E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Βέρτης: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου

Θα καταβάλλει ή όχι το 1 εκατ. ευρώ;

Δημοσίευση 26/9/2021 | 18:21

Το δικαστήριο πήρε την απόφασή του για την υπόθεση του Νίκου Βέρτη και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται.

Εξήγησε αρχικά τι έχει συμβεί

«Ένας πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη ισχυρίζεται ότι ήταν Γενικός Διευθυντής των επιχειρήσεων του κυρίου Βέρτη και είχε συμφωνήσει να έχει κέρδη ανά μήνα. Με βάση αυτό και με καθυστέρηση ετών και χωρίς κανέναν μάρτυρα, έκανε κάποια αγωγή στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου και δικαιώθηκε και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό.
Στην εκπομπή, Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος θέλησε να δώσει ένα τέλος στα δημοσιεύματα αλλά και σε όσα ακούγονται για την δικαστική διαμάχη του πελάτη του Νίκου Βέρτη, με πρώην συνεργάτη του.

Για την δικαστική διαμάχη ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας:

«Ο κύριος Βέρτης εκείνη την χρονική περίοδο απευθύνθηκε σε μένα και στους συνεργάτες μου και η υπόθεση έφτασε στον Άρειο Πάγο. Αυτή τη στιγμή η δίκη περί αποζημιώσεως εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο. Παράλληλα όμως επειδή πρόκειται για μισθούς, τρέχει και μια τυπική διαδικασία γι' αυτό και ο κύριος Βέρτης βρέθηκε κατηγορούμενος, τώρα πριν από λίγες ημέρες, με την κατηγορία ότι δεν πλήρωνε τους μισθούς των υπαλλήλων. Είναι ποινικό αδίκημα να μην πληρώνεις τους μισθούς. Σε αυτή τη διαδικασία ο κύριος Βέρτης αθωώθηκε. Δεν δέχτηκε το δικαστήριο ότι αυτός ήταν υπάλληλός του και δεχτηκε ότι ήταν υπάλληλος με μίσθωση έργου. Δηλαδή έκανε κάποιες δουλειές γι΄αυτόν και δεν δικαιούταν μισθό. Η δικηγόρος του προσώπου αυτού προσέφυγαν στον εισαγγελέα προκειμένου να ασκήσει έφεση και την Παρασκευή ο εισαγγελέας έκρινε ότι η απόφαση είναι σωστή, άρα είναι αμετάκλητη. Έχουμε λοιπόν τα ποινικά δικαστήρια να δικαιώνουν τον κύριο Βέρτη αμετάκλητα και το πολιτικό δικαστήριο να εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο. Έχει όμως μεγάλη σημασία η αθώωση του κυρίου Βέρτη στο ποινικό δικαστήριο, είναι μια σημαντική απόφαση της πλευράς του κυρίου Βέρτη. Η τελική απόφαση θα βγει από τον Άρειο Πάγο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Tabloid 02.01.2026
Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Social 02.01.2026
Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Tabloid 02.01.2026
O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid 02.01.2026
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Tabloid 02.01.2026
Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

TV Buzz 02.01.2026
«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Tabloid 02.01.2026
Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της

Από πρώην ζευγάρι… σε σωτήρες ο ένας της καριέρας του άλλου – Κανείς δεν το περίμενε

Celebrity Stories 02.01.2026
Μια σχέση που τελείωσε, αλλά άνοιξε δρόμους στο Hollywood

Τι είναι το «food noise» και γιατί η Oprah Winfrey λέει ότι της άλλαξε τη ζωή

Tabloid 02.01.2026
Η έννοια που εξηγεί γιατί το φαγητό δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό μας

Σάκης Τανιμανίδης: Πήρε ‑κατά λάθος‑ από την κόρη του την καλύτερη ευχή για το 2026

Celebrity Stories Χτες
Η ανάρτησή του από τον εξωτικό προορισμό που απολαμβάνουν τις διακοπές τους