E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλέξης Κούγιας: Το έκλεισε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποχώρησε

Δείτε τι συνέβη στον αέρα του Happy Day

Δημοσίευση 23/2/2021 | 10:42

Αλέξης Κούγιας: Το έκλεισε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποχώρησε

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στον αέρα του Happy Day προκειμένου να μιλήσει στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπόθεση.

«10.30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10.30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά στα στοιχεία, πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω μόνο την άποψη του κ. Λιγνάδη, έχω την άποψή του για τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι δύο φερόμενοι ως βιασθέντες πριν από χρόνια από αυτόν, και για τη φερόμενη ως μάρτυρα, μία 40χρονη κυρία», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε: «Ο στόχος στην υπόθεση δεν είναι ο κύριος Λιγνάδης. Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κ. Μενδώνη και η κυβέρνηση. Ο στόχος είναι οι αποφάσεις που παίρνει η κ. Μενδώνη για την απεμπλοκή του έργου στο Ελληνικό. Ο κύριος Λιγνάδης είναι κατηγορηματικός ότι είναι αθώος».

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να του κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις για την υπόθεση, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας της είπε: «Παρεμβαίνετε και δεν θα καταλάβει ο κόσμος. Δεν είναι ωραίο να μιλάτε, όταν μιλάει κάποιος συνομιλητής σας. Με διακόπτετε…».

«Γνωρίζετε τη δικογραφία; Εγώ έχω μιλήσει με τον κ. Λιγνάδη. Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να μπω στο δικαστήριο, είναι 9 η ώρα, θα τα ξαναπούμε», είπε ο Αλέξης Κούγιας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή κι έκλεισε το τηλέφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι απέγινε η Κέλλυ από το Beverly Hills; Τι κάνει σήμερα η Jennie Garth

Celebrity Stories 01.07.2025
Η ζωή της Jennie Garth δεν είναι αυτό που νομίζεις

«Μαμά, έχω χέρι!»: Το συγκινητικό βίντεο της 4χρονης που έφτασε ήδη τα 17 εκατ. προβολές

Social 01.07.2025
«Είμαστε δίπλα της σε κάθε της προσπάθεια. Της υπενθυμίζουμε διαρκώς ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα»

Ευχάριστα νέα στο Buongiorno: Έγκυος γνωστή δημοσιογράφος

Tabloid Χτες
Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Ένα βήμα πριν το τέλος η δίκη Diddy: Η υπόθεση στα χέρια των ενόρκων ‑ Αντιμέτωπος με ισόβια ο ράπερ

Tabloid Χτες
Η εισαγγελία κατηγορεί τον Diddy για σορεία αδικημάτων από το 2004 έως το 2024

Συγκλονίζει η Σοφία Φυρού: «Είναι η πρώτη φορά που ...»

Tabloid Χτες
Ανοίγει την καρδιά της και στέλνει μήνυμα σε όσους παλεύουν με άγχος και κατάθλιψη

Εντυπωσιακή εμφάνιση με μπικίνι για την Ευά Λονγκόρια στην Ισπανία

Tabloid Χτες
Στην Ισπανία για τις καλοκαιρινές της διακοπές

Δημήτρης Κόκοτας: Μικρά βήματα ελπίδας 15 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Tabloid Χτες
«Θέλουμε το συντομότερο να γυρίσει στη ζωή του»

ΛΕΞ: Το σχόλιο του Netflix για τη Χαρούλα Αλεξίου

Social Χτες
Η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στην σκηνή του ΟΑΚΑ και αποθεώθηκε

Η Δώρα Παντέλη ποζάρει με μπικίνι λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Social Χτες
Η αθλητικογράφος και ο σύζυγός της, Τζον, ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον γιο τους