E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ashley Graham χρησιμοποιεί για πρώτη φορά θήλαστρο σε δημόσιο χώρο

Είναι πλέον μια πολυάσχολη μητέρα

Δημοσίευση 27/2/2020 | 10:13

Η Ashley Graham χρησιμοποιεί για πρώτη φορά θήλαστρο σε δημόσιο χώρο

Μια γυναίκα που γίνεται μητέρα καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά από νέες καταστάσεις και συνθήκες, με τον θηλασμό να αποτελεί σημαντική προτεραιότητα, ακόμα κι αν είναι διάσημη, όπως η Ashley Graham. Το διάσημο plus size μοντέλο από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Justin Ervin, θέλει να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους θαυμαστές της στα social media και ακόμα περισσότερο, να ενθαρρύνει μέσα από τη δική της εμπειρία όλες τις γυναίκες που είναι μητέρες.

Δεν διστάζει λοιπόν να τσαλακωθεί, δείχνοντας τις αλλαγές που έχει υποστεί το σώμα της, ενώ στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η Ashley Graham απέδειξε ότι ως μητέρα θα πρέπει να φέρνει εις πέρας τις υποχρεώσεις της, ακόμα κι αν βρίσκεται σε δημόσιο χώρο, δείχνοντας πως είναι μια πολυάσχολη γυναίκα. Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσίευσε, το plus size μοντέλο βρίσκεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο Uber και χρησιμοποιεί για πρώτη φορά θήλαστρο, για να αντλήσει το γάλα του μωρού της.

“Συνήθως απαντάω σε mails όταν βρίσκομαι σε ένα Uber, τώρα όμως χρησιμοποιώ το θήλαστρο πριν εκραγεί το στήθος μου”, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, για αυτό το εργαλείο που αποτελεί σημαντική βοήθεια στον θηλασμό, αν και η χρήση του δεν είναι πάντα απλή υπόθεση.

View this post on Instagram

Use to answer emails on my uber rides, now I pump before my breasts explode💥💦

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους

Η Γιολάντα Διαμαντή ποζάρει με την κόρη της ‑ Το συγκινητικό μήνυμα της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της στο Instagram, συνοδεύοντάς τες με ένα μήνυμα αγάπης.

Χριστίνα Ανδρεάδου: Το πρώην μοντέλο του GNTM που έγινε ποpνοστάρ και το απίστευτο ποσό που αρνήθηκε για συγκεκριμένη σκηνή

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η πρώην συμμετέχουσα του GNTM που καριέρα στη βιομηχανία ενηλίκων αποκάλυψε τους λόγους που απέρριψε πρόταση-μαμούθ από την εταιρεία της.

Στη Σίφνο γιόρτασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία με μαγιό

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Κάνατε για άλλη μια φορά τη μέρα μου τόσο ξεχωριστή»

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.