E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Meghan Markle: Κράξιμο στo Twitter για τον τρόπο που κρατούσε το μωρό της

Τροφή για πικρόχολα σχόλια έδωσε η βόλτα της «αντάρτισσας»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/1/2020 | 13:18

Meghan Markle: Κράξιμο στo Twitter για τον τρόπο που κρατούσε το μωρό της

Τροφή για πικρόχολα σχόλια έδωσε η βόλτα της «αντάρτισσας» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Meghan Markle σε δάσος του Καναδά με τον μικρό της γιο και τα αγαπημένα της σκυλιά.

Οι χρήστες των social media άδραξαν την ευκαιρία για να κάνουν πικρόχολα σχόλια σε βάρος της συζύγου του δούκα του Σάσεξ, η οποία εμφανίστηκε χθες χαμογελαστή και ευδιάθετη κάνοντας πεζοπορία στην εξοχή.

Ο φακός την απαθανάτισε μαζί με τα δύο σκυλιά της και τον οκτώ μηνών γιο της σε μάρσιπο. Δίπλα τους ήταν δύο σωματοφύλακες.

Ανακουφισμένη και χωρίς άγχος, η Meghan Markle έδειχνε να απολαμβάνει τη νέα της ζωή. Ήταν ντυμένη με σπορ ρούχα: ένα φούτερ, μαύρο κολάν και λαδί σκούφο και τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεξούδα.

Ωστόσο, οι χρήστες στα social media έσπευσαν να την επικρίνουν δριμύτατα για τον τρόπο με τον οποίο κρατούσε τον γιο της στη διάρκεια της βόλτας.

«Ας την δείξει κάποιος πώς να χρησιμοποιεί τον μάρσιπο προτού πέσει κάτω ο μικρός Αrchie», είναι ένα από τα σχόλια των χρηστών.

«Ας την βοηθήσει ένας από τους σωματοφύλακές της»... «Δεν τον κρατάει σωστά (τον μικρό Αrchie)»... «Ο μικρός Αrchie έδειχνε να αισθάνεται άβολα στον μάρσιπο»... «Η Μέγκαν δείχνει να χρειάζεται βοήθεια», γράφουν άλλοι χρήστες.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail: «Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρότρυναν την Meghan να λάβει συμβουλές από την νταντά για το πώς να χρησιμοποιήσει τον μάρσιπο με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνοντας τον αδέξιο χειρισμό της στη βόλτα με τον Άρτσι και τα δύο σκυλιά της. Η βόλτα της στο δάσος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο νέο της σπίτι στο Βανκούβερ του Καναδά, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους φωτογράφους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ντακότα Τζόνσον έκανε σέξι φωτογράφιση χωρίς εσώρουχα για διαφημιστική καμπάνια

Tabloid 10.03.2026
Τα πιο σέξι ρούχα είναι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλά με το σώμα σου, ανέφερε η ηθοποιός

Κανείς δεν το περίμενε: Η καλλονή Έστερ Εξπόζιτο σε τρυφερά τετ α τετ με σούπερ σταρ της μπάλας

Tabloid Χτες
Παπαράτσι τους «τσάκωσαν» μαζί: Το νέο καυτό ζευγάρι που συζητά όλος ο πλανήτης

Καινούργιου για Χριστοπούλου: «Έπαθα σοκ με αυτό που είπε, πόσο βαθιά μισογυνιστικό σχόλιο»

Tabloid Χτες
Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Έλενα Χριστοπούλου και το σχόλιό της στο Real View

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θέλω να παντρευτώ μέσα στο 2026 γιατί περνάνε τα χρόνια»

Tabloid Χτες
Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο

Τζέσικα Αλμπα: Ρομαντικό ταξίδι στο Μεξικό με τον Ντάνι Ραμίρεζ

Tabloid Χτες
Η σχέση της Αλμπα με τον Ραμίρεζ έγινε γνωστή το καλοκαίρι του 2025, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Κας Γουόρεν

Παντρεύεται διάσημος Έλληνας τραγουδιστής: Ήρθε η ώρα, έγραψε

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής και η Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά