E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Μιλά για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορωνοϊού

Δημοσίευση 2/7/2020 | 13:50

Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης στο “The 2night Show” τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία απάντησε στο πώς της φαίνεται που την αντιμετωπίζουν ως τη “γυναίκα του Τανιμανίδη”, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορονοϊού.

«Δεν θέλω να αποτινάξω την έκφραση “η γυναίκα του Σάκη”, το τιμώ και μου αρέσει. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος. Δεν με πειράζει, είναι κάτι που το αγαπώ κι αυτό. Είναι τόσο χαζό να λένε ότι θέλαμε να διαφημιστούμε με τον κορονοϊό. Εμένα μου έκανε καλό αυτό γιατί λέω ότι αν κάποιος έχει να πει αυτό για κάτι τόσο σοβαρό, αν κάποιος σκέφτεται αυτή τη διάσταση, σημαίνει πως ότι κι αν κάνω και το σχολιάζουν, είναι απλά κολλημένοι. Για μένα το εύκολο ήταν να μην το πω. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν για κάτι αρνητικό που έχει γράψει για μένα. Δεν ασχολούμαι ποτέ με αυτά που γράφουν, δεν απαντάω ποτέ. Δέχτηκα έντονο πόλεμο εν μέσω κορονοϊού. Μας έλεγαν ότι είμαστε μασόνοι, ότι διαφημίζουμε το κράτος. Μου έστελναν τρελά πράγματα. Ενώ είχαμε δηλώσει ότι είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας από ένα μήνα πριν και έκαναν ένα άρθρο ότι κάνουμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση, λέω δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος και να γράψει ψέματα. Ήταν πολύ χυδαίο», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε έντονα κατά του Αρη Καβατζίκη: «Να μιλάς για τον εαυτό σου»

TV Buzz 26.11.2025
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Κρυφός αρραβώνας; Το τεράστιο δαχτυλίδι που έβαλε φωτιά στις φήμες

Tabloid 26.11.2025
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση και οι αυστηροί κανόνες που κρατούν τη σχέση ζωντανή

Οι ευχές του Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Κατερίνα Καινούργιου για την ονομαστική της γιορτή

Tabloid 26.11.2025
Θέλησε να τιμήσει δημόσια την ονομαστική γιορτή της

Το φλογερό ειδύλλιο της Britney που κράτησε… 14 μέρες αλλά έγραψε ιστορία

Celebrity Stories 26.11.2025
Το ξεχασμένο affair που κράτησε μόνο δύο εβδομάδες, αλλά ήταν τόσο εκρηκτικό, τόσο παθιασμένο και τόσο… 00s, που ακόμα κάνει το Hollywood να κοκκινίζει!

Diddy: Βίντεο και φωτογραφίες του μέσα από τη φυλακή

Tabloid Χτες
Ο καταδικασμένος ράπερ εθεάθη με γκρίζα μαλλιά και ευδιάθετος

Οι σeξι πόζες της Μπαρ Ρεφαέλι με κόκκινο μαγιό ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid Χτες
Το 40χρονο μοντέλο από το Ισραήλ δημοσίευσε εικόνες της σε πισίνα

Maestro: Η επίσημη ανακοίνωση για την τέταρτη σεζόν ‑ Ποιοι ηθοποιοί εισβάλουν στη σειρά

Media Χτες
Μεγάλες ανατροπές στην πλοκή αλλά και στις ζωές των πρωταγωνιστών στη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς

Στάθης Σχίζας: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – «Είναι δέκα χρόνια σε αυτή την κατάσταση»

Tabloid Χτες
Τον Στάθη Σχίζα συνάντησε ο Κωνσταντίνος Μίχος στο νέο επεισόδιο στο κανάλι του στο Youtube

Βασίλης Μπισμπίκης: Η άβολη στιγμή on camera σε ερώτηση για το τροχαίο στη Φιλοθέη

Tabloid Χτες
«Τι εννοείς;» ήταν η αντίδραση του ηθοποιού, με τη συνάδελφό του, Κλέλια Ρένεση, να προσπαθεί να αποφορτίσει την αμήχανη στιγμή