E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μέμος Μπεγνής για Κωνσταντινίδου: Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι εντάξει;

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις της συναδέλφου του για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δημοσίευση 18/9/2021 | 18:59

Μέμος Μπεγνής για Κωνσταντινίδου: Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι εντάξει;

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend», ο συνάδελφός της, Μέμος Μπεγνής πήρε κι εκείνος θέση σχετικά με τα όσα είπε η ηθοποιός και ξεκαθάρισε πως διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις της.

«Δεν άκουσα τις δηλώσεις και πληροφορήθηκα για αυτές μόλις χθες. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωσή της. Διαφωνώ κάθετα, δεν το συζητώ. Η Ελισάβετ είναι μία εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλή συνάδελφος, αλλά νομίζω πως αυτή η τοποθέτηση ήταν άτοπη», αναφέρει αρχικά.

«Τι σημαίνει πάθος; Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει; Δεν το συζητάω. Τα πάθη πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και να πηγαίνουμε μόνοι μας να ζητάμε βοήθεια. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, ο περίγυρός μας πρέπει να μας το υπογραμμίζει και να μας πηγαίνει σε έναν ειδικό για να τα διορθώσουμε», εξήγησε.

Όσο για το αν το ταλέντο σχετίζεται με αυτές τις πράξεις και το αν ένας καλλιτέχνης θα έπρεπε να εκτιμάται, όταν μαθαίνονται τέτοια φρικτά πράγματα για εκείνον, ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε πως κατά την γνώμη του, δεν παίζει κανέναν ρόλο. «Δεν νομίζω πως το ταλέντο είναι κάτι, το οποίο έχει σχέση με όλο αυτό, είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου. Δεν ξέρω πώς σκεφτόταν εκείνη την ώρα η Ελισάβετ και το είπε αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπραντ Πιτ: Ποιος Έλληνας ηθοποιός θα παίξει στην ταινία του

Tabloid 20.03.2026
Όλοι οι συμμετέχοντες υπογράφουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας, προκειμένου να μην διαρρεύσουν πληροφορίες.

Θύμα ξυλοδαρμού πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Tabloid 20.03.2026
Η ένταση που προέκυψε ανάμεσα σε θαμώνες εξελίχθηκε σε καβγά, με τον δημοφιλή τραγουδιστή να δέχεται επίθεση

Τηλεθέαση‑πρωινή ζώνη: Ποιος «έκλεψε» την πρωτιά από την Καινούργιου

TV Buzz 20.03.2026
Τι έγινε στην πρωινή ζώνη της Πέμπτης;

Από talent show… με Όσκαρ στα χέρια της: H απίθανη πορεία της Jessie Buckley

Tabloid 20.03.2026
Από reality τηλεόραση, βρέθηκε λίγα χρόνια μετά να δουλεύει με τεράστια ονόματα

Παναγιώτης Κουτσουμπής: «Η Κατερίνα λόγω εγκυμοσύνης τρώει παραπάνω, έχει αδυναμία στα burgers»

Tabloid Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποκαλύπτει τα μυστικά της Κατερίνας Καινούργιου

Αντιγόνη Κουλουκάκου για την ανάρτηση που αναγκάστηκε να κατεβάσει: «Οι γυναίκες με αποδοκίμασαν φουλ»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μιλά για το «αποτυχημένο πείραμα» στο Instagram, την επίθεση που δέχθηκε από γυναίκες και τη φιλοσοφία της για την ανατροφή του γιου της

Έγκυος η Ελεάνα Παπαϊωάννου: Η χιουμοριστική ανακοίνωση από την κόρη της

Social Χτες
Η 42χρονη τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Βεργίνη