E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Survivor ‑ Θρίλερ με την υγεία της Κάτιας Ταραμπανκό

Το αυτοάνοσο και οι φήμες που τη θέλουν να αποχωρεί από το ριάλιτι

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 14/1/2021 | 17:48

Survivor ‑ Θρίλερ με την υγεία της Κάτιας Ταραμπανκό

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να βρίσκεται η Κάτια Ταραμπανκό μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του Survivor. Η πιο δημοφιλής παίκτρια του ριάλιτι βρίσκεται ακόμα σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε τις τελευταίες ημέρες από την έντονη απώλεια βάρους λόγω της λιγοστής τροφής κατά τη διάρκεια του ριάλιτι. Φήμες, που γίνονται ολοένα και πιο έντονες, θέλουν την παίκτρια των Διασήμων να εγκαταλείπει το παιχνίδι και να επιστρέφει στην Αθήνα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι βέβαιο, καθώς οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν ώστε η Κάτια σύντομα να επιστρέψει υγιής στην παραλία της ομάδας της και φυσικά να μην αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η αδιαθεσία της, που την έστειλε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, έκανε τον Γιώργο Λιανό να προχωρήσει χθες σε μια ανακοίνωση που ανέτρεψε τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως οι δυο συνεχόμενες αποχωρήσεις από την ομάδα των «Διασήμων» και την απουσία της Κάτιας, οδήγησε την παραγωγή να πάρει την απόφαση να μην αποχωρήσει κανείς αυτήν την εβδομάδα. Την ίδια ώρα στο ριάλιτι μπαίνουν δύο νέα πρόσωπα. Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου θα ενταχθούν αντίστοιχα στις δύο αντίπαλες ομάδες ενώ όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο ομάδες θα... ανακατευτούν στα προσεχή επεισόδια.

Δείτε βίντεο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.