E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Βέρτης: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου

Θα καταβάλλει ή όχι το 1 εκατ. ευρώ;

Δημοσίευση 26/9/2021 | 18:21

Το δικαστήριο πήρε την απόφασή του για την υπόθεση του Νίκου Βέρτη και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται.

Εξήγησε αρχικά τι έχει συμβεί

«Ένας πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη ισχυρίζεται ότι ήταν Γενικός Διευθυντής των επιχειρήσεων του κυρίου Βέρτη και είχε συμφωνήσει να έχει κέρδη ανά μήνα. Με βάση αυτό και με καθυστέρηση ετών και χωρίς κανέναν μάρτυρα, έκανε κάποια αγωγή στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου και δικαιώθηκε και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό.
Στην εκπομπή, Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος θέλησε να δώσει ένα τέλος στα δημοσιεύματα αλλά και σε όσα ακούγονται για την δικαστική διαμάχη του πελάτη του Νίκου Βέρτη, με πρώην συνεργάτη του.

Για την δικαστική διαμάχη ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας:

«Ο κύριος Βέρτης εκείνη την χρονική περίοδο απευθύνθηκε σε μένα και στους συνεργάτες μου και η υπόθεση έφτασε στον Άρειο Πάγο. Αυτή τη στιγμή η δίκη περί αποζημιώσεως εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο. Παράλληλα όμως επειδή πρόκειται για μισθούς, τρέχει και μια τυπική διαδικασία γι' αυτό και ο κύριος Βέρτης βρέθηκε κατηγορούμενος, τώρα πριν από λίγες ημέρες, με την κατηγορία ότι δεν πλήρωνε τους μισθούς των υπαλλήλων. Είναι ποινικό αδίκημα να μην πληρώνεις τους μισθούς. Σε αυτή τη διαδικασία ο κύριος Βέρτης αθωώθηκε. Δεν δέχτηκε το δικαστήριο ότι αυτός ήταν υπάλληλός του και δεχτηκε ότι ήταν υπάλληλος με μίσθωση έργου. Δηλαδή έκανε κάποιες δουλειές γι΄αυτόν και δεν δικαιούταν μισθό. Η δικηγόρος του προσώπου αυτού προσέφυγαν στον εισαγγελέα προκειμένου να ασκήσει έφεση και την Παρασκευή ο εισαγγελέας έκρινε ότι η απόφαση είναι σωστή, άρα είναι αμετάκλητη. Έχουμε λοιπόν τα ποινικά δικαστήρια να δικαιώνουν τον κύριο Βέρτη αμετάκλητα και το πολιτικό δικαστήριο να εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο. Έχει όμως μεγάλη σημασία η αθώωση του κυρίου Βέρτη στο ποινικό δικαστήριο, είναι μια σημαντική απόφαση της πλευράς του κυρίου Βέρτη. Η τελική απόφαση θα βγει από τον Άρειο Πάγο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάσα Σταμάτη: Δέχτηκε «πρόταση γάμου» σε έξοδό της ανήμερα των Χριστουγέννων

Celebrity Stories 26.12.2025
Η δημοσιογράφος διασκέδαζε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης

Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Χριστούγεννα στο Ντουμπάι για το ζευγάρι

Celebrity Stories 26.12.2025
Το χλιδάτο δείπνο και το υψηλότερο κτήριο του κόσμου

Η Κατερίνα Καινούργιου με φουσκωμένη κοιλιά στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Tabloid 26.12.2025
Η παρουσιάστρια και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ετοιμάζονται να γίνουν γονείς

Γιατί κατέβηκε η ανάρτηση του Αλέξανδρου Τσουβέλα για το Χριστό

Social 26.12.2025
«Να σας χαίρεται η μαμά σας» η απάντηση του κωμικού

Ο χορός του Σάκη Ρουβά με την κόρη του: Είστε ίδιοι με την Αριάδνη, του γράφουν

Celebrity Stories 26.12.2025
Αλλοι επαίνεσαν τον Σάκη Ρουβά για τη σχέση που έχει με την κόρη του.

Την είδε στην τηλεόραση και άλλαξε για πάντα τη ζωή της: Το άγνωστο «θαύμα» του George Michael που συγκινεί μέχρι δακρύων

Celebrity Stories 26.12.2025
Μια ανώνυμη δωρεά, μια τηλεοπτική στιγμή και ένα παιδί που γεννήθηκε κόντρα σε όλα, η συγκλονιστική πράξη αγάπης του George Michael που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του.