E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Matthew McConaughey ετοιμάζεται να βάλει υποψηφιότητα για Κυβερνήτης του Τέξας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Politico

Δημοσίευση 18/5/2021 | 18:56

Ο Matthew McConaughey ετοιμάζεται να βάλει υποψηφιότητα για Κυβερνήτης του Τέξας

O ηθοποιός Matthew McConaughey φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά να εισέλθει στην πολιτική, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Politico", το οποίο αναφέρει ότι "το αστέρι του Dallas Buyer's Club" έχει "κάνει επαφές με σημαντικούς ανθρώπους στους πολιτικούς κύκλους του Τέξας" καθώς σκέφτεται την εκλογή του ως Κυβερνήτης.

Ο McConaughey, 51 ετών, γεννήθηκε στο Ουβάλντε του Τέξας και ζει στο Όστιν, στην πρωτεύουσα της πολιτείας, με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Πέρυσι κυκλοφόρησε μια αυτοβιογραφία του: "Ο οδηγός της ζωής του Matthew McConaughey" και τον Μάρτιο σε εμφάνισή του στο "Crime Stoppers" με την Rania Mankarious, αποκάλυψε ότι "σκέφτεται σοβαρά" να κατέβει στις εκλογές για το αξίωμα του κυβερνήτη του Τέξας.

"Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ποιος είναι ο ηγετικός μου ρόλος; Πιστεύω ότι έχω πράγματα να διδάξω και να μοιραστώ, άρα ποιος είναι ο ρόλος μου; Ποιος είναι ο δρόμος στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου στο οποίο θα μπω;" είπε ο ηθοποιός.

"Έχει μια γοητεία"

Ο Μπρένταν Στάιν Χάουζερ, στρατηγός της Ρεπουμπλικανικής στρατηγικής με έδρα το Όστιν, είπε στο Politico, σχετικά με τις επαφές του McConaughey: "είναι έκπληκτος, που οι άνθρωποι δεν τον παίρνουν πιο σοβαρά. Η διασημότητα σε αυτή τη χώρα μετράει πολύ... Δεν είναι σαν κάποιο άγνωστο ηθοποιό ή ότι δεν αρέσει. Έχει μια γοητεία".

Ο ηθοποιός έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε μια σειρά από ρόλους από την ερμηνεία του στο "Dallas Buyers Club" (2013), αλλά και στο "Λύκο της Γουόλ Στρίτ" (The Wolf of Wall Street) σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε, στο "Εγκληματίες πρώτης τάξεως" (The Gentlemen), σε σκηνοθεσία Guy Ritchie και το "Free State of Jones", του 2016 εμπνευσμένο από τη ζωή του Νιούτον Νάιτ και την ένοπλη εξέγερση του εναντίον της Συνομοσπονδίας στην πολιτεία του Μισισιπή καθ' όλη τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου.

Ο 48ος Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ επιδιώκει και τρίτη θητεία στο αξίωμα του Κυβερνήτη. Προκάλεσε όμως θύελλα αντιδράσεων όταν το χειμώνα χιλιάδες νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, λόγω της κακοκαιρίας. Ακόμα οι Τεξανοί αντιμετώπισαν ένα άλλο πρόβλημα: υπέρογκους λογαριασμούς που φθάνουν έως τα 16.000 δολάρια λόγω της αύξησης του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας που συνδέεται με το κύμα ψύχους που έπληξε τη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 14.10.2025
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

O γιος της Αννας Κυριακού αποκάλυψε την τελευταία της επιθυμία: «Ήθελε να ...»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 96 ετών - «Γεννήθηκε και πέθανε εδώ, στο ίδιο σπίτι απέναντι από τον Παρθενώνα και αυτό τη γέμιζε ζωή» είπε ο γιος της

Δανάη Μπάρκα: «Πάντα φεύγω με δάκρυα από εκεί αλλά ...»

Tabloid Χτες
Οι αναμνήσεις και η εξομολόγηση για το χωριό της

Καίτη Γαρμπή: «Η κατάσταση ξεφεύγει, μην ανεβάζετε τα παιδιά σας»

Tabloid Χτες
«Έρχονται δύσκολες εποχές», επισημαίνει η τραγουδίστρια για την τεχνητή νοημοσύνη

Eurovision 2026: Τι θα γίνει τώρα με τη συμμετοχή του Ισραήλ

Tabloid Χτες
Δε θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ψηφοφορία για το Ισραήλ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2026

Tabloid Χτες
«Το κομμάτι μου για τη Eurovision θα σας εκπλήξει – Δεν το περιμένετε»

Ιουλία Καλλιμάνη: Η αντίδραση σε χυδαία μαντινάδα που άκουσε από θαμώνα

Tabloid Χτες
Ένας άνδρας πήρε το μικρόφωνο και είπε μια σεξιστική μαντινάδα, που προκάλεσε τον θυμό της τραγουδίστριας

Ευλαμπία Ρέβη: Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της και η απάντηση για την δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

TV Buzz Χτες
«Τα δικαστήρια θα έχουν τον λόγο τώρα» ανέφερε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός

Κατερίνα Καινούργιου: «Θα κάνω κάτι άλλο πριν τον θρησκευτικό» – Η αποκάλυψη για τον γάμο της

Tabloid Χτες
Μια αποκάλυψη για τον γάμο της έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την επισημοποίηση της σχέσης της Αμαλίας Κωστοπούλου με τον σύντροφό της