E-Daily

Η σeξι γιατρός με τα άπειρα τατουάζ και ο ρατσισμός που βιώνει λόγω εμφάνισης

Ποιος είπε ότι η εμφάνιση καθορίζει την επαγγελματική ικανότητα

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

17/12/2020 | 00:51

Όποιος βλέπει την Σάρα Γκρέι, πιστεύει ότι είναι μοντέλο ή tattoo artist, όμως η νεαρή από την Αυστραλία αφήνει άναυδο όποιον μαθαίνει ότι είναι γιατρός. Μάλιστα η εμφάνιση της, έχει σταθεί πολλές φορές αιτία σχολιασμού και αμφισβήτησης της επαγγελματικής της ιδιότητας.

Η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της «συλλέκτη τέχνης» και έχει περάσει περισσότερες από 300 ώρες σε στούντιο τατουάζ, όμως η εικόνα της της προκαλεί ένα σωρό προβλήματα στην καθημερινότητα της.

Πρόσφατα, μίλησε δημόσια για ένα περιστατικό ρατσισμού που βίωσε σε ένα μαγαζί με παπούτσια που είχε πάει για να ψωνίσει. Οι υπάλληλοι την αγνοούσαν επιδεικτικά και εξυπηρετούσαν όλους τους άλλους πελάτες πριν από αυτή. 

Κάτι αντίστοιχο βίωσε και σε ένα εστιατόριο στην Χρυσή Ακτή της Ωκεανίδας, όπου είχε πάει για φαγητό με τον σύζυγο της και η διεύθυνση τους ζήτησε να φύγουν γιατί η πολιτική της επιχείρησης όριζε πως απαγορεύονται τα τατουάζ σε κοινή θέα.

Και μπορεί η 30χρονη γιατρός να ξεσπά για την άδικη συμπεριφορά που δέχεται, σε καμιά περίπτωση όμως δε θα απαρνηθεί την τέχνη του τατουάζ, καθώς μέσα από αυτήν γνώρισε τον σύντροφο της, απέκτησε πολλούς φίλους παγκοσμίως και θέλει να αποτελεί ένα θετικό πρότυπο που θα αλλάξει τα στερεότυπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αιμιλία Καναρέλη: Η συγκινητική ιστορία της τραγουδίστριας που γεννήθηκε χωρίς στόμα, μύτη και υπερώα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Με διπλή σχιστία από τη γέννησή της, η Αιμιλία Καναρέλη έχει περάσει από 17 χειρουργικές επεμβάσεις για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.