησε για τη μητέρα της: «Ήταν σκληρή. Την ρώτησα γιατί δεν με άφηνε να στηριχτώ επάνω της. Μου είπε: “Γιατί σε έμαθα να στηρίζεσαι στα δύο σου πόδια”. Όταν έγραψα την αυτοβιογραφία μου και της το είπα, μου μίλησε για τη ζωή της. Κατάλαβα πως το ότι με δίδαξε να στέκομαι στα πόδια μου, ήταν σαν να με μάθαινε να αγαπώ τον εαυτό μου», εξήγησε.

Παράλληλα, η Sharon Stone έκανε λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο χώρο του θεάματος. Όταν έμαθε πως ο Michael Douglas έλαβε 14 εκατομμύρια για την ταινία «Βασικό Ένστικο» («Basic Instinct»), απαίτησε να αμείβεται ισάξια με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της. Αργότερα, ως παραγωγός της ταινίας του 1995 «Γρήγορη και Θανάσιμη» («The Quick and the Dead»), δέχθηκε τεράστια υποτίμηση. Αν ήταν άνδρας, βέβαια, μάλλον τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα και δικαιότερα για τη δημοφιλή καλλιτέχνη.

«Είμαι ευγνώμων που οι γυναίκες έχουν δουλειές τώρα. Εγώ δεν είχα για 20 χρόνια. Γιατί όταν έγινα 40, αυτό ήταν. Καθόλου δουλειά για την Sharon», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Νιώθω πως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα ήταν που επιβίωσα. Είναι τεράστιο το να πετυχαίνεις σε μία βιομηχανία σαν αυτή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο πλοίο με την κόρη της ‑ δείτε πού πάνε διακοπές

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της με την τριών μηνών κόρη της, Ξένια, μοιράζοντας τρυφερές στιγμές από το ταξίδι τους.

Οι αδερφές Λόπεζ «τρέλαναν» το Παρίσι: Ποια είναι η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Λίντα

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η μικρότερη αδερφή της Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε την παράσαση από τη σούπερ σταρ με ένα προκλητικό φόρεμα, καθώς ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 57α γενέθλια της JLO στο Παρίσι.

Η Κέλι Όσμπορν πόζαρε με λευκό ολόσωμο μαγιό πάνω σε σκάφος

E-Daily 3.Left 10.07.2026
«Σερβίροντας θάλασσα, ήλιο και καμία απολύτως συγγνώμη», έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του μουσικού Όζι Όσμπορν

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Έλληνας σύζυγός της Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η βασίλισσα Ράνια ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο με μία ανάρτηση στο Instagram

Στριπτίζ σε κηδεία: Χορεύτρια pole dance πάνω από τα φέρετρα ζευγαριού στο Αμστερνταμ

Παράξενα 10.07.2026
Ένα ξεχωριστός αποχαιρετισμός σε ένα ζευγάρι ιδιοκτητών κέντρου στα φημισμένα Κόκκινα Φανάρια

Ανησυχούν οι θαυμαστές της Σαρλίζ Θερόν μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της «Οδύσσειας»: Είναι υπερβολικά αδύνατη

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Την ίδια στιγμή υπήρξαν και πρόσωπα που την υπερασπίστηκαν, σημειώνοντας ότι ανέκαθεν είχε λεπτή σιλουέτα

Το « καuτο κορίτσι του Μουντιάλ» κάνει κουπί για τους Νορβηγούς, δείτε το βίντεο της Ιβάνα Κνολ

E-Daily 3.Left 10.07.2026
«Κάνω προπόνηση για τον νορβηγικό πανηγυρισμό μου για το Σάββατο και το υπόλοιπο Παγκόσμιο Κύπελλο» εξηγεί η Ιβάνα Κνολ

Χαμός με το μοντέλο από τη Μόσχα που είναι «σωσίας» του Έρλινγκ Χάαλαντ

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η 24χρονη Αναστασία Κοστρομίτινα συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές λόγω της ομοιότητάς της με τον Νορβηγό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι – «Ελπίζω να πάει μέχρι τέλους στο Μουντιάλ»

Η Ταμίλα Κουλίεβα φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

Social 10.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είμαι συνταξιούχος ανάπηρη, απάντησε σε ερώτηση για το πώς βιοπορίζεται

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ξέρω πως δεν το καταλαβαίνετε και πως σας μπερδεύω γιατί δεν το αφήνω να φανεί με το συνεχές χαμόγελό μου, πρόσθεσε

Αβα Γαλανοπούλου: Όλη η αλήθεια για την υγεία της και η φωτογραφία από το νοσοκομείο που προκάλεσε ανησυχία

E-Daily 3.Left 10.07.2026
H Αβα Γαλανοπούλου βρέθηκε στο νοσοκομείο και ανησύχησε τους φίλους και θαυμαστές της.

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.