E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Mε θυμάμαι στις 5 το πρωί να διαβάζω κριτικές και να κλαίω»

Δείτε όλα όσα είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη στη Φωλιά των Κου Κου

Δημοσίευση 27/10/2020 | 19:13

«Mε θυμάμαι στις 5 το πρωί να διαβάζω κριτικές και να κλαίω»

Από χθες το απόγευμα η Αντελίνα Βαρθακούρη αποτελεί παρελθόν από τον Alpha και αργά το βράδυ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε στη “Φωλιά των Κου Κου” και τον Αρτ, όπου χαρακτήρισε αποτυχία την εκπομπή “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” που παρουσίασε στον Alpha.

«Ξεκινήσαμε με τον Alpha μετά το Globetrotters με το Star και σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε κιόλας, ξέρετε ότι είστε οικογένεια για μένα. Ήσασταν, είσαστε και θα είσαστε, όλο το Star, και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όσο έχουμε την υγειά μας, δεν υπάρχουν δύσκολα. Ξεκινήσαμε, μετά το Globetrotters, με πάρα πολλή χαρά και πάρα πολλή αγάπη μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Alpha για να γίνουν κάποια πράγματα.

Όποιος με ξέρει καλά, βλέποντας το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”, καταλαβαίνει ότι δεν είμαι εγώ. Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλαμε. Μέχρι και την τελευταία μέρα, εγώ δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής. Άλλη ματιά έχω εγώ, εμένα μπορεί να μη μου άρεσε να χορεύω στα φανάρια, μου έπεφτε βαρύ αυτό. Φτάσαμε στο σήμερα γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Από τη στιγμή που το κανάλι δεν μπορούσε να με αξιοποιήσει κάπου αλλού, τελείωσε η συνεργασία.

Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει το ζωντανό πρόγραμμα, δεν είμαι του μαγνητοσκοπημένου. Στο Globetrotters που ήταν μαγνητοσκοπημένο ήταν μια άλλη συνθήκη. Το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” ήταν αποτυχία από όλες τις πλευρές και εγώ το παίρνω επάνω μου. Ευχαριστώ τον Alpha που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία και ζητώ συγγνώμη που αυτό δεν πήγε καλά. Έκλαψα πολύ. Πολλές φορές με θυμάμαι στις 5 το πρωί κάτω από τα σκεπάσματα να διαβάζω κριτικές και να κλαίω» 

Πρώτα εγώ θα ήθελα να χαρίσω στους συνεργάτες μου μια επιτυχία και να τους δω να γελάνε. Έγινε ένα ραντεβού, είπαμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο και πρέπει να τελειώσει η συνεργασία εδώ. Οι σχέσεις μου με τον όμιλο είναι άριστες και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Συγκινούμαι όταν μιλάω για το Star γιατί σας αγαπώ πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχω αγχωθεί» ‑ Εμφανίστηκε στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ξέχασε τα λόγια του

TV Buzz 12.02.2026
«Θα πεις τίποτα γ@μ@ το κέρατό μου;» τον ρώτησε ο Λάκης Λαζόπουλος με το κοινό να ξεσπά σε γέλια

Συγκλονίζει η Κέιτι Χολμς για τον χαμό του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ στα 48 του

Tabloid 12.02.2026
Το χειρόγραφο σημείωμα που ραγίζει καρδιές

Γιώργος Μαζωνάκης: Νοσηλεύεται για τρίτη ημέρα ‑ Τι λένε οι γιατροί

Tabloid 12.02.2026
Τα νεότερα για την κατάσταση του δημοφιλούς τραγουδιστή μετά την περιπέτεια της υγείας του

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο δημοσίευσε φωτογραφίες της χωρίς μπλούζα

Social 12.02.2026
Το 44χρονο μοντέλο μοιράστηκε αποκαλυπτικές εικόνες της

Akylas για την πρόκρισή του στον ελληνικό τελικό της Eurovision 2026: «Είμαι ευγνώμων που με ψήφισε τόσος κόσμος»

Eurovision 12.02.2026
«Γενικά αυτό που γίνεται τον τελευταίο μήνα είναι σαν να έχει βγει από όνειρο», δήλωσε ο τραγουδιστής

Το ατύχημα της Marseaux πριν βγει στη σκηνή: «Κοπανάω το κεφάλι μου... Έχω κάνει καρούμπαλο»

Tabloid 12.02.2026
Η Marseaux ανέβηκε στη σκηνή του Α’ Ημιτελικού της ΕΡΤ διεκδικώντας μια θέση στον εθνικό τελικό της Eurovision 2026 και τα κατάφερε!

Ευαγγελία Μουμούρη: Πήγα και υπέγραψα σύμφωνο συμβίωσης με μαγιό και γούνα

Tabloid 12.02.2026
Δείτε το βίντεο με όσα αφηγήθηκε η ηθοποιός

Το ατύχημα που γίνεται viral σε κάθε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, δείτε βίντεο

Παράξενα 12.02.2026
Ενας Γάλλος σκιέρ γίνεται πάντα επίκαιρος όταν τα βλέμματα στρέφονται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

O Good Job Nicky με τη σύντροφό του στο πάρτι για τη Eurovision

Tabloid 12.02.2026
H μεγαλύτερη θαυμάστριά του είναι η σύντροφός του, η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια Marilena

Αυστραλία: 38χρονη σπάει τα όρια και βάζει υποψηφιότητα για Miss Universe

Tabloid 12.02.2026
Μέχρι το 2023 οι υποψήφιες μπορούσαν να είναι ηλικίας από 18 έως 28 ετών μόνο

Eurovision: Αυτά είναι τα πρώτα επτά τραγούδια που περνάνε στον μεγάλο ελληνικό τελικό

Media 12.02.2026
Οι υπόλοιπες 14 συμμετοχές θα παρουσιαστούν στον Β’ Ημιτελικό την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου