E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάχη στήθους στο πάρτι του ράπερ Sean Diddy Combs

Οι διάσημες τόλμησαν και αποκάλυψαν πολλά...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 17/12/2019 | 09:32

Μάχη στήθους στο πάρτι του ράπερ Sean Diddy Combs

Τον διάσημο ράπερ που βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία εδώ και δεκαετίες τίμησαν με την παρουσία τους αμέτρητες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων η Μπιγιονσέ με τον σύζυγό της Τζέι Ζι, η Κάρντι Μπι και ο σύζυγός της Offset, o Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Ναόμι Κάμπελ, ο Usher, η Λιλ Κιμ, αλλά και τα περισσότερα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν.

«Μάζωξη σούπερ σταρ»

«Ήταν σαν μια μάζωξη σούπερσταρ! Οι μουσικοί γίγαντες της εποχής μας ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον διάσημο ράπερ» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό People για το πάρτι. Και παρά τις διαφορές τους στο παρελθόν, ο Τζέι Ζι συναντήθηκε με τον σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ με τα δύο ζευγάρια να κάθονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο

Τόσο η Κιμ Καρντάσιαν όσο και η Μπιγιονσέ έλαμπαν με τις πληθωρικές τους εμφανίσεις, με την 38χρονη τραγουδίστρια να επιλέγει ένα μαύρο,στράπλες βελούδινο φόρεμα με ένα κεντητό, ασημένιο λουλούδι στο μπούστο και το στήθος της έτοιμο να εκραγεί. Το φόρεμα είχε ένα πολύ μεγάλο κόψιμο στην αριστερή πλευρά, που έφτανε μέχρι τον γοφό αποκαλύπτοντας τα καλογυμνασμένα πόδια της. Η Μπιγιονσέ ολοκλήρωσε το λουκ με μαύρα μακριά γάντια, ασημένιο clutch και μαύρα πέδιλα ενώ είχε τα μαλλιά της κάτω.

Η Κιμ Καρντάσιαν από την άλλη επέλεξε ένα φόρεμα που τόνιζε τις διάσημες καμπύλες της, στο χρώμα της σαμπάνιας. Συγκεκριμένα, το στράπλες φόρεμα της Κιμ Καρντάσιαν της σχεδιάστριας Vivienne Westwood, αποτελούνταν από δύο κομμάτια. Μία μακριά φούστα και ένα μπούστο σε στυλ κορσέ που τόνιζε την υπερβολικά αδύνατη μέση της και το πλούσιο στήθος της.

Εκτός όμως από την Κιμ Καρντάσιαν, στο πάρτι του διάσημου ράπερ βρέθηκαν και άλλα μέλη της οικογένειάς της, όπως οι αδερφές της, Κλόε και Κάιλι Τζένερ, η μητέρα της Κρις Τζένερ με τον σύντροφό της Κόρεϊ Γκαμπλ αλλά και ο οικογενειακός τους φίλος Τζόναθαν Τσεμπάν.

Για την περίσταση, η Κλόε Καρντάσιαν επέλεξε να φορέσει ένα ολόχρυσο στενό παντελόνι με ταιριαστό σακάκι χωρίς μπλούζα ή κάτι άλλο από μέσα, ενώ η μικρότερη αδερφή τους, η Κάιλι, που πρόσφατα χώρισε με τον σύντροφό της, διάλεξε ένα μαύρο φόρεμα με πούλιες που θύμιζε λίγο την Τζέσικα Ράμπιτ.

Σύμφωνα με την πηγή του People, στο πάρτι ήταν αρκετοί πρώην των Καρντάσιαν, όπως ο Tyga και ο Τράβις Σκοτ, αλλά και ο Ρέι Τζέι της Κιμ Καρντάσιαν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Παράξενα Χτες
Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Παράξενα Χτες
Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Tabloid Χτες
Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Γιώργος Λιάγκας για Παπανώτα: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει...»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η «on air» συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου από την Ιωάννα Μαλέσκου

TV Buzz Χτες
Αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Social Χτες
H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

TV Buzz Χτες
Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει

Σοφία Χατζηπαντελή: Με μαύρα εσώρουχα στο Instagram το μοντέλο

Tabloid Χτες
Κατακτώντας την τέχνη του να αισθάνεσαι τέλεια χωρίς να είσαι τέλεια, έγραψε