E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάγια Τσόκλη: «Είχα την τύχη η θεία μου να παντρευτεί τον πατέρα μου»

«Είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις»

Δημοσίευση 20/10/2020 | 20:41

Μάγια Τσόκλη: «Είχα την τύχη η θεία μου να παντρευτεί τον πατέρα μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε η Μάγια Τσόκλη, η οποία μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, καθώς και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η θεία της, Ελένη στη ζωή της.

«Η υπόθεση με τη μητέρα μου είναι μπερδεμένη. Η βιολογική μου μητέρα πέθανε όταν ήμουν 5μιση χρονών. Αυτό ήταν ένα τραύμα όπως και σε κάθε παιδί που το χαρακτηρίζει μετά. Από εκεί και πέρα είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε.

«Εγώ είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω τη θεία μου, την αδερφή της μητέρας μου. Τη λάτρευα. Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με εκείνη και της είπα όταν έχασα τη μαμά μου “να σε λέω μαμά”; Δεν την είπα ποτέ “μαμά”. Είχα την τύχη να παντρευτεί τον πατέρα μου και να είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις», πρόσθεσε.

Επίσης, η Μάγια Τσόκλη, οποία πρόσφατα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον καρκίνο του μαστού, αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να πάει να μείνει στην Τήνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.