E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κέρδισαν πάνω από 200 εκ στο λαχείο και δεν τους έδωσαν τίποτα

Η πολιτεία τους έκανε μια δυσάρεστη έκπληξη

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 22/12/2019 | 03:57

Κέρδισαν πάνω από 200 εκ στο λαχείο και δεν τους έδωσαν τίποτα
Photo by Christine Roy on Unsplash

Μπορεί μια οικογένεια από το Ιλλινόις να κέρδισε το τζάκποτ στο Λόττο - αλλά εν τέλη δεν πήρε ούτε ένα σεντς στο χέρι. Και πριν σκεφτείτε ότι μπορεί να έκαναν κάποια απάτη ή να έγινε κάποιο λάθος...όχι τα κέρδισαν καθαρά και δίκαια.

Η πολιτεία ανακοίνωσε ότι δεν θα πληρώσει κέρδη αξίας μεγαλύτερης από 600 δολάρια έως ότου να επιλυθεί η κρίση του προϋπολογισμού αφού η πολιτεία είναι στα όρια της χρεωκοπίας. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να προβάλλονται τηλεοπτικές διαφημίσεις που προωθούν το Λοττο και τις κληρώσεις ενώ τα κέρδη δεν μπορούν να πληρωθούν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι το δελτίο αξίας 288 εκατομμυρίων δολαρίων θα πρέπει να πληρωθεί διαφορετικά θα κινηθούν νομικά. "Αν κάποια ιδιωτική επιχείρηση πωλούσε δελτία για τυχερά παιχνίδια και δεν πλήρωνε τον νικητή. Το κράτος θα τους έκλεινε και θα τους κατηγορούσε για απάτη "

Ένας ακόμα νικητής δήλωσε στο Inside Edition του CBS: «Κερδίσαμε 250.000 δολάρια . Θα μπορούσαμε να έχουμε μια άνετη ζωή. Ξαφνικά μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια ". "Οι υπάλληλοι μου είπαν ότι θα λάμβανα μια επιταγή μέσω ταχυδρομείου σε τέσσερις έως έξι εβδομάδες και από τότε πέρασαν μήνες"

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Check‑in σε ξενοδοχείο: Αυτό που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέπετε με την ταυτότητά σας

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ταξιδεύετε φέτος; Δείτε τι δεν πρέπει να δεχτείτε όταν κάνετε check-in

Η εξάρτηση που διέλυσε μια Χολιγουντιανή σχέση γεμάτη πάθος ‑ «Τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να φύγω»

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Ένας μεγάλος έρωτας, μια σκληρή εξάρτηση και ένα τέλος που πονούσε

Καλοκαιρινή απόδραση για τη Ρία Ελληνίδου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον μικρό Πάρη

E-Daily 3.Left Χτες
Καμένα Βούρλα και Λιχαδονήσια ο προορισμός του γνωστού επιχειρηματία και της τραγουδίστριας

Ο Όζι Όσμπορν και η Σάρον θα γιόρταζαν 46 χρόνια γάμου: «Η γιορτή μιας αγάπης που ούτε ο θάνατος μπόρεσε να μειώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Κουβαλώ την αγάπη σου σε κάθε μου βήμα, έγραψε η χήρα του θρυλικού μουσικού σε μία συγκινητική ανάρτηση

Ποιος σταρ κατέκτησε ρεκόρ Γκίνες για σερί συναυλιών στο Γουέμπλεϊ

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βρετανός ποπ σταρ ολοκλήρωσε 12 sold out εμφανίσεις στο εμβληματικό στάδιο του Λονδίνου, ξεπερνώντας το επίτευγμα των Coldplay, ενώ συγκίνησε με την αναφορά του στον αδικοχαμένο Liam Payne.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σήμερα για μένα είναι μια πολύ κακή μέρα, αύριο θα είναι καλύτερα»

E-Daily 3.Left Χτες
Καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηνάς Κλήμη στο MAD TV ήταν νωρίτερα σήμερα (6/7) η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα αποφοίτησε από το σχολείο: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα της

E-Daily 3.Left Χτες
Πόσο τυχερή είμαι που γνώρισα την πιο αγνή αγάπη και από τους δυο σας, έγραψε σε μια συγκινητική ανάρτηση η Βικτώρια Δέλλα

Τρύφωνας Σαμαράς: Τι έγραψε για τον Νίκο Κοκλώνη ένα χρόνο μετά από την τραγική απώλεια

Social Χτες
Ο διάσημος κομμωτής στάθηκε στο πλευρό του στενού του φίλου με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τα ένα χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του.

Η Κέιτ Χάντσον «λατρεύει» τη Σκιάθο και επιστρέφει σχεδόν κάθε χρόνο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κέιτ Χάντσον μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές διακοπές της στο ελληνικό νησί, εκφράζοντας την αγάπη της για την Ελλάδα.

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε τι της πέταξαν στη σκηνή και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Social Χτες
Ένας φανατικός θαυμαστής της ετοίμασε μία χειροποίητη έκπληξη που την άφησε κυριολεκτικά άφωνη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Κατράκειο Θέατρο.

Πέγκυ Ζήνα: Τι είπε για όσους λένε σήμερα ότι «γεμίζουν γήπεδα» και γιατί δεν θέλει την κόρη της στη μουσική

TV Buzz Χτες
Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις υπερεκτιμημένες σύγχρονες επιτυχίες, τις μαγικές στιγμές με Σφακιανάκη και Μητροπάνο, αλλά και τους λόγους που την κάνουν να ανησυχεί για τον χώρο της νύχτας.