E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Μιλά για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορωνοϊού

Δημοσίευση 2/7/2020 | 13:50

Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης στο “The 2night Show” τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία απάντησε στο πώς της φαίνεται που την αντιμετωπίζουν ως τη “γυναίκα του Τανιμανίδη”, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορονοϊού.

«Δεν θέλω να αποτινάξω την έκφραση “η γυναίκα του Σάκη”, το τιμώ και μου αρέσει. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος. Δεν με πειράζει, είναι κάτι που το αγαπώ κι αυτό. Είναι τόσο χαζό να λένε ότι θέλαμε να διαφημιστούμε με τον κορονοϊό. Εμένα μου έκανε καλό αυτό γιατί λέω ότι αν κάποιος έχει να πει αυτό για κάτι τόσο σοβαρό, αν κάποιος σκέφτεται αυτή τη διάσταση, σημαίνει πως ότι κι αν κάνω και το σχολιάζουν, είναι απλά κολλημένοι. Για μένα το εύκολο ήταν να μην το πω. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν για κάτι αρνητικό που έχει γράψει για μένα. Δεν ασχολούμαι ποτέ με αυτά που γράφουν, δεν απαντάω ποτέ. Δέχτηκα έντονο πόλεμο εν μέσω κορονοϊού. Μας έλεγαν ότι είμαστε μασόνοι, ότι διαφημίζουμε το κράτος. Μου έστελναν τρελά πράγματα. Ενώ είχαμε δηλώσει ότι είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας από ένα μήνα πριν και έκαναν ένα άρθρο ότι κάνουμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση, λέω δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος και να γράψει ψέματα. Ήταν πολύ χυδαίο», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γερονικολού για τα σχόλια επειδή δεν μαγειρεύει: «Το σπίτι είναι ευθύνη και των δύο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της μέσω Instagram, αντιδρώντας στα σχόλια που προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Θάνος Μπίρκος: Tο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε στο στρατό

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υπνική άπνοια που αντιμετώπισε και την απρόσμενη στιγμή που την αποκάλυψε στη θητεία του.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με νέα σειρά

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η αγαπημένη σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Το ειδύλλιο που σόκαρε το Χόλιγουντ: Παράτησε την έγκυο σύντροφό του για μια 24χρονη σταρ και έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Μια σχέση που ξεκίνησε στα γυρίσματα και προκάλεσε τεράστιο σκάνδαλο - και μια απρόσμενη επανασύνδεση 20 χρόνια μετά

Σάλος στα social media: Ο Benny Blanco φίλησε το στήθος της Selena Gomez δημόσια

E-Daily 3.Left Χτες
Το στιγμιότυπο που το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left Χτες
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης Παυλίδης: Διακοπές στον Πάνορμο για τον σούπερ σταρ της Μπενφίκα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τα γήπεδα και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left Χτες
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός