E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Mε θυμάμαι στις 5 το πρωί να διαβάζω κριτικές και να κλαίω»

Δείτε όλα όσα είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη στη Φωλιά των Κου Κου

Δημοσίευση 27/10/2020 | 19:13

«Mε θυμάμαι στις 5 το πρωί να διαβάζω κριτικές και να κλαίω»

Από χθες το απόγευμα η Αντελίνα Βαρθακούρη αποτελεί παρελθόν από τον Alpha και αργά το βράδυ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε στη “Φωλιά των Κου Κου” και τον Αρτ, όπου χαρακτήρισε αποτυχία την εκπομπή “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” που παρουσίασε στον Alpha.

«Ξεκινήσαμε με τον Alpha μετά το Globetrotters με το Star και σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε κιόλας, ξέρετε ότι είστε οικογένεια για μένα. Ήσασταν, είσαστε και θα είσαστε, όλο το Star, και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όσο έχουμε την υγειά μας, δεν υπάρχουν δύσκολα. Ξεκινήσαμε, μετά το Globetrotters, με πάρα πολλή χαρά και πάρα πολλή αγάπη μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Alpha για να γίνουν κάποια πράγματα.

Όποιος με ξέρει καλά, βλέποντας το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”, καταλαβαίνει ότι δεν είμαι εγώ. Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλαμε. Μέχρι και την τελευταία μέρα, εγώ δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής. Άλλη ματιά έχω εγώ, εμένα μπορεί να μη μου άρεσε να χορεύω στα φανάρια, μου έπεφτε βαρύ αυτό. Φτάσαμε στο σήμερα γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Από τη στιγμή που το κανάλι δεν μπορούσε να με αξιοποιήσει κάπου αλλού, τελείωσε η συνεργασία.

Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει το ζωντανό πρόγραμμα, δεν είμαι του μαγνητοσκοπημένου. Στο Globetrotters που ήταν μαγνητοσκοπημένο ήταν μια άλλη συνθήκη. Το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” ήταν αποτυχία από όλες τις πλευρές και εγώ το παίρνω επάνω μου. Ευχαριστώ τον Alpha που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία και ζητώ συγγνώμη που αυτό δεν πήγε καλά. Έκλαψα πολύ. Πολλές φορές με θυμάμαι στις 5 το πρωί κάτω από τα σκεπάσματα να διαβάζω κριτικές και να κλαίω» 

Πρώτα εγώ θα ήθελα να χαρίσω στους συνεργάτες μου μια επιτυχία και να τους δω να γελάνε. Έγινε ένα ραντεβού, είπαμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο και πρέπει να τελειώσει η συνεργασία εδώ. Οι σχέσεις μου με τον όμιλο είναι άριστες και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Συγκινούμαι όταν μιλάω για το Star γιατί σας αγαπώ πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιο διάσημο ζευγάρι «έκαψε» τις εξέδρες του τελικού του Μουντιάλ 2026

Tabloid 20.07.2026
Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσοντας φιλιά στη σουίτα του γηπέδου έκλεψε την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο.

Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.

Η Έλενα Παπαρίζου με μαγιό που κόβει την ανάσα ‑ δείτε πώς χαλάρωσε το καλοκαίρι

TV Buzz 20.07.2026
Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις διακοπές της σε beach bar με πισίνα στον Κάλαμο, παρέα με τον αδερφό και τον ανιψιό της.

Το επικό λάθος στον αέρα του Action 24 που τους έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η παρουσιάστρια του Action 24 νόμισε ότι «Χαφάρα» ήταν το μικρό όνομα του Εσπόζιτο και όχι η θέση που παίζει στο ποδόσφαιρο.

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό» – Τι αποκάλυψε για τις γυναίκες που την πλησίασαν μετά την εξομολόγησή της

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εκατοντάδες γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί της μετά την αποκάλυψή της για την κακοποίηση από τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ τι της έγραψε δημόσια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Λορέντζο Καριέρε: Τα αδέλφια του τίμησαν τη μνήμη του με σπάνιες φωτογραφίες μετά την κηδεία

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η Λιάνα και ο Γιώργος Καριέρε δημοσίευσαν αδημοσίευτες φωτογραφίες του αδελφού τους στα Insta-stories, λίγες ώρες μετά την κηδεία στο Παλαιό Ψυχικό.

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι οικογενειακές διακοπές και η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα

Tabloid 20.07.2026
Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Ευαγγελάτος ταξίδεψαν με τα τρία τους παιδιά στην Ύδρα, την Αίγινα, τις Σπέτσες και τη Μονεμβασιά.

Μουντιάλ 2026: Το Φεστιβάλ Πόζαρ «σταμάτησε» για τον τελικό Ισπανίας – Αργεντινής

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι θεατές παρακολούθησαν live τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη σκηνή του φεστιβάλ, ανάμεσα στις εμφανίσεις Πυξ-Λαξ και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ο Μέσι έσπασε σε κλάματα μπροστά στο πλήθος που φώναζε το όνομά του στο Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Ο αρχηγός της Αργεντινής λύγισε από συγκίνηση κατά την απονομή του μεταλλίου των φιναλίστ, αφού παρέλαβε το βραβείο του από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Νικολέττα Καρρά: Πόζες σε πισίνα με μπικίνι, καπέλο και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της με ένα εύθυμο σχόλιο στο Instagram.