E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου σε ηλικία 13 ετών»

Εξομολόγηση καρδιάς από την Έλενα Παπαρίζου στο Ενώπιος Ενωπίω

Δημοσίευση 23/2/2021 | 09:23

Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου σε ηλικία 13 ετών»

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου τη νύχτα της Δευτέρας. Η αγαπημένη ποπ σταρ αναφέρθηκε από καρδιάς σε όλα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνη και την έχουν πληγώσει, στην ειλικρίνεια της που, ίσως, πλήρωσε σε έναν σημαντικό βαθμό στην πορεία της διαδρομής της, ενώ αποκάλυψε και ένα τραγικό γεγονός που είχε συμβεί τα χρόνια που πήγαινε σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Έλενα παπαρίζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όσο είχα δώσει χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν ή επέτρεπα σε κόσμο να με παίρνει τηλέφωνο και να μου τα λέω, γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν θέλω να διαβάζω, δεν θέλω να ξέρω».

«Πρώτα είμαστε άνθρωποι και γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω. Νομίζω ότι όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσιε για τα προβλήματα του δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και τα πει. Είναι νορμάλ αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια και coach του The Voice. «Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν έχει φύγει από έναν κύκλο και είσαι έτοιμος να μιλήσεις για αυτόν, είναι και ωραίο παράδειγμα να δείξεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι».

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου τόνισε πως δεν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς της. «Πάνω στη δουλειά μπορεί αν είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί».

«Όταν πήγαινα στην ΣΤ’ Δημοτικού, την συμμαθήτριά μου που ήταν 13 ετών, την κολλητή μου φίλη, την βίασε ένας άνθρωπος και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ. Δυστυχώς. Φαντάσου τώρα, σε ένα παιδί που ήταν 13 ετών», είπε η Έλενα Παπαρίζου, σοκάροντας με την αποκάλυψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ωραιόκαστρο: Η παραγγελία που έγινε viral ‑ «Χτύπα μία φορά εκτός αν... πεινάς»

Παράξενα 16.01.2026
Μια απλή παραγγελία στο Ωραιόκαστρο μετατράπηκε σε viral στιγμιότυπo

Όταν ο Mark Ruffalo είδε σε όνειρο ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο – Λίγες ώρες μετά οι γιατροί βρήκαν αυτό

Celebrity Stories 16.01.2026
Η περιπέτεια υγείας που σημάδεψε για πάντα τον Mark Ruffalo

Ιωάννα Τούνη: Στο γιατρό με τον μικρό Πάρη – «Το γενναίο μου μωράκι»

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο από την ώρα της εξέτασης

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Αιμίλιου Χειλάκη

Social Χτες
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός με ανάρτησή του

Η εντυπωσιακή γυναίκα διαιτητής,με φούστα την ώρα του αγώνα και μαγνητίζει τα βλέμματα!

Παράξενα Χτες
Η Αγκουστίνα Λος Ματρέγια γράφει ιστορία στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, σπάζοντας τα στερεότυπα εντός γηπέδου.

«Πώς παίρνω το 100;» ‑ Η Εύη Βατίδου μίλησε για την ατάκα έμεινε στην ιστορία

Tabloid Χτες
«Έμεινε για πάντα στην ιστορία και δεν το εξήγησε κανένας» λέει η Εύη Βατίδου για τα όσα συνέβησαν στις εγκαταστάσεις του Alter

Γλυκερία: «Ξέρω ότι με αγαπάνε και με λατρεύουν στο Ισραήλ» – Η τραγουδίστρια μίλησε στα εβραϊκά

Tabloid Χτες
H τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει συναυλίες στο Ισραήλ για τέλος Ιανουαρίου

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε σε κλάματα στο Ευρωκοινοβούλιο – «Έχω υπάρξει θύμα κακοποίησης»

Tabloid Χτες
«Είμαι εδώ ως γυναίκα, η οποία έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης στη σχέση της»