E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Mε θυμάμαι στις 5 το πρωί να διαβάζω κριτικές και να κλαίω»

Δείτε όλα όσα είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη στη Φωλιά των Κου Κου

Δημοσίευση 27/10/2020 | 19:13

«Mε θυμάμαι στις 5 το πρωί να διαβάζω κριτικές και να κλαίω»

Από χθες το απόγευμα η Αντελίνα Βαρθακούρη αποτελεί παρελθόν από τον Alpha και αργά το βράδυ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε στη “Φωλιά των Κου Κου” και τον Αρτ, όπου χαρακτήρισε αποτυχία την εκπομπή “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” που παρουσίασε στον Alpha.

«Ξεκινήσαμε με τον Alpha μετά το Globetrotters με το Star και σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε κιόλας, ξέρετε ότι είστε οικογένεια για μένα. Ήσασταν, είσαστε και θα είσαστε, όλο το Star, και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όσο έχουμε την υγειά μας, δεν υπάρχουν δύσκολα. Ξεκινήσαμε, μετά το Globetrotters, με πάρα πολλή χαρά και πάρα πολλή αγάπη μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Alpha για να γίνουν κάποια πράγματα.

Όποιος με ξέρει καλά, βλέποντας το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”, καταλαβαίνει ότι δεν είμαι εγώ. Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλαμε. Μέχρι και την τελευταία μέρα, εγώ δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής. Άλλη ματιά έχω εγώ, εμένα μπορεί να μη μου άρεσε να χορεύω στα φανάρια, μου έπεφτε βαρύ αυτό. Φτάσαμε στο σήμερα γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Από τη στιγμή που το κανάλι δεν μπορούσε να με αξιοποιήσει κάπου αλλού, τελείωσε η συνεργασία.

Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει το ζωντανό πρόγραμμα, δεν είμαι του μαγνητοσκοπημένου. Στο Globetrotters που ήταν μαγνητοσκοπημένο ήταν μια άλλη συνθήκη. Το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” ήταν αποτυχία από όλες τις πλευρές και εγώ το παίρνω επάνω μου. Ευχαριστώ τον Alpha που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία και ζητώ συγγνώμη που αυτό δεν πήγε καλά. Έκλαψα πολύ. Πολλές φορές με θυμάμαι στις 5 το πρωί κάτω από τα σκεπάσματα να διαβάζω κριτικές και να κλαίω» 

Πρώτα εγώ θα ήθελα να χαρίσω στους συνεργάτες μου μια επιτυχία και να τους δω να γελάνε. Έγινε ένα ραντεβού, είπαμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο και πρέπει να τελειώσει η συνεργασία εδώ. Οι σχέσεις μου με τον όμιλο είναι άριστες και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Συγκινούμαι όταν μιλάω για το Star γιατί σας αγαπώ πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας