E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου σε ηλικία 13 ετών»

Εξομολόγηση καρδιάς από την Έλενα Παπαρίζου στο Ενώπιος Ενωπίω

Δημοσίευση 23/2/2021 | 09:23

Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου σε ηλικία 13 ετών»

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου τη νύχτα της Δευτέρας. Η αγαπημένη ποπ σταρ αναφέρθηκε από καρδιάς σε όλα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνη και την έχουν πληγώσει, στην ειλικρίνεια της που, ίσως, πλήρωσε σε έναν σημαντικό βαθμό στην πορεία της διαδρομής της, ενώ αποκάλυψε και ένα τραγικό γεγονός που είχε συμβεί τα χρόνια που πήγαινε σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Έλενα παπαρίζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όσο είχα δώσει χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν ή επέτρεπα σε κόσμο να με παίρνει τηλέφωνο και να μου τα λέω, γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν θέλω να διαβάζω, δεν θέλω να ξέρω».

«Πρώτα είμαστε άνθρωποι και γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω. Νομίζω ότι όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσιε για τα προβλήματα του δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και τα πει. Είναι νορμάλ αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια και coach του The Voice. «Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν έχει φύγει από έναν κύκλο και είσαι έτοιμος να μιλήσεις για αυτόν, είναι και ωραίο παράδειγμα να δείξεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι».

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου τόνισε πως δεν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς της. «Πάνω στη δουλειά μπορεί αν είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί».

«Όταν πήγαινα στην ΣΤ’ Δημοτικού, την συμμαθήτριά μου που ήταν 13 ετών, την κολλητή μου φίλη, την βίασε ένας άνθρωπος και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ. Δυστυχώς. Φαντάσου τώρα, σε ένα παιδί που ήταν 13 ετών», είπε η Έλενα Παπαρίζου, σοκάροντας με την αποκάλυψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τούνη: Απαντάει στον Αλεξάνδρου – «Θα έπρεπε να βρεις τρύπα να κρυφτείς μετά τις πράξεις σου»

Tabloid 10.12.2025
Χείμαρρος κατά του πατέρα του παιδιού της μετά την συνέντευξή του στην Super Κατερίνα

Kylie Jenner και Timothée Chalamet έγιναν memes: To X γελάει με την εμφάνισή τους

Tabloid 10.12.2025
Το ζευγάρι επέλεξε ένα matchy matchy total orange look

Αννα Βίσση: Τα fake news ότι σταματάει τις εμφανίσεις και η διάψευση

Tabloid 10.12.2025
Κανονικά θα εμφανιστεί και την επόμενη σεζόν στο Hotel Ermou η ερμηνεύτρια σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει το άμεσο περιβάλλον της

Μπόρις Τζόνσον: Φόρεσε φτερά και ντύθηκε ξωτικό στα γενέθλια της κόρης του

Tabloid 10.12.2025
Η επική εμφάνιση του Μπόρις Τζόνσον με φτερά, ντυμένος ξωτικό για το θεματικό πάρτι της 4χρονης κόρης του που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.

Μέσα στο ορεινό σπίτι της Κendall Jenner, το απόλυτο στυλάτο καταφύγιο

Tabloid 10.12.2025
Το ζεστό βουνίσιο spot του μοντέλου

Χριστίνα Μπόμπα: «Θέλω να φτιάξω το στήθος μου»

Tabloid Χτες
«Αγαπάμε το σώμα μας, αγαπάμε τον εαυτό μας, αλλά η αυτοπεποίθησή μας χτίζεται και από το σώμα μας», πρόσθεσε

Ελένη Φουρέιρα για Αλμπέρτο Μποτία: «Είχαμε χωρίσει περίπου 6 μήνες»

Tabloid Χτες
«Δύο μέρες μετά την εξωσωματική έπρεπε να τραγουδήσω, θα έκανα παιδί ακόμα και με παρένθετη μητέρα», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή τραγουδίστρια

Η Γκουίνεθ Πάλτροου με τον γιο της στο κόκκινο χαλί ‑ Η πρώτη επίσημη εμφάνισή του

Tabloid Χτες
Ο 19χρονος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε κόκκινο χαλί

«Βόμβα» από τον πρώτο σύζυγο της Τζένιφερ Λόπεζ

Tabloid Χτες
Ο Όχανι Νόα επαναφέρει τη δικαστική διαμάχη για τη «ροζ ταινία» και υποστηρίζει ότι τον συκοφάντησε με ψευδείς ισχυρισμούς

Έξαλλος ο Βαλάντης με τους μουσικούς του ‑ Η αηδιαστική κίνηση στην πίστα

Tabloid Χτες
Αμήχανοι παρακολούθησαν οι θαμώνες την «έκρηξη» του τραγουδιστή - Πώς εξήγησε την κίνησή του