E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

GNTM: Η ιστορία της ζωής του Ηρακλή Τσουζίνοφ

Oι καλύτερες στιγμές του μεγάλου νικητή στο παιχνίδι

Δημοσίευση 16/12/2020 | 08:39

GNTM: Η ιστορία της ζωής του Ηρακλή Τσουζίνοφ

Ο τελικός του Greece’s Next Top Model είναι πια γεγονός και μεγάλος νικητής αυτού στέφθηκε ο 20χρονος Ηρακλής.

Φέτος για πρώτη φορά δέκα αγόρια και δέκα κορίτσια αναμετρήθηκαν επί ίσοις όροις με σκοπό να κερδίσουν τον τίτλο του Top Model της Ελλάδας στον τρίτο κύκλο του reality μόδας. Τα αγόρια απέδειξαν επανειλημμένως την αξία τους κι έτσι τρία από αυτά κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Ο Ηρακλής κατάφερε να κερδίσει τους κριτές ήδη από τις auditions του reality, αφού κανείς δεν μπορούσε να προσπεράσει την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση. Βέβαια, στην πορεία του παιχνιδιού ο ίδιος απέδειξε ότι η εμφάνισή του δεν είναι τίποτα μπροστά στις ικανότητές του. Ο όμορφος μιγάς με τα καταγάλανα μάτια πάλεψε σκληρά, ξεπέρασε όλα τα εμπόδια,”εξολόθρευσε” τους συμπαίκτες τους κι έτσι κατέκτησε την κορυφή!

Ωστόσο, εκτός από την κορυφή ο Ηρακλής κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star. Και φυσικά, για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, ένα διετές συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London. Από σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Ηρακλή, καθώς ένα μεγάλο του όνειρο κατάφερε να γίνει πραγματικότητα.

Ποιος είναι ο Ηρακλής;

O Ηρακλής είναι ένας σύγχρονος πολίτης του κόσμου. Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια.

Το GNTM αποτελούσε στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τη δύναμη του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Για τον Ηρακλή, το GNTM ήταν η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να πετύχει τον προσωπικό του άθλο.

Ο Ηρακλής μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Critics Choice Awards: Οι καλοντυμένες του κόκκινου χαλιού

Tabloid 05.01.2026
Η τελετή άνοιξε επίσημα τη σεζόν των βραβείων, φέρνοντας στον ίδιο χώρο ηθοποιούς, σκηνοθέτες και δημιουργούς από τον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης

Η Μαρία Νικόλτσιου για πρώτη φορά: «Έκανα τις ενέσεις που όλοι κάνουν και έχασα 15 κιλά»

TV Buzz 05.01.2026
Ποδαρικό στην εκπομπή «Happy Day» έκανε η Μαρία Νικόλτσιου τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

Παπαδάκης – Συγκλονισμένος ο Μικρούτσικος: «Είναι αδόκητος για μένα αυτός ο θάνατος»

TV Buzz 05.01.2026
Συγκλονισμένος εμφανίστηκε σήμερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Λιάγκας για Παπαδάκη: «Μεταφέρθηκε νεκρός στο Λαϊκό! Ήταν μπαμ και κάτω»

TV Buzz 05.01.2026
«Πρώτη φορά το λέω αυτό, δεν ήθελα να το πω ποτέ, μου έλεγε ότι είμαι ο διάδοχός του και ότι μόνο εγώ θα μπορούσα να το κάνω»

Τάσος Αρνιακός: Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι πια κοντά μας

TV Buzz 05.01.2026
Ιδιαίτερα φορτισμένος εμφανίστηκε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1

Ανησυχία για τον Morrissey: Ακύρωσε την πρώτη συναυλία του 2026

Tabloid 05.01.2026
Προβληματισμός για την υγεία του

Aπίστευτη ερωτική εξομολόγηση στα βραβεία Critics Choice Awards

Tabloid 05.01.2026
«Σ’ αγαπώ, δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσένα»

Μίκι Ρουρκ: Καμπάνια οικονομικής στήριξης για τον ηθοποιό μετά την απειλή έξωσης από το σπίτι του

Tabloid 05.01.2026
Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 46.981 δολάρια στο GoFundMe με στόχο τις 100.000

Κατερίνα Βρανά: Έχασα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου, όταν έμεινα ανάπηρη

Social 05.01.2026
Δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν, εξήγησε η stand-up comedian

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Λονδίνο, στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Tabloid Χτες
Το ταξίδι μετά την έλευση του νέου έτους και το μήνυμα για τη νέα αρχή που έρχεται