E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Μιλά για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορωνοϊού

Δημοσίευση 2/7/2020 | 13:50

Ξεσπά η Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε το βράδυ της Τετάρτης στο “The 2night Show” τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία απάντησε στο πώς της φαίνεται που την αντιμετωπίζουν ως τη “γυναίκα του Τανιμανίδη”, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης εν μέσω κορονοϊού.

«Δεν θέλω να αποτινάξω την έκφραση “η γυναίκα του Σάκη”, το τιμώ και μου αρέσει. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος. Δεν με πειράζει, είναι κάτι που το αγαπώ κι αυτό. Είναι τόσο χαζό να λένε ότι θέλαμε να διαφημιστούμε με τον κορονοϊό. Εμένα μου έκανε καλό αυτό γιατί λέω ότι αν κάποιος έχει να πει αυτό για κάτι τόσο σοβαρό, αν κάποιος σκέφτεται αυτή τη διάσταση, σημαίνει πως ότι κι αν κάνω και το σχολιάζουν, είναι απλά κολλημένοι. Για μένα το εύκολο ήταν να μην το πω. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν για κάτι αρνητικό που έχει γράψει για μένα. Δεν ασχολούμαι ποτέ με αυτά που γράφουν, δεν απαντάω ποτέ. Δέχτηκα έντονο πόλεμο εν μέσω κορονοϊού. Μας έλεγαν ότι είμαστε μασόνοι, ότι διαφημίζουμε το κράτος. Μου έστελναν τρελά πράγματα. Ενώ είχαμε δηλώσει ότι είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας από ένα μήνα πριν και έκαναν ένα άρθρο ότι κάνουμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση, λέω δεν μπορεί κάποιος να είναι τόσο χυδαίος και να γράψει ψέματα. Ήταν πολύ χυδαίο», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social Χτες
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.