E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαλασμός με Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια on air: Με εξέθεσες!

Κακός χαμός έγινε με την Εβελίνα Παπούλια και την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/1/2021 | 14:17

Χαλασμός με Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια on air: Με εξέθεσες!

"Με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό... Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα!", είπε εκνευρισμένη η Εβελίνα Παπούλια στη Φαίη Σκορδά

Κακός χαμός έγινε με την Εβελίνα Παπούλια και την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινό, με αφορμή τα όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη. Ένα βίντεο με δηλώσεις της ηθοποιού, την προβολή του οποίου διέκοψε η παρουσιάστρια και τα σχόλια που είπε στη συνέχεια, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της κ. Παπούλια.

Αρχικά, στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή, η Εβελίνα Παπούλια ακούγεται να δηλώνει τα εξής: «Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας».

Σε αυτό το σημείο, η Φαίη Σκορδά, εκνευρισμένη, ζήτησε να διακοπεί η προβολή του και είπε: «Ωραία, καταλάβαμε τη θέση της κα Παπούλια. Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή. Είναι μια θέση, τη σέβομαι… αλλά τη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις»!

Ελάχιστα λεπτά μετά, η Εβελίνα Παπούλια έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό και αρκετά ενοχλημένη είπε απευθυνόμενη στην Φαίη Σκορδά:

«Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα. Δεν είπα εγώ κάτι για το γεγονός. Είναι ένα τραγικό γεγονός σε όποιον και αν έχει συμβεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Britney Spears: «Νιώθω τυχερή που είμαι ζωντανή» ‑ Νέα ανάρτηση με αιχμές για την οικογένειά της

Tabloid 05.02.2026
Η τραγουδίστρια προχώρησε σε νέες δηλώσεις μέσω Instagram, κάνοντας αναφορές στο οικογενειακό της περιβάλλον

Η Βόρεια Κορέα «εκτελεί δημόσια εφήβους» επειδή είδαν το Squid Game

Παράξενα Χτες
Μαρτυρίες φυγάδων περιγράφουν εκτελέσεις, στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και δημόσιους εξευτελισμούς για όσους βλέπουν νοτιοκορεατικές σειρές

Δώρα Χρυσικού για τον καρκίνο της: «Εκείνη την περίοδο ευχόμουν να πίστευα στον Θεό – Ζήλεψα όσους πιστεύουν»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός αναφέρεται στη γνώση, τη χημειοθεραπεία και στη σχέση της με την έννοια της πίστης

Στο νοσοκομείο ο Τσάνινγκ Τέιτουμ: Αυτό θα είναι δύσκολο, έγραψε

Social Χτες
Ο ηθοποιός ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά από εξάρθρωση ώμου

Παπαδοπούλου: Συγκλονίζει για τον καρκίνο – «Με είχαν ξοφλημένη από τη ζωή»

Tabloid Χτες
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Νέες φωτογραφίες από την αποκατάστασή της

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρω πώς αντέχω, αλλά δεν τα παρατάω»

Ματούλα Ζαμάνη για το περιστατικό που είχε μείνει με το σουτιέν σε συναυλία της: Γουστάρω να τα βγάζω, είναι δικά μου

Tabloid Χτες
Με στενοχώρησε όταν είδα πολλές γυναίκες να κράζουν, έγραφαν ακραία πράγματα, σχολίασε η τραγουδίστρια

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω δει ανθρώπους στο περιβάλλον μου να φεύγουν από αυτή την ασθένεια»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική, προσωπική αναφορά που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον καρκίνο

H Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Tabloid Χτες
«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα για την ημερομηνία»