E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Μιλά για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορωνοϊού

Δημοσίευση 2/7/2020 | 13:50

Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης στο “The 2night Show” τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία απάντησε στο πώς της φαίνεται που την αντιμετωπίζουν ως τη “γυναίκα του Τανιμανίδη”, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορονοϊού.

«Δεν θέλω να αποτινάξω την έκφραση “η γυναίκα του Σάκη”, το τιμώ και μου αρέσει. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος. Δεν με πειράζει, είναι κάτι που το αγαπώ κι αυτό. Είναι τόσο χαζό να λένε ότι θέλαμε να διαφημιστούμε με τον κορονοϊό. Εμένα μου έκανε καλό αυτό γιατί λέω ότι αν κάποιος έχει να πει αυτό για κάτι τόσο σοβαρό, αν κάποιος σκέφτεται αυτή τη διάσταση, σημαίνει πως ότι κι αν κάνω και το σχολιάζουν, είναι απλά κολλημένοι. Για μένα το εύκολο ήταν να μην το πω. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν για κάτι αρνητικό που έχει γράψει για μένα. Δεν ασχολούμαι ποτέ με αυτά που γράφουν, δεν απαντάω ποτέ. Δέχτηκα έντονο πόλεμο εν μέσω κορονοϊού. Μας έλεγαν ότι είμαστε μασόνοι, ότι διαφημίζουμε το κράτος. Μου έστελναν τρελά πράγματα. Ενώ είχαμε δηλώσει ότι είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας από ένα μήνα πριν και έκαναν ένα άρθρο ότι κάνουμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση, λέω δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος και να γράψει ψέματα. Ήταν πολύ χυδαίο», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Μενεγάκη: Οικογενειακή απόδραση με Παντζόπουλο και κόρη τους στο εξωτερικό

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στιγμές από την οικογενειακή της απόδραση στο εξωτερικό.

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.