E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αναζητούνται εθελοντές να διασκεδάσουν σε κλαμπ

Που δηλώνεις συμμετοχή;

Δημοσίευση 2/3/2021 | 10:28

Αναζητούνται εθελοντές να διασκεδάσουν σε κλαμπ
Photo by Wendy Wei from Pexels

Μια γεύση από την πάλαι ποτέ αυτονόητη νυχτερινή διασκέδαση θα μπορούν να πάρουν ορισμένοι τυχεροί εθελοντές στη Βρετανία.

Από τον Απρίλιο, νυχτερινά κέντρα στη χώρα πρόκειται να αρχίσουν να δοκιμάζουν ασφαλείς στρατηγικές επαναλειτουργίας, ως μέρος του «οδικού χάρτη» της κυβέρνησης για τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Το λεγόμενο «ερευνητικό πρόγραμμα εκδηλώσεων» θα καλεί εθελοντές να παρίστανται σε νυχτερινά κέντρα, γήπεδα, θέατρα, συναυλίες και άλλες διοργανώσεις. Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο τους Times, η δοκιμή θα περιλαμβάνει δέκα πιλοτικά γεγονότα, βοηθώντας στον καθορισμό των τύπων ελέγχων και ασφάλειας που πρέπει να εφαρμοστούν για να ανοίξει ξανά η βιομηχανία εκδηλώσεων με ασφάλεια.

Ένα σύστημα επαλήθευσης, που θα χρησιμοποιείται κατά την άφιξη στις εκδηλώσεις, θα είναι μεταξύ των στοιχείων που θα δοκιμαστούν, όπως και ο εξαερισμός στους χώρους και άλλα μέτρα όπως η κλιμακωτή είσοδος.

Στη Γερμανία σε ένα παρόμοιο πείραμα ερευνητές εξέτασαν την εξάπλωση της COVID σε τρεις συναυλίες τον Αύγουστο και στο τέλος, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού σε χώρους, στους οποίους τηρούνται αυστηρά πρωτόκολλα είναι «χαμηλός έως πολύ χαμηλός».

Μετά από μήνες εκτός δράσης λόγω των περιορισμών για την αποτροπή εξάπλωσης της COVID-19 και του lockdown σε εθνικό επίπεδο, στο Ηνωμένο Βασίλειο αρχικά δόθηκαν ελπίδες στη βιομηχανία νυχτερινής ζωής την περασμένη εβδομάδα Φεβρουαρίου με την ανακοίνωση ότι τα κλαμπ θα μπορούσαν να ανοίξουν εκ νέου μόλις αρθεί το lockdown στις 21 Ιουνίου. Τώρα έχει υπονοηθεί ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της έρευνας.

Η Ένωση για τις Επιχειρήσεις της Νύχτας (The Night Time Industries Association -NTIA) του Ηνωμένου Βασιλείου τον περασμένο Νοέμβριο προειδοποίησε ότι τα νυχτερινά κέντρα «απαλείφθηκαν συστηματικά από τη νυχτερινή οικονομία από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου» και άσκησε κριτική «στην αποτυχία της κυβέρνησης να αναγνωρίσει τον καταστροφικό αντίκτυπο των ενεργειών της σε αυτόν τον τομέα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από πριγκίπισσα σε ακτιβίστρια ψυχικής υγείας – Το νέο κεφάλαιο της Μπλάτνικ

Celebrity Stories 03.07.2025
Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποκαλύπτεται μετά το διαζύγιο

Ζευγάρι από φάλαινες όρκες καταγράφηκε να φιλιέται με γλώσσα σε θάλασσα της Νορβηγίας

Social Χτες
Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται μια τέτοια συμπεριφορά

Μάρκος Σεφερλής: «Η αδερφή του Νότη Σφακιανάκη επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε…»

TV Buzz Χτες
Η αποκαλυπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα

Η άρνηση της Ζώζας Μεταξά – «Δε σε φοβάμαι Γιώργο Λιάγκα ...»

Tabloid Χτες
Η αντίδρασή της όταν την ρώτησε αν έχουν επαφές

Γιώργος Λιάγκας: Έπαθε κρίση πανικού στο Πρωινό

Tabloid Χτες
Με αφορμή δηλώσεις της Ζόζεφιν για τις κρίσεις πανικού που είχε στη σκηνή, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι έπαθε το ίδιο λίγα λεπτά νωρίτερα στον αέρα του Πρωινού

Ηρώ Καριοφύλλη: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε σε δημοσιογράφο μετά τη διάγνωση

Tabloid Χτες
«Όλα καλά θα είναι μην ανησυχείς», μου έγραψε την τελευταία φορά και από τότε δε μιλήσαμε ξανά…

Τατιάνα Μπλάτνικ: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Νικόλαο

Tabloid Χτες
«Δεν είναι ποτέ εύκολο να τελειώνει ένας μακροχρόνιος γάμος»

«Περιμένουμε τις εξετάσεις»: Η δήλωση του Ετεοκλή Παύλου για την υγεία της Ελένης Χατζίδου

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε

Κατερίνα Λιόλιου: «Το περίμενα ότι θα με σχολιάσουν για αυτό...»

TV Buzz Χτες
«Θα ρίξουμε τους προβολείς σε 50 ανθρώπους που για τους Χ-Ψ λόγους δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα;»