E-Daily

Η σeξι γιατρός με τα άπειρα τατουάζ και ο ρατσισμός που βιώνει λόγω εμφάνισης

Ποιος είπε ότι η εμφάνιση καθορίζει την επαγγελματική ικανότητα

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

17/12/2020 | 00:51

Όποιος βλέπει την Σάρα Γκρέι, πιστεύει ότι είναι μοντέλο ή tattoo artist, όμως η νεαρή από την Αυστραλία αφήνει άναυδο όποιον μαθαίνει ότι είναι γιατρός. Μάλιστα η εμφάνιση της, έχει σταθεί πολλές φορές αιτία σχολιασμού και αμφισβήτησης της επαγγελματικής της ιδιότητας.

Η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της «συλλέκτη τέχνης» και έχει περάσει περισσότερες από 300 ώρες σε στούντιο τατουάζ, όμως η εικόνα της της προκαλεί ένα σωρό προβλήματα στην καθημερινότητα της.

Πρόσφατα, μίλησε δημόσια για ένα περιστατικό ρατσισμού που βίωσε σε ένα μαγαζί με παπούτσια που είχε πάει για να ψωνίσει. Οι υπάλληλοι την αγνοούσαν επιδεικτικά και εξυπηρετούσαν όλους τους άλλους πελάτες πριν από αυτή. 

Κάτι αντίστοιχο βίωσε και σε ένα εστιατόριο στην Χρυσή Ακτή της Ωκεανίδας, όπου είχε πάει για φαγητό με τον σύζυγο της και η διεύθυνση τους ζήτησε να φύγουν γιατί η πολιτική της επιχείρησης όριζε πως απαγορεύονται τα τατουάζ σε κοινή θέα.

Και μπορεί η 30χρονη γιατρός να ξεσπά για την άδικη συμπεριφορά που δέχεται, σε καμιά περίπτωση όμως δε θα απαρνηθεί την τέχνη του τατουάζ, καθώς μέσα από αυτήν γνώρισε τον σύντροφο της, απέκτησε πολλούς φίλους παγκοσμίως και θέλει να αποτελεί ένα θετικό πρότυπο που θα αλλάξει τα στερεότυπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρκάς: Πεντακόσιοι κάτοικοι, χίλιοι επιδοτούμενοι – Θαύμα ή ελληνική στατιστική;

Χιούμορ 28.11.2025
Ο Προφήτης ρίχνει την ατάκα της χρονιάς

Έλενα Χριστοπούλου: «Ερωτεύτηκα παράφορα τον κολλητό μου όταν έφυγα απ’ τη σχέση, τον κυνήγησα»

TV Buzz 28.11.2025
Η αιφνιδιαστική αποκάλυψη on air και η ατάκα του Γιώργου Λάγιου

Snik: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της συντρόφου του με τον υπέρηχο

Tabloid 28.11.2025
O Snik έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την χαρμόσυνη ανακοίνωση

Stranger Things: «Σελίδες επί σελίδων κατηγοριών» ‑ Η καταγγελία της Millie Bobby Brown

Tabloid 28.11.2025
Μιλά πρώτη φορά για τον David Harbour μετά τις κατηγορίες-βόμβα

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid Χτες
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid Χτες
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories Χτες
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»