E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ήμουν καθ’ όλα νόμιμη και σωστή»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα σχόλια περί «συνωστισμού» στην πρόσφατη συναυλία της

Δημοσίευση 17/9/2020 | 10:12

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ήμουν καθ’ όλα νόμιμη και σωστή»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μετά τη γραπτή ανακοίνωσή της καθώς και της εταιρείας που διοργάνωσε τη συναυλία της στο Κατράκειο Θέατρο Νικαίας, το περασμένο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, όπου σχολιάστηκε η παραβίαση των προληπτικών μέτρων κατά της πανδημίας, μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες που τη συνάντησαν σε θεατρική πρεμιέρα.

«Ήταν όλα μια χαρά. Το είδατε πόσο αυστηρή ήμουν με τα μέτρα. Δεν με ενόχλησε τίποτα γιατί ήμουν καθ’ όλα νόμιμη και σωστή οπότε δεν με ενόχλησε» ανέφρε η γνωστή τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εβελίνα Σκίτσκο για τη μάχη με τον καρκίvo: «Αγνοούσα τα έντονα συμπτώματα, έκανα έναν χρόνο να πάω στον γιατρό»

Tabloid 05.12.2025
Tην Εβελίνα Σκίτσκο φιλοξένησε το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου στο Buongiorno η Φαίη Σκορδά

Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, αν συνεχίσω έτσι σε λίγα χρόνια θα φράξουν όλα»

Tabloid 05.12.2025
Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τα κιλά του, την οποία χαρακτηρίζει ασθένεια, προχώρησε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Κιμ Κατράλ: Η Σαμάνθα του «Sex And The City» παντρεύτηκε για τέταρτη φορά

Tabloid 05.12.2025
Η πρωταγωνίστρια του «Sex And The City», Κιμ Κατράλ, παντρεύτηκε για τέταρτη φορά σε μια ultra-secret τελετή στο Λονδίνο!