E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Μιλά για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορωνοϊού

Δημοσίευση 2/7/2020 | 13:50

Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης στο “The 2night Show” τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία απάντησε στο πώς της φαίνεται που την αντιμετωπίζουν ως τη “γυναίκα του Τανιμανίδη”, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορονοϊού.

«Δεν θέλω να αποτινάξω την έκφραση “η γυναίκα του Σάκη”, το τιμώ και μου αρέσει. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος. Δεν με πειράζει, είναι κάτι που το αγαπώ κι αυτό. Είναι τόσο χαζό να λένε ότι θέλαμε να διαφημιστούμε με τον κορονοϊό. Εμένα μου έκανε καλό αυτό γιατί λέω ότι αν κάποιος έχει να πει αυτό για κάτι τόσο σοβαρό, αν κάποιος σκέφτεται αυτή τη διάσταση, σημαίνει πως ότι κι αν κάνω και το σχολιάζουν, είναι απλά κολλημένοι. Για μένα το εύκολο ήταν να μην το πω. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν για κάτι αρνητικό που έχει γράψει για μένα. Δεν ασχολούμαι ποτέ με αυτά που γράφουν, δεν απαντάω ποτέ. Δέχτηκα έντονο πόλεμο εν μέσω κορονοϊού. Μας έλεγαν ότι είμαστε μασόνοι, ότι διαφημίζουμε το κράτος. Μου έστελναν τρελά πράγματα. Ενώ είχαμε δηλώσει ότι είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας από ένα μήνα πριν και έκαναν ένα άρθρο ότι κάνουμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση, λέω δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος και να γράψει ψέματα. Ήταν πολύ χυδαίο», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα Φιλαράκια ενώνονται ξανά, για καλό σκοπό

Tabloid 15.12.2025
Η ομάδα των Friends ξανασυναντιέται για να τιμήσει τον Matthew Perry δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.

Ο αδιαπραγμάτευτος όρος στον γάμο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, όταν έκλεισε τα 60

Tabloid Χτες
Τι υποσχέθηκε στα 60 του ο ηθοποιός στη σύζυγο του

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Μαζί στη Βουδαπέστη για τα γυρίσματα του Maestro

Tabloid Χτες
Στη μαγευτική Βουδαπέστη ταξίδεψαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, με αφορμή τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς Maestro

John Cena: Ο θρύλος του WWE αποσύρθηκε από τα ρινγκ ως ο αθλητής με τους περισσότερους τίτλους

Tabloid Χτες
Ο John Cena αγωνίστηκε για τελευταία φορά ως αθλητής του WWE και αποθεώθηκε

Κωνσταντίνος Αργυρός ‑ Αλεξάνδρα Νίκα: Στόλισαν για τα Χριστούγεννα! Δείτε το παραμυθένιο σπίτι τους!

Tabloid Χτες
Σε απόλυτα γιορτινή διάθεση μπήκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα, ζώντας μια από τις πιο ζεστές στιγμές της χρονιάς στο σπίτι τους!

Γιώργος Μουκίδης για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Μου είπε κοσμητικά επίθετα – Από τότε δε μιλάμε»

Tabloid Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σαββατοκύριακο» και τον δημοσιογράφο, Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μουκίδης

Taylor Swift: Έδωσε μπόνους $197 εκατ. στους συνεργάτες της: Η στιγμή που ξέσπασαν σε κλάματα μόλις το ανακοίνωσε

Tabloid Χτες
Μετά την ολοκλήρωση του Eras Tour η τραγουδίστρια έδωσε στα μέλη της ομάδας της χειρόγραφα σημειώματα, όπου έγραφε το ποσό που έδινε στον καθένα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης άλλαξε τα μαλλιά του: «Επιτέλους μετά από χρόνια έκανα μια αλλαγή»

Tabloid Χτες
«Να κρατήσω το χρώμα;» ρώτησε ο ηθοποιός τους διαδικτυακούς του ακόλουθους

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό το σκ…ό που έπεφτε πάνω μου χωρίς κανένα λόγο»

TV Buzz Προχτές
Οι «εξομολογήσεις» του Νίκου Μουτσινά για την τηλεόραση, καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ενοχλημένος ο Αϊβάζης με τις ερωτήσεις για τον χωρισμό του από την Κορινθίου: Θα αντέξεις τους λόγους;

Tabloid Προχτές
Σε ρωτάνε γιατί χώρισες, θα σου πω γιατί χώρισα; ανέφερε ο ηθοποιός

Σάλος στη Φινλανδία μετά τη «ρατσιστική» χειρονομία της Miss Finland, της πήραν τον τίτλο

Social Προχτές
Η Σάρα Τζαφτσέ καθαιρέθηκε μόλις τρεις μήνες μετά τη στέψη της, έπειτα από αντιδράσεις για ανάρτηση στα social media