E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου σε ηλικία 13 ετών»

Εξομολόγηση καρδιάς από την Έλενα Παπαρίζου στο Ενώπιος Ενωπίω

Δημοσίευση 23/2/2021 | 09:23

Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την κολλητή μου σε ηλικία 13 ετών»

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου τη νύχτα της Δευτέρας. Η αγαπημένη ποπ σταρ αναφέρθηκε από καρδιάς σε όλα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνη και την έχουν πληγώσει, στην ειλικρίνεια της που, ίσως, πλήρωσε σε έναν σημαντικό βαθμό στην πορεία της διαδρομής της, ενώ αποκάλυψε και ένα τραγικό γεγονός που είχε συμβεί τα χρόνια που πήγαινε σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Έλενα παπαρίζου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όσο είχα δώσει χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν ή επέτρεπα σε κόσμο να με παίρνει τηλέφωνο και να μου τα λέω, γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν θέλω να διαβάζω, δεν θέλω να ξέρω».

«Πρώτα είμαστε άνθρωποι και γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω. Νομίζω ότι όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσιε για τα προβλήματα του δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και τα πει. Είναι νορμάλ αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια και coach του The Voice. «Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν έχει φύγει από έναν κύκλο και είσαι έτοιμος να μιλήσεις για αυτόν, είναι και ωραίο παράδειγμα να δείξεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι».

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου τόνισε πως δεν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς της. «Πάνω στη δουλειά μπορεί αν είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί».

«Όταν πήγαινα στην ΣΤ’ Δημοτικού, την συμμαθήτριά μου που ήταν 13 ετών, την κολλητή μου φίλη, την βίασε ένας άνθρωπος και από τότε είχε αλλάξει η ζωή της πάρα πολύ. Δυστυχώς. Φαντάσου τώρα, σε ένα παιδί που ήταν 13 ετών», είπε η Έλενα Παπαρίζου, σοκάροντας με την αποκάλυψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Γερμανού: «Ο Akylas τα ισοπέδωσε όλα σαν τρακτέρ, είναι άδικο για τους υπόλοιπους»

TV Buzz 14.02.2026
Τη δική της άποψη για τους καλλιτέχνες των δύο ελληνικών ημιτελικών της Eurovision κατέθεσε η Ναταλία Γερμανού

Τζέσικα Αλμπα και Κας Γουόρεν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Tabloid 14.02.2026
Θα έχουν συνεπιμέλεια των τριών παιδιών τους, ενώ κανένας από τους δύο δεν θα καταβάλει διατροφή στον άλλον

Eurovision: Αυτά είναι τα επόμενα 7 τραγούδια που πέρασαν στον ελληνικό τελικό

Media 14.02.2026
Oλοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories 14.02.2026
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media

James Van Der Beek: Η μεγάλη δωρεά του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην οικογένεια

Tabloid Χτες
Αν και οι δύο δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, υπήρξε μία «σύνδεσή» τους στο Dawson`s Creek

Η Σάρον Στόουν ξέσπασε σε κλάματα στην Όπερα της Βιέννης

Social Χτες
Η ηθοποιός παρακολούθησε συγκινημένη τον 68ο χορό, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Justin Trideau: Αγόρασε έπαυλη στο Μόντρεαλ για να «στεγάσει τον έρωτα του» με την Katy Perry

Tabloid Χτες
Η έπαυλη διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γραφείο και μια ιδιωτική αίθουσα χορού, ενώ προστατεύεται από μεταλλικό φράχτη και πλούσια βλάστηση, με δύο εισόδους

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς αντέδρασε ο Στέφανος Παπαδόπουλος στην είδηση του χειρουργείου

Tabloid Χτες
Eχει προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για το Σάββατο

Κώστας Μακέδος: «Στο σπίτι όλα λειτουργούν με τηλεκοντρόλ γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την παχυσαρκία καθώς πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του