E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Mε θυμάμαι στις 5 το πρωί να διαβάζω κριτικές και να κλαίω»

Δείτε όλα όσα είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη στη Φωλιά των Κου Κου

Δημοσίευση 27/10/2020 | 19:13

«Mε θυμάμαι στις 5 το πρωί να διαβάζω κριτικές και να κλαίω»

Από χθες το απόγευμα η Αντελίνα Βαρθακούρη αποτελεί παρελθόν από τον Alpha και αργά το βράδυ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε στη “Φωλιά των Κου Κου” και τον Αρτ, όπου χαρακτήρισε αποτυχία την εκπομπή “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” που παρουσίασε στον Alpha.

«Ξεκινήσαμε με τον Alpha μετά το Globetrotters με το Star και σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε κιόλας, ξέρετε ότι είστε οικογένεια για μένα. Ήσασταν, είσαστε και θα είσαστε, όλο το Star, και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όσο έχουμε την υγειά μας, δεν υπάρχουν δύσκολα. Ξεκινήσαμε, μετά το Globetrotters, με πάρα πολλή χαρά και πάρα πολλή αγάπη μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Alpha για να γίνουν κάποια πράγματα.

Όποιος με ξέρει καλά, βλέποντας το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”, καταλαβαίνει ότι δεν είμαι εγώ. Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλαμε. Μέχρι και την τελευταία μέρα, εγώ δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής. Άλλη ματιά έχω εγώ, εμένα μπορεί να μη μου άρεσε να χορεύω στα φανάρια, μου έπεφτε βαρύ αυτό. Φτάσαμε στο σήμερα γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Από τη στιγμή που το κανάλι δεν μπορούσε να με αξιοποιήσει κάπου αλλού, τελείωσε η συνεργασία.

Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει το ζωντανό πρόγραμμα, δεν είμαι του μαγνητοσκοπημένου. Στο Globetrotters που ήταν μαγνητοσκοπημένο ήταν μια άλλη συνθήκη. Το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” ήταν αποτυχία από όλες τις πλευρές και εγώ το παίρνω επάνω μου. Ευχαριστώ τον Alpha που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία και ζητώ συγγνώμη που αυτό δεν πήγε καλά. Έκλαψα πολύ. Πολλές φορές με θυμάμαι στις 5 το πρωί κάτω από τα σκεπάσματα να διαβάζω κριτικές και να κλαίω» 

Πρώτα εγώ θα ήθελα να χαρίσω στους συνεργάτες μου μια επιτυχία και να τους δω να γελάνε. Έγινε ένα ραντεβού, είπαμε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο και πρέπει να τελειώσει η συνεργασία εδώ. Οι σχέσεις μου με τον όμιλο είναι άριστες και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Συγκινούμαι όταν μιλάω για το Star γιατί σας αγαπώ πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σχόλιο του Έλον Μασκ για το μπούστο της Σίντνεϊ Σουίνι που προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της

Social Χτες
Η ανάρτηση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια, με πολλούς χρήστες να τη χαρακτηρίζουν ακατάλληλη και άκομψη

Γιώργος Καρτελιάς: Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Tabloid Χτες
«Ξαφνικά ένιωθα πόνο στο στήθος και ένα μούδιασμα στο χέρι και ίδρωσα»

Πρωινές εκπομπές σε «πόλεμο» για τον Γιώργο Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
Η ιστορία έχει ξεκινήσει από την περασμένη Κυριακή

«Είναι καθαρός από ναρκωτικά» – Η αισιοδοξία του Ρομπ Ράινερ μήνες πριν από τη στυγερή δολοφονία

Tabloid Χτες
«Είναι σε ένα πραγματικά καλό σημείο στη ζωή του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο άτυχος σκηνοθέτης και πατέρας

Μαρία Κορινθίου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για το γάμο της με τον Γιώργο Καραθανάση

Tabloid Χτες
Πώς απαντά στο ξέσπασμα του Γιάννη Αϊβάζη για το διαζύγιό τους

Μελάνια: Σε ύφος υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Media Χτες
Η ταινία των 40 εκατομμυρίων δολαρίων – σε σκηνοθεσία του Μπρετ Ράτνερ – ακολουθεί τη Μελάνια Τραμπ τις ημέρες πριν από την ορκωμοσία του 2025.

Την είδε στην τηλεόραση και άλλαξε για πάντα τη ζωή της: Το άγνωστο «θαύμα» του George Michael που συγκινεί μέχρι δακρύων

Celebrity Stories Χτες
Μια ανώνυμη δωρεά, μια τηλεοπτική στιγμή και ένα παιδί που γεννήθηκε κόντρα σε όλα, η συγκλονιστική πράξη αγάπης του George Michael που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του.

H Σίντνεϊ Σουίνι με ολόλευκο φόρεμα με τολμηρό ντεκολτέ

Tabloid Προχτές
Αναδημιούργησε την πιο εμβληματική εμφάνιση της Μέριλιν Μονρόε

Αρης Μουγκοπέτρος: Δείχνει για πρώτη φορά τα δύο πρόσθετα δάχτυλα μετά τον ακρωτηριασμό του

Tabloid Προχτές
Ο Αρης Μουγκοπέτρος μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τα πρόσθετα δάχτυλα του χεριού του