E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έχασε το δαχτυλίδι της στις ΗΠΑ και βρέθηκε μετά από 47 χρόνια σε δάσος της Φινλανδίας

Το πώς βρέθηκε εκεί το δαχτυλίδι, αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο

Δημοσίευση 17/2/2020 | 18:27

Έχασε το δαχτυλίδι της στις ΗΠΑ και βρέθηκε μετά από 47 χρόνια σε δάσος της Φινλανδίας

Ένα αναμνηστικό δαχτυλίδι αποφοίτησης, που είχε χαθεί στο Πόρτλαντ το 1973, βρέθηκε σε δάσος στη Φινλανδία, έπειτα από 47 χρόνια.   

Η Ντέμπρα ΜακΚένα είχε ξεχάσει πια το δαχτυλίδι που είχε χάσει, όταν το εντόπισε ένας Φινλανδός, θαμμένο μέσα σε πάρκο με δάσος. Το δαχτυλίδι ανήκε στον σύζυγο της 63χρονης Αμερικανίδας, Σον. Οι δυο τους έβγαιναν μαζί από τα σχολικά χρόνια τους και ήταν παντρεμένοι για 40 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του το 2017.   

Προτού φύγει για το κολέγιο, ο Σον της είχε χαρίσει το δαχτυλίδι αποφοίτησής του από το λύκειο. Όμως, εκείνη το ξέχασε σε ένα μαγαζί. Η ΜακΚένα δάκρυσε από συγκίνηση την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ξαναπήρε στα χέρια της το δαχτυλίδι, έπειτα από 47 χρόνια.   

Τον προηγούμενο μήνα η φιλανδική εφημερίδα Ilta-Sanomat είχε γράψει για τον Μάρκο Σααρίνεν που βρήκε ένα δαχτυλίδι, χρησιμοποιώντας έναν ανιχνευτή μετάλλων στην Κααρίνα, μια μικρή πόλη στη νοτιοδυτική Φινλανδία. Αρχικά χάρηκε, επειδή συνήθως βρίσκει καπάκια από μπουκάλια, ή άλλα σκουπίδια.       

Όμως, μόλις το κοίταξε καλύτερα, είδε ότι πάνω στο δαχτυλίδι ήταν χαραγμένο το όνομα ενός σχολείου. Ο Σααρίνεν αποφάσισε λοιπόν να κάνει μια καλή πράξη και να βρει τον ιδιοκτήτη του δαχτυλιδιού. Επικοινώνησε με τον σύλλογο των αποφοίτων και έμαθε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης, αφού στο δαχτυλίδι ήταν χαραγμένη η ημερομηνία αποφοίτησης (1973) και τα αρχικά του Σον ΜακΚένα. Έτσι, το έστειλε ταχυδρομικά.   

«Είναι πολύ συγκινητικό ότι σε αυτόν τον κόσμο της αρνητικότητας υπάρχουν τίμιοι άνθρωποι που κάνουν μια προσπάθεια. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι στον κόσμο και χρειαζόμαστε περισσότερους τέτοιους», είπε η συγκινημένη Ντέμπρα ΜακΚένα, σύμφωνα με την Bangor Daily News.   

Όσο το πώς βρέθηκε στη Φινλανδία το δαχτυλίδι, αποτελεί ένα μυστήριο. Ο Σον ΜακΚένα είχε εργαστεί για ένα διάστημα στη χώρα, αλλά πολύ μακριά από την πόλη Κααρίνα. Και επιπλέον, είχε πάει στη Φινλανδία δύο δεκαετίες μετά την απώλεια του δαχτυλιδιού. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο»

Tabloid 26.11.2025
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκανε δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1

O Δημήτρης Ουγγαρέζος αντέδρασε έντονα κατά του Αρη Καβατζίκη: «Να μιλάς για τον εαυτό σου»

TV Buzz 26.11.2025
Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Κρυφός αρραβώνας; Το τεράστιο δαχτυλίδι που έβαλε φωτιά στις φήμες

Tabloid 26.11.2025
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση και οι αυστηροί κανόνες που κρατούν τη σχέση ζωντανή

Οι ευχές του Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Κατερίνα Καινούργιου για την ονομαστική της γιορτή

Tabloid 26.11.2025
Θέλησε να τιμήσει δημόσια την ονομαστική γιορτή της

Το φλογερό ειδύλλιο της Britney που κράτησε… 14 μέρες αλλά έγραψε ιστορία

Celebrity Stories 26.11.2025
Το ξεχασμένο affair που κράτησε μόνο δύο εβδομάδες, αλλά ήταν τόσο εκρηκτικό, τόσο παθιασμένο και τόσο… 00s, που ακόμα κάνει το Hollywood να κοκκινίζει!

Diddy: Βίντεο και φωτογραφίες του μέσα από τη φυλακή

Tabloid Χτες
Ο καταδικασμένος ράπερ εθεάθη με γκρίζα μαλλιά και ευδιάθετος

Οι σeξι πόζες της Μπαρ Ρεφαέλι με κόκκινο μαγιό ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid Χτες
Το 40χρονο μοντέλο από το Ισραήλ δημοσίευσε εικόνες της σε πισίνα

Maestro: Η επίσημη ανακοίνωση για την τέταρτη σεζόν ‑ Ποιοι ηθοποιοί εισβάλουν στη σειρά

Media Χτες
Μεγάλες ανατροπές στην πλοκή αλλά και στις ζωές των πρωταγωνιστών στη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς

Στάθης Σχίζας: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του – «Είναι δέκα χρόνια σε αυτή την κατάσταση»

Tabloid Χτες
Τον Στάθη Σχίζα συνάντησε ο Κωνσταντίνος Μίχος στο νέο επεισόδιο στο κανάλι του στο Youtube