E-Daily

Pornhυb: Παρουσιάζει σε ένα αστείο βίντεο τα «σπιτικά sεx toys» που δεν πρέπει να χρησιμοποιείς

Η δημοφιλής ιστοσελίδα έκανε την έρευνα της και είδε τι χρησιμοποιεί ο κόσμος ως εναλλακτικά εpωτικά βοηθήματα

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ

3/12/2020 | 00:06

Η καραντίνα είναι μια περίοδος που είτε εκτόξευσε την λίμπιντο του κόσμου, είτε την έστειλε στα τάρταρα. Εκτός από τα κλασικά sεx toys όμως, φαίνεται ότι ο κόσμος αναζητούσε στο διαδίκτυο εναλλακτικές μέσα από αντικείμενα που έχει στο σπίτι του. Πολύς  κόσμος έψαξε να δει ποια τρόφιμα, ποιες συσκευές κ.α μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι βοηθοί στην αυτοϊκaνοποίηση.

Το Pornhυb, θέλοντας να ενημερώσει το κοινό του για το ποια αντικείμενα δεν είναι τα καλύτερα για να τα χρησιμοποιεί για αuνανισμό, καθώς μπορεί να του προκαλέσουν προβλήματα, αλλά και θέλοντας να προωθήσει την δική του σειρά με sεx toys, δημιούργησε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο. 

Το βίντεο έχει τον τίτλο «Not My Job» και παρουσιάζει μια διασκευή του γνωστού κομματιού «The Bad Touch», μέσα σε ένα σeξι πλαίσιο. Πρωταγωνιστές είναι αντικείμενα που όλοι έχουμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά, όπως η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, οι κάλτσες, το αγγούρι κλπ.

Όπως αναφέρει ο David Martin Angelus, ο οποίος σχεδίασε την εν λόγω καμπάνια, η εταιρεία έκανε μια εκτετανή έρευνα γύρω από το θέμα και διάβασε ένα σωρό άρθρα σχετικά με τα πιο «τρελά» αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί ως sεx toys.

Πάντως, βλέποντας το παρακάτω βίντεο σίγουρα θα αλλάξει ο τρόπος που έβλεπες μέχρι τώρα τα συγκεκριμένα αντικείμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Usher έδιωξε από τη σκηνή θαυμάστρια που αδιαφόρησε για το αισθησιακό τραγούδι του

E-Daily 3.Left 27.07.2026
«Δεν νομίζω ότι θέλει να είναι εδώ πάνω, ε;»

Η πιανίστρια διεθνούς φήμης που έκανε τη Ζάκυνθο viral

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Η ερμηνεία της σονάτας «Passacaglia» του Handel σε πιάνο μέσα στη θάλασσα της Ζακύνθου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Τους γνώρισε όλη η Ελλάδα από την TV: Οι πρώην παίκτες ριάλιτι που έφυγαν πρόωρα

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Από τα φώτα της τηλεόρασης στις τραγικές ειδήσεις – Οι άνθρωποι που δεν ξεχάστηκαν ποτέ

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Το Studio Κλεισθένης δημοσίευσε για πρώτη φορά σπάνιο στιγμιότυπο του 1961, με αφορμή τα 34 χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού.

Βαρβάρα Λάρμου: Ποια η εμφάνιση που «έλιωσε» το Instagram από τη Σέριφο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός από τη σειρά «Το παιδί» της ΕΡΤ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυκλάδων.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με κόκκινο μπικίνι κάνει ντους έξω και «φλογίζει» το Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας τους παλμούς των followers της.

Η Μαρία Σολωμού με ολόσωμο μαγιό και παγωτό στο χέρι ‑ τι έγραψε στο Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε πολύχρωμες καλοκαιρινές φωτογραφίες με χιουμοριστική λεζάντα για το παγωτό που «έφαγε κατά λάθος».

Τι έγραψε ο Benny Blanco στις καυτές φωτογραφίες της Selena Gomez από τις διακοπές

E-Daily 3.Left Χτες
Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τοσκάνη και ο παραγωγός δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του μέσα από αστεία και τρυφερά σχόλια στο Instagram.

Η Βούλα Πατουλίδου ραγίζει καρδιές: «Δεν θυμώνω με τον θάνατο, θυμώνω με τη σιωπή»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα χρόνο μετά τον χαμό του συζύγου της, η χρυσή Ολυμπιονίκης μοιράστηκε συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram.

Γάμος στον Βόλο με απρόοπτο: Ο γαμπρός κατέληξε στο νοσοκομείο εν μέσω δεξίωσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η αδιαθεσία του νεόνυμφου, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκόρπισε τον πανικό στους καλεσμένους - τελικά πήρε εξιτήριο και η βραδιά συνεχίστηκε.

Το επικό ελληνικό σημείωμα σε φανάρι που έκανε τον γύρο του κόσμου

E-Daily 3.Left Χτες
Ένας αγανακτισμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη άφησε σημείωμα σε χαλασμένο φωτεινό σηματοδότη που έγινε viral παγκοσμίως, αναδεικνύοντας με χιούμορ την ελληνική πραγματικότητα.