E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sharon Stone: «Όταν έγινα 40, έμεινα χωρίς δουλειά»

Η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης και μίλησε για όλα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2021 | 19:13

Sharon Stone: «Όταν έγινα 40, έμεινα χωρίς δουλειά»

Η Sharon Stone είναι αυτές τις μέρες καλεσμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης και σε συνέντευξή της μίλησε για όλα, από τη λαμπρή πορεία της στο Hollywood μέχρι τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Με αφορμή το πρόσφατο δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία και τα δύο τρίτα του λαού ψήφισαν υπέρ των ομόφυλων γάμων, δήλωσε: «Θα έπρεπε να είναι περισσότεροι, γιατί από πότε σε αφορά η ερωτική ζωή του άλλου; Μπορεί να μη σου αρέσει, μπορεί να μην την καταλαβαίνεις, αλλά δε σου ανήκει».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν ακραία φεμινιστής.

«Προέρχεται από πλούσια οικογένεια, με εξορύξεις πετρελαίου. Όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του πέθανε και όλα τα χρήματα πήγαν σε μία άλλη οικογένεια. Πίστευε ότι ήταν τόσο λάθος, το ότι η μητέρα του δεν πήρε ούτε τα μισά, απλώς επειδή ήταν γυναίκα. Ο μπαμπάς μου επέμενε να έχω κι εγώ φεμινιστική συμπεριφορά. Τόσο που ποτέ δεν με θεώρησα φεμινίστρια. Είχαμε κανόνες σπίτι μου», γνωστοποίησε η βραβευμένη με το φετινό Golden Icon Award ηθοποιός.

Έπειτα, μίλησε για τη μητέρα της: «Ήταν σκληρή. Την ρώτησα γιατί δεν με άφηνε να στηριχτώ επάνω της. Μου είπε: “Γιατί σε έμαθα να στηρίζεσαι στα δύο σου πόδια”. Όταν έγραψα την αυτοβιογραφία μου και της το είπα, μου μίλησε για τη ζωή της. Κατάλαβα πως το ότι με δίδαξε να στέκομαι στα πόδια μου, ήταν σαν να με μάθαινε να αγαπώ τον εαυτό μου», εξήγησε.

Παράλληλα, η Sharon Stone έκανε λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο χώρο του θεάματος. Όταν έμαθε πως ο Michael Douglas έλαβε 14 εκατομμύρια για την ταινία «Βασικό Ένστικο» («Basic Instinct»), απαίτησε να αμείβεται ισάξια με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της. Αργότερα, ως παραγωγός της ταινίας του 1995 «Γρήγορη και Θανάσιμη» («The Quick and the Dead»), δέχθηκε τεράστια υποτίμηση. Αν ήταν άνδρας, βέβαια, μάλλον τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα και δικαιότερα για τη δημοφιλή καλλιτέχνη.

«Είμαι ευγνώμων που οι γυναίκες έχουν δουλειές τώρα. Εγώ δεν είχα για 20 χρόνια. Γιατί όταν έγινα 40, αυτό ήταν. Καθόλου δουλειά για την Sharon», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Νιώθω πως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα ήταν που επιβίωσα. Είναι τεράστιο το να πετυχαίνεις σε μία βιομηχανία σαν αυτή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Η Κάιλι Τζένερ θέλει ακόμη ένα παιδί και δεν θεωρεί απαραίτητο να προηγηθεί γάμος

Tabloid 23.03.2026
Η επιχειρηματίας και ο ηθοποιός δεν βιάζονται να παντρευτούν όμως φέρεται πως υπάρχουν σκέψεις να αρραβωνιαστούν μέσα στη χρονιά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν ήμουν εγώ στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου»

Tabloid 23.03.2026
Τη Ρία Ελληνίδου εντόπισε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ρεπόρτερ, Γρηγόρης Μπάκας με την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Είχε τρία παιδιά μαζί με το δικό μου», λέει πρώην σύντροφος του

Tabloid 23.03.2026
«Δεν θεωρώ σωστό μετά από 17 χρόνια να βγαίνουν και να μιλάνε για εκείνον, ενώ είναι νεκρός» ανέφερε η πρώην σύντροφος του Μπάμπη Λαζαρίδη

Νίνο – Ζόζεφιν: Μετά την επανασύνδεση, έρχεται το πρώτο τους ντουέτο

Tabloid 23.03.2026
Μια σχέση με πολλές εντάσεις, χωρισμούς και πάθος

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος