E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Βέρτης: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου

Θα καταβάλλει ή όχι το 1 εκατ. ευρώ;

Δημοσίευση 26/9/2021 | 18:21

Το δικαστήριο πήρε την απόφασή του για την υπόθεση του Νίκου Βέρτη και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται.

Εξήγησε αρχικά τι έχει συμβεί

«Ένας πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη ισχυρίζεται ότι ήταν Γενικός Διευθυντής των επιχειρήσεων του κυρίου Βέρτη και είχε συμφωνήσει να έχει κέρδη ανά μήνα. Με βάση αυτό και με καθυστέρηση ετών και χωρίς κανέναν μάρτυρα, έκανε κάποια αγωγή στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου και δικαιώθηκε και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό.
Στην εκπομπή, Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος θέλησε να δώσει ένα τέλος στα δημοσιεύματα αλλά και σε όσα ακούγονται για την δικαστική διαμάχη του πελάτη του Νίκου Βέρτη, με πρώην συνεργάτη του.

Για την δικαστική διαμάχη ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας:

«Ο κύριος Βέρτης εκείνη την χρονική περίοδο απευθύνθηκε σε μένα και στους συνεργάτες μου και η υπόθεση έφτασε στον Άρειο Πάγο. Αυτή τη στιγμή η δίκη περί αποζημιώσεως εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο. Παράλληλα όμως επειδή πρόκειται για μισθούς, τρέχει και μια τυπική διαδικασία γι' αυτό και ο κύριος Βέρτης βρέθηκε κατηγορούμενος, τώρα πριν από λίγες ημέρες, με την κατηγορία ότι δεν πλήρωνε τους μισθούς των υπαλλήλων. Είναι ποινικό αδίκημα να μην πληρώνεις τους μισθούς. Σε αυτή τη διαδικασία ο κύριος Βέρτης αθωώθηκε. Δεν δέχτηκε το δικαστήριο ότι αυτός ήταν υπάλληλός του και δεχτηκε ότι ήταν υπάλληλος με μίσθωση έργου. Δηλαδή έκανε κάποιες δουλειές γι΄αυτόν και δεν δικαιούταν μισθό. Η δικηγόρος του προσώπου αυτού προσέφυγαν στον εισαγγελέα προκειμένου να ασκήσει έφεση και την Παρασκευή ο εισαγγελέας έκρινε ότι η απόφαση είναι σωστή, άρα είναι αμετάκλητη. Έχουμε λοιπόν τα ποινικά δικαστήρια να δικαιώνουν τον κύριο Βέρτη αμετάκλητα και το πολιτικό δικαστήριο να εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο. Έχει όμως μεγάλη σημασία η αθώωση του κυρίου Βέρτη στο ποινικό δικαστήριο, είναι μια σημαντική απόφαση της πλευράς του κυρίου Βέρτη. Η τελική απόφαση θα βγει από τον Άρειο Πάγο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Τι δουλειά έκανε πραγματικά η Anna Nicole Smith πριν γίνει διάσημη;

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Εμεινε στην ποπ κουλτούρα κυρίως για τη θυελλώδη προσωπική της ζωή

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης

Δέσποινα Καμπούρη σε Γιώργο Λιάγκα: «Με στενοχώρησες, με είπες ψηφοφόρο της Καρυστιανού»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Δέσποινα Καμπούρη φαίνεται πως… ξάφνιασε τον Γιώργο Λιάγκα κατά τη διάρκεια του Πρωινού του ΑΝΤ1, το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου

Sheryl Crow : Ο αρραβωνιαστικός της έβγαινε με άλλη ενώ εκείνη έκανε θεραπείες για τον καρκίνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση που τελείωσε μέσα σε μία εβδομάδα κρίσης

Μίλτος Καρατζάς: «Ο γιος μου με βρήκε λιπόθυμο στο πάτωμα – Ήμουν 5 εβδομάδες σε κώμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός μουσικός παραγωγός σπάει τη σιωπή του και περιγράφει τη δραματική διάγνωση των γιατρών!

Η Βανέσα Τραμπ αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού: «Παραμένω αισιόδοξη», το μήνυμά της στο Instagram

E-Daily 3.Left Χτες
Η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ανέφερε πως βρίσκεται ήδη σε στενή συνεργασία με τους γιατρούς της, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται η οικογένεια και τα πέντε παιδιά της