E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Βέρτης: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου

Θα καταβάλλει ή όχι το 1 εκατ. ευρώ;

Δημοσίευση 26/9/2021 | 18:21

Το δικαστήριο πήρε την απόφασή του για την υπόθεση του Νίκου Βέρτη και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Καλύτερα δε γίνεται.

Εξήγησε αρχικά τι έχει συμβεί

«Ένας πρώην συνεργάτης του Νίκου Βέρτη ισχυρίζεται ότι ήταν Γενικός Διευθυντής των επιχειρήσεων του κυρίου Βέρτη και είχε συμφωνήσει να έχει κέρδη ανά μήνα. Με βάση αυτό και με καθυστέρηση ετών και χωρίς κανέναν μάρτυρα, έκανε κάποια αγωγή στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου και δικαιώθηκε και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό.
Στην εκπομπή, Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος θέλησε να δώσει ένα τέλος στα δημοσιεύματα αλλά και σε όσα ακούγονται για την δικαστική διαμάχη του πελάτη του Νίκου Βέρτη, με πρώην συνεργάτη του.

Για την δικαστική διαμάχη ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας:

«Ο κύριος Βέρτης εκείνη την χρονική περίοδο απευθύνθηκε σε μένα και στους συνεργάτες μου και η υπόθεση έφτασε στον Άρειο Πάγο. Αυτή τη στιγμή η δίκη περί αποζημιώσεως εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο. Παράλληλα όμως επειδή πρόκειται για μισθούς, τρέχει και μια τυπική διαδικασία γι' αυτό και ο κύριος Βέρτης βρέθηκε κατηγορούμενος, τώρα πριν από λίγες ημέρες, με την κατηγορία ότι δεν πλήρωνε τους μισθούς των υπαλλήλων. Είναι ποινικό αδίκημα να μην πληρώνεις τους μισθούς. Σε αυτή τη διαδικασία ο κύριος Βέρτης αθωώθηκε. Δεν δέχτηκε το δικαστήριο ότι αυτός ήταν υπάλληλός του και δεχτηκε ότι ήταν υπάλληλος με μίσθωση έργου. Δηλαδή έκανε κάποιες δουλειές γι΄αυτόν και δεν δικαιούταν μισθό. Η δικηγόρος του προσώπου αυτού προσέφυγαν στον εισαγγελέα προκειμένου να ασκήσει έφεση και την Παρασκευή ο εισαγγελέας έκρινε ότι η απόφαση είναι σωστή, άρα είναι αμετάκλητη. Έχουμε λοιπόν τα ποινικά δικαστήρια να δικαιώνουν τον κύριο Βέρτη αμετάκλητα και το πολιτικό δικαστήριο να εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο. Έχει όμως μεγάλη σημασία η αθώωση του κυρίου Βέρτη στο ποινικό δικαστήριο, είναι μια σημαντική απόφαση της πλευράς του κυρίου Βέρτη. Η τελική απόφαση θα βγει από τον Άρειο Πάγο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων

Αγνώριστη η Κόνι Μεταξά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 31.05.2026
H Κόνι Μεταξά έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν της αρέσει να μένει στάσιμη σε ένα look και απολαμβάνει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της προκειμένου να δοκιμάζει διάφορα στυλ