E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάγια Τσόκλη: «Είχα την τύχη η θεία μου να παντρευτεί τον πατέρα μου»

«Είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις»

Δημοσίευση 20/10/2020 | 20:41

Μάγια Τσόκλη: «Είχα την τύχη η θεία μου να παντρευτεί τον πατέρα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Μάγια Τσόκλη, η οποία μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, καθώς και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η θεία της, Ελένη στη ζωή της.

«Η υπόθεση με τη μητέρα μου είναι μπερδεμένη. Η βιολογική μου μητέρα πέθανε όταν ήμουν 5μιση χρονών. Αυτό ήταν ένα τραύμα όπως και σε κάθε παιδί που το χαρακτηρίζει μετά. Από εκεί και πέρα είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε.

«Εγώ είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω τη θεία μου, την αδερφή της μητέρας μου. Τη λάτρευα. Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με εκείνη και της είπα όταν έχασα τη μαμά μου “να σε λέω μαμά”; Δεν την είπα ποτέ “μαμά”. Είχα την τύχη να παντρευτεί τον πατέρα μου και να είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις», πρόσθεσε.

Επίσης, η Μάγια Τσόκλη, οποία πρόσφατα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον καρκίνο του μαστού, αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να πάει να μείνει στην Τήνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Dakota Johnson: Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή – Πιασμένη χέρι‑χέρι με διάσημο σταρ στο L.A.

Tabloid 28.01.2026
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση που φουντώνει τα σενάρια για νέο ειδύλλιο μετά τον χωρισμό από τον Chris Martin

Στέφανος Κωνσταντινίδης και Έλενα Πολυκάρπου «αρπάχτηκαν» στον αέρα

TV Buzz Χτες
«Μην το κάνεις αυτό, ρε Έλενα» – «Μην χτυπάς το χέρι στο τραπέζι»

Χώρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας Θάνος Χατζόπουλος ήταν μαζί για 16 μήνες

Χώρισε η Bella Hadid

Tabloid Χτες
Οριστικό τέλος για το μοντέλο και τον καουμπόι σύντροφό της, Αντάν Μπανουέλος

O Θοδωρής Μαραντίνης εντάσσεται στο δυναμικό του ΡΥΘΜΟΥ 9.49!

Media Χτες
Ο Θοδωρής μπαίνει στο ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού κι έρχεται στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 9.49 για μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και πολλή μουσική!

Ο Βενσάλ Κασέλ πιάστηκε να χαζεύει τα πόδια της Κάρλα Μπρούνι

Tabloid Χτες
Δίπλα στον Γάλλο ηθοποιό ήταν η σύντροφός του, Νάρα Μπαπτίστα - Δείτε το βίντεο

Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την τηλεόραση! Δηλαδή κλαίνε οι χήρες…»

Tabloid Χτες
Όσα είπε μετά τις δηλώσεις Μουτσινά για την τηλεόραση